Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i nie wiadomo kogo bardziej żałować męża czy wyjców :evil_lol:

Oj masz się z nimi Togaa masz. Loluś prowodyr potrzebuje "twardej" ręki .Tylko jak coś od niego wymagać jak to taka sierotka pokrzywdzona przez los. I jeszcze potrafi to wykorzystać ;)
Inteligentna bestyjka :evil_lol:

Posted

Te "sierotki pokrzywdzone" mają bardzo silne charaktery gdy dominuje w nich terier.
Frotka czasem wyje gdy opuszczam lokal. Na szczęście krótko, już z parteru jej nie słyszę.
Gorzej gdy ktoś przyjdzie, muszę brać ją na ręce bo nie pozwala innym psom szczekać i potrafi rzucać się na suczki i psa.
Masz łagodnego męża, mój TZ jest typowym dominantem i psy przy nim nie szczekają ze strachu gdy ryknie ciszaaa.
Ile teraz waży Loluś? Frotka 6.700 kg, jest trochę nadwagi.

Posted

Mąż łagodny i owszem a przy psach kompletnie bezradny...
Do naszej nieżyjacej, wrednej jamniczki zwracał się.."Tinusiu, poroszę....":evil_lol:
Psy włażą mu na głowę, zero dyscypliny.Naogół idzie po najmniejszej linii oporu i albo sam zamyka sie w swoim pokoju albo psy dostaja eksmisje z domu.Byleby miał święty spokój...;)

Kiedyś marzył o buliku, już widze co by z niego wyrosło..?

Lolus jest chudy,żebra na wierzchu.Waży z 8 kg, może ciut więcej.
Lepetyna waży więcej niż cała reszta...;)
Ale nie usiedzi na miejscu.W takie dni jak wczoraj,dzisiaj/ leje/ kręćka z nim można dostać.On uwielbia ruch, ogród.Musi sie wybiegać.
Dzisiaj jeszcze kupy nie zrobil,przez to siedzenie w domu. I apetyt gorszy...

Posted

Lolusiu jak tam koooooooo:mad: była już ???????

Trzymam kciuki za dzisiejszego fryzjera :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Lolusiu czorcie nie zjedz pani groomer;)

Posted

Loluś ogolony na łyso...

Wygląda o k r o p n i e ...!

Teraz wyrażnie widać jakie te tylnie łapiny marne,z zanikami mięśniowymi, przykurczone......

U p.Agaty najpierw nie pozwalał sobie za Chiny ubrac kaganca, potem było jako tako a nawet ok.
Pod koniec znowu był zniecierpliwiony i znowu miał dość..Agata huknęła, złapała z karczycho i Lolo znormalniał....;)

Kochana p.Agata wzieła za połtoragodzinne strzyżenie 10 zł.! Dobrze sie z Nią mamy....
:lol:

Posted

togaa napisał(a):

bubu podjedż proszę jak przestanie lać..Zrób małemu foto....Pokazemy Ciotkom jak takie ciekawe, a potem schowamy głęboko na dnie szuflady... ;)

lepiej same chowajcie się do szafy jak nam tę ślicznotę oszpeciłyście :mad::angryy:

Posted

Po wystepach Lolka na dzień dobry p.Agata uznała zapewne że nie będzie sie z gadem użerać co 2 m-ce i zrobiła raz a dobrze.

Naprawdę wyglada paskudnie.
Jest pewne że z takim futrem temat adopcji odsuniety o kilka m-cy , bo nawet resztek urody na nim nie zostało....!:shake:

bubu....! miałaś być dzisiaj u Agaty z Zuczkiem!
Zostaławiłas mnie samą z dwoma wariatami, bo byłam jeszcze z Pepmi.Ale on jakos po fryzjerze pieknieje...;)

Pokerku! te drugie 10 zł dam Bubu, bo w sumie to Ona jest od finansów Lolka.
bubu podjedż proszę jak przestanie lać..Zrób małemu foto....Pokazemy Ciotkom jak takie ciekawe, a potem schowamy głęboko na dnie szuflady... ;)

Posted

Jak przestanie lać to podjadę, pytanie tylko czy w końcu kiedyś przestanie..

A ja chciałam ogłosić , że rozpoczynamy zbiórkę na łóżeczko dla księcia Lolusia aby nie musiał już spać na kartonach. Takie cacko kosztuje 150zł i robi się na zamówienie ale warto. Ma nóżki i jest bardzo wygodne, przetestowane :razz:
Co Wy na to aby zrobić łobuzowi taki prezent?

Posted

Najpierw musimy zobaczyć łysego księcia :evil_lol:

Kto pozwolił :cool3: Lolunia skarba naszego na łyso :shake:

Następnym razem ja się za niego biorę;)
Zostawię mu chociaż troszkę falbanki z boczku :lol: no i może coś jeszcze:evil_lol:

No a jak Loluś już księciunio to łoże musi być :lol:

Posted

[quote name='ona03']Najpierw musimy zobaczyć łysego księcia :evil_lol:

Kto pozwolił :cool3: Lolunia skarba naszego na łyso :shake:

Następnym razem ja się za niego biorę;)
Zostawię mu chociaż troszkę falbanki z boczku :lol: no i może coś jeszcze:evil_lol:

No a jak Loluś już księciunio to łoże musi być :lol:

I kubraczek!!

Posted

.Cholera ! Jakie te stare baby niecierpliwe...!:mad:
Młodego ,męskiego ciałka chcą si ę naoglądać.....:evil_lol:

Pogadajcie lepiej z szefostwem czemu zalogowac sie nie mogę...!!:angryy:????

Posted

Musicie jeszcze trochę poprzebierać nogami...:evil_lol:

Nie wiem,co tu ciekawego?. Mizerne psie ciałko z gigantyczna pielucha na tyłku, z której stercza cieniusie nóżki ...:roll:

Na bubu pewnie sie nie doczekam, zrobiłam pare zdjęć ale mąż musi je wrzucić do swojego komp. Cierpliwości.....;)

Posted

togaa napisał(a):
Musicie jeszcze trochę poprzebierać nogami...:evil_lol:

Nie wiem,co tu ciekawego?. Mizerne psie ciałko z gigantyczna pielucha na tyłku z której stercza cieniusie nóżki ...:roll:

Na bubu pewnie sie nie doczekam, zrobiłam pare zdjęć ale mąż musi je wrzucić do swojego komp. Cierpliwości.....;)

:siara::siara::siara: