Poker Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Pocieszyć mnie przybył Lolcio i to w dwóch odsłonach wraz z życzeniami od lolciowych Cioteczek. Jest to dla mnie wielka i bardzo miła niespodzianka.Dziękuję. Jak było do przewidzenia dynda sobie na pięknie kwitnącym hibiskusie. 1 Quote
ona03 Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Jak to dobrze Pokerku, że już jesteś :) Lolcio super prezentuje się na pięknym hibiskusie, ale zaszalał, kwiaty takie okazałe i pąków dużo. przepiękny. Quote
Smyku Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Życzę Wszystkim Zdrowych i Pogodnych Świąt . Całusy dla zwierzyńca . Quote
ona03 Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 O 18.03.2016o18:58, Poker napisał: Szukałam dziś fotek na bazar kwiatowy i znalazłam kwiatka całego w amorach :) Quote
Anecik Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Godzinę temu, ona03 napisał: Szukałam dziś fotek na bazar kwiatowy i znalazłam kwiatka całego w amorach :) Jaka dopieszczona fryzurka :) Quote
togaa Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 Gości mamy, gości. Najkochańszych ! Lolo mija Krasnala jak nie pędem to łukiem. W każdym razie nie wchodzą sobie w drogę. Za to Igunia przyklejona. I nie jest to żadne wzniosłe uczucie tylko zwyczajne łakomstwo. Poluje nieustannie na to, co w dziecięcych łapkach do zjedzenia. Takie mi zakwitły. Majowe... Quote
ona03 Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Ależ Michu wyrósł :). Lolcio pakuj się, bazar trzeba zaczynać. Zapraszam od jutra godz.20.30 1 Quote
Smyku Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Lolusiu taka dobra jak Oneczka to nie jestem , ale na PIT-ach zarobiłam dla Was około czterech stówek Buziaki dla całego zwierzyńca wypłacam . 1 Quote
Poker Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Smykusiu, jesteś najwspanialsza jak i oneczka i wszystkie tu pomagające ciocie. 1 Quote
NikaEla Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 20 godzin temu, Smyku napisał: Lolusiu taka dobra jak Oneczka to nie jestem , ale na PIT-ach zarobiłam dla Was około czterech stówek Buziaki dla całego zwierzyńca wypłacam . to mi uświadamia, ze własny PIT muszę w końcu zrobić Quote
Poker Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Właśnie się biorę, brrrr. 1% jak co roku poleci na Braciszki. Wiem ,że jedni znajomi już wpłacili. 1 Quote
NikaEla Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 1 godzinę temu, NikaEla napisał: to mi uświadamia, ze własny PIT muszę w końcu zrobić alem się naszukała waszego adresu.... ( na stronie SBM nigdzie nie znalazłam...) a przy darowiznach jest potrzebny ( w końcu znalazłam w starych PITach) Quote
togaa Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Smyczku, Pokerku i wszyscy PITUJĄCY. Dziękuję po stokroć . Dla nas ogromnie ważne, to nasze " być albo nie być ". Długi po Lecznicach nie tylko obciażają psychicznie , ale i zniechęcają . Czasami naprawdę ma się z tego powodu dość. 5 godzin temu, NikaEla napisał: alem się naszukała waszego adresu.... ( na stronie SBM nigdzie nie znalazłam...) a przy darowiznach jest potrzebny ( w końcu znalazłam w starych PITach) Faktycznie, gdzieś się zapodział. Ta Strona wciąż w przebudowie, wysłałam inf. dziewczynom . Dzięki Elutku za wiadomość. Pogoda u nas straszna. Lolo przesypia dzień na moim łóżku. Umówiłam fryzjera ' po niedzieli". Nie będzie cięciunio zadowolony. Quote
togaa Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 Katastrofa !Padł mi wieczorem telefon. Dosłownie i w przenośni. Od przed Świąt wysiadła funkcja pisania sms i wyszłam na gbura nie składając nikomu życzeń. A wczoraj zaliczył solidny upadek i po nim. Mam w szufladzie jakiś nowy, ‘ z przydziału” lecz nim go opanuję , wieki miną. W dodatku ani karta sim ani pamięci nie pasują do nowego. Wściec się można. Quote
Poker Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Współczuję , to duży problem.Ja też podchodzę do nowinek technicznych jak przysłowiowy pies do jeża. Quote
ona03 Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 O 10.04.2016o18:55, NikaEla napisał: alem się naszukała waszego adresu.... ( na stronie SBM nigdzie nie znalazłam...) a przy darowiznach jest potrzebny ( w końcu znalazłam w starych PITach) Eluniu :) "cza" było tu napisać, czuwamy :) Lolusiu buziale :) Quote
Smyku Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Lolito byłeś u fryzjera ? Śynu był dzisiaj . Całusy dla Cięcia i reszty towarzystwa . 1 Quote
togaa Posted April 15, 2016 Author Posted April 15, 2016 14 godzin temu, Smyku napisał: Lolito byłeś u fryzjera ? Śynu był dzisiaj . Całusy dla Cięcia i reszty towarzystwa . Nie był, bo wraz z telefonem przepadł nr. telefonu Pani Basi od Lolusiowych loczków. Podjadę tam.;-) Lolo jak Lolo, ale Pepe na oczy nie widzi... Muszę poskarżyć na Lola. Zwiał mi dzisiaj.... Zawsze jak wjeżdżam i otwieram bramę, Lolo musi wybiec na drogę, na króciutkie przeszpiegi. Trzy metry w lewo, dwa, w prawo. (Żeby nie było, uliczka moja ślepa, bezpieczna ).. Zamykając bramę wyjrzałam jeszcze na drogę, czy któreć zwierzę nie zostało, ale pusto. No to wypakowałam zakupy,, nakarmiłam altankową kotę, wróble , tylko coś mi brakowało Lolusia. Szukam ; dom, ogród, garaż, piwnica, altanka..... Lola nie ma.???!!! Smyczka, ciasteczka do kieszeni i gnam do lasu .. :-)Prawie dolatywałam, a tu… Lolo w odwrocie. Minął mnie wielkim pędem, jakbyśmy się nie znali… Ja; Lolusiu ! Lolusiu! A On nic ! Biegnie jak szalony, na szczęście w kierunku domu. Dopiero przy bramie "mnie poznał "i dał się wytulić, wygłaskać i obdarować ciasteczkami z wdzięczności że tak grzecznie wrócił do mamusi… Takie to nasze Lolo. W domu uczepiony mamusinej spódnicy, ale niech no tylko poczuje wiatr w żagle… Quote
Poker Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 To łobuz, całę szczęście ,że po wypadzie wrócił do domu. Nie rób nam więcej takich numerów, bo zejdziemy na zawał. 1 Quote
EVA2406 Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Z mocniej bijącym sercem przeczytałam info o samowolnym oddaleniu się Lolcia od domu. Nie wiedziałam, że on taki łobuziak ;) Quote
Poker Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Łobuziak, łobuziak.Ma swój charakterek ,ale jest kochany. Quote
EVA2406 Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 25 minut temu, Poker napisał: Łobuziak, łobuziak.Ma swój charakterek ,ale jest kochany. Jak zrobi te maślane oczy, to wszystkie grzeszki ma odpuszczone ;) Quote
Poker Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Takiego spojrzenia jak ma Lolcio to chyba żadem pies nie ma. On się patrzy jak człowiek. Quote
EVA2406 Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 3 minuty temu, Poker napisał: Takiego spojrzenia jak ma Lolcio to chyba żadem pies nie ma. On się patrzy jak człowiek. I to taki bardzo myślący i wszystko rozumiejący. Quote
Recommended Posts