Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.06.2016 o 22:19, Kama202 napisał:

Też jestem zdania, żeby psa ogłaszać.  My już zaczęłyśmy udostępniać na Fb malucha.

.

Posted
7 minut temu, Olena84 napisał: c

O rany rozi, już decyzja zapadła, a Ty dalej drążysz, naprawdę chcesz by pies nie poszedł do dt za kwotę która juz została zebrana nawet z nadwyżką?

Nie drążę, napisałam wyraźnie, że 200zł za dt to niedużo, chcę żeby poszedł. Drążę skąd się wzięło nieporozumienie na tym, prostym skąd inąd, wątku. Należałoby przeprosić.

• Upvote 1
Posted

rozi, dziękuję za zrozumienie. Ale faktycznie nie ma sensu dalsze drążenie tematu. Najważniejsze jest dobro psa.

Przykro mi ,że wywołałam zamieszanie , które  nie było celowe i w nikogo nie zamierzałam uderzyć.

Posted
1 minutę temu, Poker napisał:

rozi, dziękuję za zrozumienie. Ale faktycznie nie ma sensu dalsze drążenie tematu. Najważniejsze jest dobro psa.

Przykro mi ,że wywołałam zamieszanie , które  nie było celowe i w nikogo nie zamierzałam uderzyć.

Nie Ty wywołałaś zamieszanie, tylko Mortes. Pieskowi wszystkiego dobrego życzę i znikam.

Posted

Świetna wiadomość - powodzenia dla studentki na egzaminie. A my wpłaciłyśmy pieniążęk 22.06.br. Mam nadzieję, że doszły - zwrotu nie mam.

Piozdrawiamy.

Posted

Martynka i jej rodzina została doceniona i wychwalona przez wiele osób. Ja wyraziłam swoje ubolewanie . Nie rozumiem dlaczego  teraz reakcja Mortes jest taka jaka jest. Jakie nieprzyjemności Ją spotykają? Z czyjej strony ? Co jeszcze trzeba zrobić  i ile tłumaczyć i się kajać?   Nikt nie utrudnia Mortes  pomocy psu. Wręcz odwrotnie , wiele osób chce pomóc. Ja też zresztą weszłam na wątek z tą myślą.

Posted
9 minut temu, Poker napisał:

Martynka i jej rodzina została doceniona i wychwalona przez wiele osób. Ja wyraziłam swoje ubolewanie . Nie rozumiem dlaczego  teraz reakcja Mortes jest taka jaka jest. Jakie nieprzyjemności Ją spotykają? Z czyjej strony ? Co jeszcze trzeba zrobić  i ile tłumaczyć i się kajać?   Nikt nie utrudnia Mortes  pomocy psu. Wręcz odwrotnie , wiele osób chce pomóc. Ja też zresztą weszłam na wątek z tą myślą.

Myślę, że Mortes nie ma Ciebie na myśli

Posted

Mortes, ja przeprosiłam również. Może nieudolnie, ale jednak starałam się wyjaśnić, że nic złego na myśli nie miałam. Jeśli więc masz usuwać wątek z mojego powodu to naprawdę nie rób tego. Mogę stąd pójść, jeśli kogoś razi moja obecność.

Jeśli jednak klamka zapadła to pamiętaj, że jestem gotowa do pomocy z ogłaszaniem Nikusia, tylko wszelkie informacje potrzebne do ogłoszeń podrzucaj mi na PW (kontakt, zdjęcia i najważniejsze informacje). Tylko tak mogę pomóc, finansowo nie mam jak. Niemniej jednak leży mi na sercu los Nikusia i chcę mu jakoś pomóc.

• 3 weeks later...
  • 7 months later...