NikaEla Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 [quote name='ona03']tu Lolcio idzie wprost w pyszczek :crazyeye: Aszikowego tatusia :evil_lol:, jak widać nie chciał go zjeść ;).tatuś z aparatem fotograficznym ;) [quote name='ona03']pregowana dziewczynka.ja widze dwie rózowe dziewczynki :D [quote name='ona03']i panienka w typie Nikusi. .takie panienki są najładniejsze :) :) Quote
ona03 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 A teraz coś specjalnie dla togusi :loveu: i togusiu marsz w góry bo wakacje nieubłaganie się kończą :evil_lol: kwiatki dla ogrodniczek, bazarek tuż, tuż ;) ... Quote
Poker Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ale bajeczne widoki. Ja też widzę dziewczynki ubrane na różowo. Chyba z Nikaraguą cierpimy na fatę morganę :evil_lol: Quote
togaa Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 http://imageshack.us/a/img835/9717/ncbd.jpg A ja tu widzę 3 dziewczynki....;) A teraz coś specjalnie dla togusi :loveu: i togusiu marsz w góry bo wakacje nieubłaganie się kończą :evil_lol: Góry ???? Marzę, tęsknię , z zazdrością oglądam Oneczkowe widoki.... Lolo, ale z Ciebie farciarz ! U mnie urwanie głowy; już nie wiem jak się nazywam...:placz: Quote
Poker Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='togaa']http://imageshack.us/a/img835/9717/ncbd.jpg U mnie urwanie głowy; już nie wiem jak się nazywam...:placz: Biedulka, to ja Ci przypomnę .Nazywasz się B. K. :evil_lol: Żartuję, wiem ile masz roboty ze zwierzami.Podziwiam. Quote
togaa Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Poker napisał(a):Biedulka, to ja Ci przypomnę .Nazywasz się B. K. :evil_lol: Żartuję, wiem ile masz roboty ze zwierzami.Podziwiam. Zwierzaki pół biedy. Lubię to co robię, ale mam w domu wymianę kanalizacji i maaalooowaniee....!!! Takie trochę po łebkach ale i tak bałagan straszliwy.... Jeszcze 2 okna trzeba wymienić, a tu nic gotowego nie mogę kupić. Trzeba czekać 3 tyg. Pan 'Złota Rączka" mi ucieknie i kto mi je porządnie wstawi ??? Zmykam, bo mój laptopik muszę schować pod folię malarską... Quote
ona03 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 togusiu miałaś odpoczywać w czasie urlopu :cool3:, ja też planuję od wiosny malowanie i jakoś tak zeszło :evil_lol: togusiu na wycieczce jeść mi dali ;) pić sam sobie wziąłem :diabloti: ale teraz to już sama woda :placz:, jedzonko się skończyło ......... i znowu woda :placz: ... Quote
togaa Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 i znowu woda :placz: Tylko woda i woda...??? Quote
NikaEla Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 togaa napisał(a):Tylko woda i woda...??? To Loluś tak jak ja ;) Bez kawusi, bez herbatki, bez soczku. Trzymaj się Lolek! damy radę! Quote
togaa Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Z opóżnieniem zaskoczyłam... Wszak Lolo bez jedzonka , stąd ta woda i woda.....O biedactwo moje kochane.:placz: I co teraz będzie ???? Quote
ona03 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 [quote name='togaa']Z opóżnieniem zaskoczyłam... Wszak Lolo bez jedzonka , stąd ta woda i woda.....O biedactwo moje kochane.:placz: I co teraz będzie ???? Nikt nad Lolciem :loveu: się nie ulitował :placz:, muszę kopać ;), taka jestem malutka...... zapraszam ogrodniczki na bazarek :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/246934-Kwiatki-z-Lolciowej-rabatki-DO-02-10-2013-godz-20-00 Quote
togaa Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 [quote name='Nikaragua']Loluś ci pomoże kopać ;) Proszę mi tu Lola nie podpuszczać do wykopków...;) Wystarczy że wczoraj dziki przekopały mi ogródek wzdłuż i wszerz ... Quote
ona03 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Ależ były wykopki :mad:, a ziemniaczki też były :evil_lol:. A co tam kwitnie niebieskiego i różowe , dawaj na bazarrrrro :evil_lol:. Quote
kado Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 :crazyeye: A to świnie z tych dzików:evil_lol: Quote
togaa Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 kado napisał(a)::crazyeye: A to świnie z tych dzików:evil_lol: No trochę tak...:oops: Niegrzeczne świnki. W dodatku amfiladowo ogrodami sobie przeszły jak po swoim, prując kolejne siatkowe ogrodzenia.... Pal licho trawnik, ale płotu trochę szkoda, bo nowy był... Quote
Poker Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Malgoska']Loluś??? Gdzie jesteś???[/QUOTE] Pakuje razem z onką zielsko z bazarku na własne pieluchy. Quote
togaa Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 Lolito słoneczko, pa..., pa......:bye: Jutro Twoja togaa leci na hm..hm... zasłużone wakacje !!!!;) Wprawdzie nie w ciepłe kraje, ale daleko.... Do zobaczenia w pażdzierniku !!!!:lol: Quote
NikaEla Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 togusiu szczęśliwej drogi i dobrego wypoczynku!!!! Quote
ona03 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Coś Loliś zaginął :diabloti: Idę trzasnąć mu jakąś fotkę :evil_lol: Quote
kado Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='ona03']Coś Loliś zaginął :diabloti: Idę trzasnąć mu jakąś fotkę :evil_lol: Uważaj,żeby CI nie oddał:evil_lol: Bo małe toto,piękne,ale charakterne prawie jak dziecko moje;) Quote
majku33krakow Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 loluś bez pieluszek juz chodzi? Quote
ona03 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='majku33krakow']loluś bez pieluszek juz chodzi? Raczej nie ma szans na Lolusia bez pieluszek, ale czortek dzielnie sobie radzi :) [quote name='kado']Uważaj,żeby CI nie oddał:evil_lol: Bo małe toto,piękne,ale charakterne prawie jak dziecko moje;) To uważajmy razem :evil_lol:. Lolcia :loveu: jakiś czas temu odwiedziła Panienka Indi :loveu: i Kawaler Lolcio :evil_lol: dostał 50 zł na wakacje, kto to widział, panienka sponsoruje kawalera :crazyeye:. Memory :loveu:, pięknie dziękujemy Lolciowe zaloty :evil_lol: cały czas podążał za Indi :diabloti: ale na spacerky to On :evil_lol:na przodzie ;) Quote
Recommended Posts