Smyku Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Małgośka - zdjęcia i opisy wyślę w sobote , potrzebna mi jest córka coby podała szczegóły . Basiu wyprzytulaj cieplutko futerka a Lolita to już Wiesz ... Quote
Malgoska Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Smyku']Małgośka - zdjęcia i opisy wyślę w sobote , potrzebna mi jest córka coby podała szczegóły . Basiu wyprzytulaj cieplutko futerka a Lolita to już Wiesz ...[/QUOTE] dobrze spokojnie; dzieki:) Quote
Smyku Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Zdjęcia i opisy poszły . Buziale dla Cięciunia i reszty zwierzaczków . Quote
Malgoska Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Smyku napisał(a):Zdjęcia i opisy poszły . Buziale dla Cięciunia i reszty zwierzaczków . wszystko mam; postaram sie jak najszybciej ale dajcie mi chwile.... Quote
togaa Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Malgoska']wszystko mam; postaram sie jak najszybciej ale dajcie mi chwile.... Poczekamy cierpliwie i z wdzięcznością...:lol: Quote
Malgoska Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Oko wieloryba Loluś puszcza ;) slicznota jedyna. Quote
Smyku Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 O matuchno kochana , co tam się dzieje . Odzierają Lola ze skóry ? Quote
togaa Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Już tam Lolo krzywdy sobie nie da zrobić. Spokojna, smykowa głowa .:razz: Dzisiaj tematy g….. Iga zżera koopska. Mało powiedziane 'zżera". Ona je pochłania w ogromnych ilościach. Mogłam się o tym naocznie przekonać, gdyż wszystko co zeżarła, w stanie półpłynnym wyrzygała w domu w 6 gigantycznych porcjach... Poprawienie Iguni flory bakt. żwaczami spowodowało srakę u Lola, bo do żwaczy to on pierwszy w kolejce... Nic, tylko piorę, szoruję, ścieram ,myję i klnę ...:razz: Quote
Poker Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ale się porobiło :roll:, współczuję.A gdzież one te g.... wynajduje. Ja też pędzę od razu do kociej kuwety jak tylko poczuję zapaszki albo słyszę ,że kota chce dno w kuwecie przedrapać na wskroś i sprzątam , bo wiele tymczasek też uwielbiała g.wnianie cukiereczki :diabloti: Quote
NikaEla Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Doskonale rozumiem ;) mam to z Niką na co dzień, jak tylko śnieg stopniał i kupska wylazły na wierzch, to ani jej spuścić nie można , ani nawet na długiej smyczy prowadzić , bo wszystko wcina. Aż mnie obrzydzenie bierze. A po żwaczach miała rozwolnienie, i dwa dni nie jadła nic, więc też nie da rady. Quote
togaa Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='Nikaragua']Doskonale rozumiem ;) mam to z Niką na co dzień, jak tylko śnieg stopniał i kupska wylazły na wierzch, to ani jej spuścić nie można , ani nawet na długiej smyczy prowadzić , bo wszystko wcina. Aż mnie obrzydzenie bierze. A po żwaczach miała rozwolnienie, i dwa dni nie jadła nic, więc też nie da rady. Widziałam Nikaraguo Twój wpis na wątku 'pożeraczy g...". Teraz juz wiem czemu wolałabyś psa idealnego. Ja chyba też.:razz: Koszmar ! Stoję nad kotem jak siedzi w kuwecie, by być pierwsza. Dzisiaj próbowałam jej przed wyjściem do ogrodu ubrać kaganiec, to odstawiła cyrk nie na moje nerwy i go zdjęłam, oczywiście. Jutro będe w Lecznicy, może jakis preparat podziała ? Quote
NikaEla Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Togusiu, z tego co czytam to nic nie działa :shake: Quote
