togaa Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 (edited) , Lol jakiś grubasek się zrobił Tylko nie grubasek;:cool3: "Lolo to jest chłopak śląski; w barach szeroki w d...ie wąski";) A propos pieluch. Przyszły dzisiaj, zamówione w Sklepie Bella !!!.:multi: Fundatorem jest nasza kochana Ona03, która to dochód ze swego pracowitego,kwiatowego bazarku przeznaczyła na Lolusiowe jedzonko,pieluchy i wojaże... Iwonko......:buzi:, :calus: A to mój 5-ty na stanie kot.! Mam nadzieję że szybko się wyprowadzi, bo okupuje Lolkową łazienkę. Cudne są małe koty. Edited May 14, 2013 by togaa Quote
Poker Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Loluś, oszczędzaj trochę te pieluchy :mad: , bo togaa i ona03 z torbami pójdą. Siurkaj teraz na ogródku, podlewaj trawkę i kwiatki. A kicia przesłodka. :loveu: Quote
Malgoska Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 http://img163.imageshack.us/img163/5876/sam3886l.jpg a co one tam szukają???? mam zły dzień....poproszę o zdjęcie Lolusiowe z przodu :) Quote
ona03 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Kicia cudna :loveu: http://img20.imageshack.us/img20/1774/sam3879.jpg już sobie wyobrażam jak Lolcio zwiewa od kici :evil_lol:, jak od moich maluchów uciekał w ubiegłym roku :evil_lol:, prawie jak od muchy :diabloti:. Togusiu nie ja jestem fundatorem pieluch tylko Wszystkie Cioteczki ogrodniczki uczestniczące w bazarku, za co jestem ogromnie wdzięczna :multi:, bez nich nie byłoby ani grosza :diabloti:. Quote
togaa Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='Malgoska']http://img163.imageshack.us/img163/5876/sam3886l.jpg a co one tam szukają???? mam zły dzień....poproszę o zdjęcie Lolusiowe z przodu :) Będzie Malgoska kochana , jutro będzie . A może smutki prędzej miną ? Oneczko03, było tak jak piszesz. Lol zwiał w podskokach jak tylko kicia próbowała nawiązać nieco bliższe relacje. I najbardziej interesowała go kici miseczka. A kicia dzielna !!! Machała Lolkowi łapeczką przed nosem i stroszyła ogonek . A tu z Anusią - trzyłapką. Zabawa w chowanego ! Quote
kado Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Kicia cudnej urody,taka mój typ:) Szara,bura i pstrokata:loveu: Quote
Poker Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 kado napisał(a):Kicia cudnej urody,taka mój typ:) Szara,bura i pstrokata:loveu: To ją bier i zagospodaruj :evil_lol: Quote
kado Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Poker napisał(a):To ją bier i zagospodaruj :evil_lol: A pewnie,że bym brała,ale kado by oszalał...i jednak rozsądek robi swoje:roll: Quote
togaa Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Jednak kicia w Lolkowej łazience to spory problem. Lolo chodzi niedomyty, pieluchy zmieniane gdzie bądż. Wszystko inaczej ! Quote
ona03 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Energy napisał(a):Jednym słowem brudasek z dużą dupką:evil_lol: Jaką dużą :crazyeye:, przece napisała, że w .... wąski :evil_lol:, w barach szeroki :evil_lol: Quote
Energy Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 ona03 napisał(a):Jaką dużą :crazyeye:, przece napisała, że w .... wąski :evil_lol:, w barach szeroki :evil_lol: Łoj źle przeczytałam:cool3:to na pewno z powou klejnotów pokaźnej wielkości w małe pieluchy się nie mieści:diabloti: Quote
jukutek Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 hej, sorry za offtopic, ale mój znajomy sąsiad idzie na ok. 2 mies. do szpitala - szukam zaufanego hoteliku w Warszawie na ten czas. Nie umiem go szukać, pies i właściciel są mi bliscy, mili etc. może kogoś wskażecie? Piesek jamnikowaty. Quote
NikaEla Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='jukutek']hej, sorry za offtopic, ale mój znajomy sąsiad idzie na ok. 2 mies. do szpitala - szukam zaufanego hoteliku w Warszawie na ten czas. Nie umiem go szukać, pies i właściciel są mi bliscy, mili etc. może kogoś wskażecie? Piesek jamnikowaty. zapytaj na baloniarkach http://www.dogomania.pl/forum/threads/213164 tam są dziewczyny z Warszawy Quote
jukutek Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='Nikaragua']zapytaj na baloniarkach http://www.dogomania.pl/forum/threads/213164 tam są dziewczyny z Warszawy Dzięki, lecę :) Quote
Energy Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Lolo Krasnalu mizianko z deszczowego Lublina:loveu: Quote
Smyku Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Pozwolę sobie tutaj , żeby dwa razy nie pisać . Info dla Poker i Kado , przelewy poszły , przepraszam za opóźnienie dzisiaj wróciłam do domu po tygodniowym dyżurze u wnuków. Spodnie sobie naprawię i za nie płacę . Całusy oczywiście dla Ukochania . Quote
togaa Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Energy']Lolo Krasnalu mizianko z deszczowego Lublina:loveu: Energy, dzięki ogromne za smyczkę - nówkę dla Lolita. Kochana jesteś !!! Skąd wiedziałaś że własnie kilka dni temu jego osobista nieco się nadwyrężyła ? (grzechocze) Całusy oczywiście dla Ukochania . Wiadomo Smyczku, Lol całowany jest nieustannie. Inaczej się nie da. Tydzień temu na wycieczce. Ja wpełzłam, Lol wyszedł na naszą ulubioną Kozia Górkę; Moje kocie tymczaski. Średnio Lola interesują; Anusia trzyłapka i Antoś. Kto je pokocha ? Quote
Poker Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Dwie śliczne doopki oglądają góry z góry.:evil_lol: Kicie słodkie jak Rafaello Dobrze,że do Lolcia zajrzałam i wiem co robić ze spodenkami.Dzięki Smyczku. Quote
Energy Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='togaa']Energy, dzięki ogromne za smyczkę - nówkę dla Lolita. Kochana jesteś !!! Skąd wiedziałaś że własnie kilka dni temu jego osobista nieco się nadwyrężyła ? (grzechocze) Bardzo się cieszę, że akurat się przyda:) nie ma za co:oops: Skąd wiedziałam? :ghost_2:no nie wiem, psieczucie czy jak;) Jak ja bym chciała mieć takie widoki i wspaniałe spacerowe miejsca! Pięknie u Was, na tej Koziej Górce:) Przy moich suczydłach to niestety kociaki szans nie mają, Lolo to grzeczny psiak:loveu: Quote
NikaEla Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Śliczne te kociaczki :) A Lolus widzę, że w towarzystwie Blondyny zdobywał szczyty :) Quote
togaa Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='Smyku']Buziaki dla Lola . Cięciunio wybuziakowany. Trochę nas tu nie było, bo sprawozdawczość mnie zmogła, ale już wszystko wraca do normy. Wczoraj do krakowskiego domku pojechała moja kocia tymczasowiczka Anusia. Nie mogę sobie miejsca znależć. Cały czas o Niej myślę.... Quote
Recommended Posts