Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też wypatrywałam Martuni jak kania dżdżu...;)
Mam obfocone i opisane dziecięce ciuszki (niewiele) od naszej Anetki od kotów.
Ślę na Twojego Misia. ok?:roll:

Posted

togaa napisał(a):
Też wypatrywałam Martuni jak kania dżdżu...;)
Mam obfocone i opisane dziecięce ciuszki (niewiele) od naszej Anetki od kotów.
Ślę na Twojego Misia. ok?:roll:

Ślijcie kochane ślijcie:)

Posted

Smyku napisał(a):
Dziewczyny poczekajcie z bazarkiem na mnie do niedzieli .

To cudo to chłopak ?

Chłopak, ale od wczoraj bezjajeczny. Bezstresowe, kochające cały SWIAT kosmate głupstewko !Zero agresji.
Cudeńko do zakochania.

Posted

Prześliczny ten mały Czaruś.Faktycznie ma czarujacą urodę.
A kićka tez supraśna. ALe togaa, przywołuję cię do rozsądku zgodnie z rozumem i metryką :eviltong:

Posted

Poker napisał(a):
Prześliczny ten mały Czaruś.Faktycznie ma czarujacą urodę.
A kićka tez supraśna. ALe togaa, przywołuję cię do rozsądku zgodnie z rozumem i metryką :eviltong:

Wiem, wiem, zwłaszcza ta metryka gniecie , ale nie było już gdzie kiciusi umieścić.Wszystkie DT zapchane .

Posted

[quote name='togaa']Haniu, oczywiście że ' bierz co chcesz". Fajnie że te teksty pójdą dalej w Swiat !
Kochana ihabe która prowadzi nasza Stronkę z pewnoscią sie ucieszy!

dzięki serdeczne i uściski dla Lolkowatego.
NO a ten czarniutki to chyba Lolek w ciemnej wersji:evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']A to cudo to przepraszam u Ciebie na dt?
http://img27.imageshack.us/img27/8752/p2080028.jpg

Słodki jest, dziwne, że nikt nie chce:shake:

Mizianko dla Lolita:)

Byłam chętna, ale coś małżonek demonstrował niezadowolenie i się raczkiem wycofałam.. :roll:
(Przecież jak jest 10 zwierzaków, to 11-ste też sie zmieści...)

Cudo tymczasuje sie u znajomej starszej Pani, ale już jutro przyjeżdża Rodzinka go podziwiać.
Mamy od kilku dni ze soba miły kontakt. Jak się w sobie zakochają , wizyta p.a wypadnie ok, to Czaruś zamieszka w Czeladzi.

Aaaa...Energy ! witamy na polskiej Ziemi !!!;)

Posted

sharka napisał(a):
jakie pieluszki nosi Loluś? Takie dziecięce? jaki rozmiar?

Dziecięce,z Belli , Happy 5. Zużywa ich dużo, prawie paczka tygodniowo.:roll:

Posted

ja mam na zbyciu trochę pampersów nr 6 - niestety chyba będą na malca za duże :/ jeśli chcecie to podeślę jednego w zwykłym liście i jeśli okaże się że ujdzie to doślę resztę, mam napoczętą paczkę- ok 30 szt.

Posted

togaa napisał(a):
Byłam chętna, ale coś małżonek demonstrował niezadowolenie i się raczkiem wycofałam.. :roll:
(Przecież jak jest 10 zwierzaków, to 11-ste też sie zmieści...)

Cudo tymczasuje sie u znajomej starszej Pani, ale już jutro przyjeżdża Rodzinka go podziwiać.
Mamy od kilku dni ze soba miły kontakt. Jak się w sobie zakochają , wizyta p.a wypadnie ok, to Czaruś zamieszka w Czeladzi.

Aaaa...Energy ! witamy na polskiej Ziemi !!!;)

A dziękuję:) zawsze sobie obiecuję lecąc, że więcej nie wsiądę do samolotu i potem znowu to robię...

No nie wiem o co mężowi chodziło:diabloti:wcale nie wiem:evil_lol:
Ja wizyta wypadła?

Posted

Czaruś oczywiście oczarował. W niedzielę zawożę go do nowego domku.

ja mam na zbyciu trochę pampersów nr 6 - niestety chyba będą na malca za duże :/ jeśli chcecie to podeślę jednego w zwykłym liście i jeśli okaże się że ujdzie to doślę resztę, mam napoczętą paczkę- ok 30 szt.

Proszę nie wysyłać tej jednej, mam gdzieś taką w domu. Przymierzę i odpowiem bo już nie pamiętam jak na Lolku 6-stka 'siedziała?. Nawet jakby były ciut za duże, to będę prosić o podesłanie , bo jesteśmy z pieluchami na zero.

Takie cudo mi zakwita co zimę; Oneczko03, co Ty na to ?

Posted

[quote name='Energy']A dziękuję:) zawsze sobie obiecuję lecąc, że więcej nie wsiądę do samolotu i potem znowu to robię...

Mogłaś wysiąść koło mnie :evil_lol:

[quote name='togaa']Czaruś oczywiście oczarował. W niedzielę zawożę go do nowego domku.

Jesteśmy z pieluchami na zero.

Takie cudo mi zakwita co zimę; Oneczko03, co Ty na to ?
http://img259.imageshack.us/img259/3250/dsc01515r.jpg

No Czaruś stanął na wysokości zadania :evil_lol: oczarował :loveu:, bardzo się cieszę :).

Togusiu może zamów na "krechę" pieluszki, dupcia zamarznie Lolciowi bez.....

Kwiatuch cudny, ja swojego podmroziłam otwierając okno :placz:

Posted

[quote name='ona03']Mogłaś wysiąść koło mnie :evil_lol:

Tia śmiej się, ja zawsze myślę, że wysiądę nie tu gdzie chcę i w trybie awaryjnym:nerwy:
Aśka mi ostatnio zapowiedziała, że więcej ze mną nie leci, bo jej obciach robię:diabloti:

A czy to moja wina, że w ramach leczenia nerwów mówiłam teatralnym szeptem co sądzę o uroczym stewardzie i jego kształtnej pupie:cool3:po Polsku, sądząc że nie rozumie:diabloti:fajną miał minę i potem moja Aśka też jak okazało się, że kuma po naszemu:evil_lol:a ja byłam tak zestresowana lotem, że miałam to w ...co sobie pomyślał:eviltong:

Lolo mizianko walentynkowe kwiatuszku:loveu:

Posted

mówiłam teatralnym szeptem co sądzę o uroczym stewardzie i jego kształtnej pupie

Energy, jak Twój steward miał TAAAką pupę, to też bym sobie poszeptała..