togaa Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 (edited) [quote name='Nikaragua']Togusiu, z tego co czytam to nic nie działa :shake: No to chyba się zastrzelę... Koszmarny Lolo przy tych "moich" , to cudo nie pies ! Rano ubieram but a w nim mokro. Oczywiście kurdupel Pepe nie wycelował, bo na ogół siura po nich... Przez 5 lat 'załatwił' mi szafy w holu, szafki kuchenne, komodę i kilometry ścian. Cała okleina wywinięta. Zlane ściany pewnie cuchną,( ja juz tego nie czuję ). Toga - niecierpliwa, "głucha" od 14 lat babcinka, Niunia kochana - kiedyś przebrzydła lizawka, teraz chorutka i bardzo biedniusia. Pepe - niestrudzony sikawkowy . Iga - nawiewa , zżera g... i wyżera kotom żarcie (nawet gdyby wisiało pod sufitem) Mikuś Halny - artysta jakich mało, wolny strzelec. Ostatnio nieszczelny. i koty; Laluna - snuja, histeryczka, przejawia aktywność (zwłaszcza akustyczną) wyłącznie nocą ,budząc cały dom.Wiek sędziwy. Dudi - kot wychodzący,wkurza Lalunę , guzikożerca, Kiciulka - je i tyje, zużywa bardzo mało życia na życie . No i Lolo - cudo kochane i tyle ! Wyżaliłam się z lekka, zamiast wziąść sie w końcu do roboty. Rano byłyśmy w Schronisku. To zawsze przygnębia. Trzeba odreagować... Edited February 5, 2013 by togaa Quote
Malgoska Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Iga latajaca po sufiatach..uśmiałam się z Twoich obserwacji:) Quote
feliksik Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 hej dziewczyny kochane: na stronie Braci Mniejszych (już kiedyś pisałam), jest świetny tekst o domach tymczasowych. czy mogłabym zaczerpnąć od was wzoru do przerobienia i sklecić coś na nasze potrzeby tzn. żor, bo udało nam się wywalczyć wejścia do azylu i chcemy wyciągać psy, jesli się da, a do tego tekst o domkach tymczasowych byłby rewelacyjny, bo niestety nie mamy ich i chcemy akcję edukacyjną dla miasta zrobić link do tekstu o który mi chodzi:http://www.braciamniejsi.com.pl/67/program-szukamy-rodzin-zastepczych-domy-tymczasowe-przeczytaj-i-pomysl/ Quote
togaa Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Haniu, oczywiście że ' bierz co chcesz". Fajnie że te teksty pójdą dalej w Swiat ! Kochana ihabe która prowadzi nasza Stronkę z pewnoscią sie ucieszy! Quote
Malgoska Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/239659-nie-pisa%C4%87?p=20409254#post20409254 zerknijcie na bazarek uwagi na pw poprosze Smyku nie mam wszystkich cen, jesli możesz to doślij na pw. Quote
Smyku Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Pw wysłane , coś tam skleciłam z tymi cenami , może dziewczyny wspomogą . Ja zawsze mam dylemat cenowy . Buziale dla cięcia . Quote
Malgoska Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/239659-Kij-do-bilarda-akces-komputerowe-dla-Lolusia-do-19-02-13-godz-23-00?p=20409254#post20409254 no to zapraszam miło widziane podrzucanie i rozsyłanie:) Quote
togaa Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='Malgoska']http://www.dogomania.pl/forum/threads/239659-Kij-do-bilarda-akces-komputerowe-dla-Lolusia-do-19-02-13-godz-23-00?p=20409254#post20409254 no to zapraszam miło widziane podrzucanie i rozsyłanie:) Będziemy trwać na posterunku, tym bardziej że Cięciunio ma już tylko pół paczki pieluch.. A to nowy tymczasowicz;3 miesięczna Anusia. Już jestem w niej zakochana po uszy. Jak szybko nie znajdzie domu, to przepadnę wbrew logice, metryce i rozsądkowi.. Cięciunio jest jedynym ze stada którego mogłam zaprosić do Jej pokoju . Zachował sie z godnością. Widział, ale udawał że nie widzi kociątka na moich kolanach.:razz: Quote
kado Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Witamy się po dłuższej nieobecności:) Znalazłam jeszcze kilka zdjęć Lola z wakacji,jak ogarnę się troszkę,to wrzucę:) Quote
Smyku Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 O Martunia się znalazła . Martusiu może sklecimy bazarek ciuszkowy dla popierdólki Naszej ? Oczywiście mam na myśli Twoją pomoc w udzierganiu bazarku , ja wyślę zdjęcia , opisy i robię wysyłkę . Quote
kado Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Smyku']O Martunia się znalazła . Martusiu może sklecimy bazarek ciuszkowy dla popierdólki Naszej ? Oczywiście mam na myśli Twoją pomoc w udzierganiu bazarku , ja wyślę zdjęcia , opisy i robię wysyłkę . Nie ma sprawy:) Ślij Smyczku na maila męża mego: michal77750@wp.pl Quote
Recommended Posts