Smyku Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Cięciunio moje jakie śliczniutkie , bialutkie , gładziutkie , pachnące . Buziale wielkie jak stodoła . Quote
ona03 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Malgoska napisał(a):Lolcio był u fryzjera? Taaaaaak :evil_lol:, Lolcio :loveu: ma prywatnego fryzjera, Lolcio :loveu: gwiżdże :evil_lol: fryzjer leci :evil_lol:, ale fryzjer gwiżdże :diabloti:,ooooo w tę stronę to nie działa :diabloti:. Mężuś nazywa Lolcia "Skrzydlata Polska", tak piknie odstają mu skrzydełka od pieluch, nie mają się gdzie ukryć jak włosków mniej i Lolo biegnie, uszka fruwają, skrzydełka latają, nie wiadomo gdzie wyląduje, tooga obserwuj niebo :evil_lol:. Buzialeczki dla Cioteczek od gadziny, idziemy kosić, w końcu święto pracy trzeba uczcić pracą :evil_lol:. Quote
NikaEla Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Rymowankowy bazarek dla Braci Mniejszych (50%) http://www.dogomania.pl/forum/threads/226487 Quote
Energy Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Loluś ślicznoto buziolki :loveu: dla Indianinka też:loveu: Quote
togaa Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Lolo biegnie, uszka fruwają, skrzydełka latają, nie wiadomo gdzie wyląduje, tooga obserwuj niebo :evil_lol:. Spodziewać się desantu, hm... ??;) Lol byłby zachwycony ! Cieczka Togi w rozkwicie ! Quote
Poker Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Mój mąż mało nie pękł ze śmiechu z tej Skrzydlatej Polski. Ona03, Lolusiu , fajrant , do domu odpoczywać. Quote
Smyku Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Oneczko gdyby Lolo odlatywał to zaprogramuj mu tor lotu na Poznań , przejmę cięciunia . Quote
Dark Lord Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 No, wreszcie gada ostrzygli, kto to widział żeby pies taki zarośnięty chodził.:cool3:Teraz przynajmniej wygląda po ludzku.:loveu: Quote
Poker Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Smyku napisał(a):Oneczko gdyby Lolo odlatywał to zaprogramuj mu tor lotu na Poznań , przejmę cięciunia . Leci czy nie?? Quote
togaa Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Dark Lord napisał(a):No, wreszcie gada ostrzygli, kto to widział żeby pies taki zarośnięty chodził.:cool3:Teraz przynajmniej wygląda po ludzku.:loveu: Kiedy ja wolę Lolka w menelowym image. :razz:Taki picuś - glancuś nie w moim typie.:no-no-no: Niech no tylko doleci, zapuścimy na nowo... Quote
ona03 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ło kij Smyczku, jak będzie startował wpiszę mu Ławicę w GPS będzie bezpieczniejszy :evil_lol::evil_lol: Dziś mieliśmy bardzo pracowity dzień, zaznaczaliśmy niteczkami kolory tulipanów bo już się zaczęły osypywać i kto je później rozpozna :diabloti: a teraz czuję kręgosłup :diabloti:. Lolcio :loveu: chrapie bo to jego pora drzemki za godzinę się obudzi i zacznie rozrabiać. Rano jest to samo 6.30 pobudka jak już chwilkę po siódmej Lolcio wszystkich wyciągnie z łóżek to sam zalega na łóziu i dosypia co najmniej do 8.30 :diabloti:. Togusiu jak wolisz menela to oddam go jak zarośnie :eviltong: / na co nie pozwolę :evil_lol:/ Quote
Smyku Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Suuuper , umawiamy się na Ławicy , ewentualnie Krzesiny gdyby leciał F16 . Quote
Poker Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 ona03;19041944. [B napisał(a):Togusiu jak wolisz menela to oddam go jak zarośnie :eviltong: / na co nie pozwolę :evil_lol:/ Należy czytać w domyśle,że ona03 nie odda go już nigdy. Cop odrośnie , to go ostrzyże. Quote
ona03 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Smyku napisał(a):Suuuper , umawiamy się na Ławicy , ewentualnie Krzesiny gdyby leciał F16 . Aż takich chodów nie mamy :evil_lol: ale skrzydła suuuuper :evil_lol:. . . Quote
Smyku Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Moje skarby się ujawniły . Te pieluchy to jakaś wersja dziewczyńska ? Quote
ona03 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Darunia-puma :loveu: skusiła się na parę kwiatków z mojego ogródeczka i jest wpłata 28 zł:Rose::Rose::Rose: dziękujemy pięknie :) z Lolitem togusiu wpisz na transportowy 28 zł Smyczku a dlaczego dziewczyńskie, ja się nie znam, zakładam to co kupili :evil_lol:. Quote
Smyku Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Ja też się nie znam , ale te falbaneczki takie dziewczyńskie sommm . A gdzie wątek transportowy cięciunia ? Quote
NikaEla Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 a tam od razu dziewczyńskie ;) psiowe są bo psiaczka mają na obrazku :lol: ( z różowymi:crazyeye: uszami) Quote
ona03 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Poker napisał(a):Należy czytać w domyśle,że ona03 nie odda go już nigdy. Co odrośnie , to go ostrzyże. Strzygę gada rano w południe i wieczorem :evil_lol: , nie odrośnie :cool1: Krówek się pasie :evil_lol: jak już się napasł :evil_lol: to trzeba siiiiiiii:diabloti:, nawet drzewko nie jest potrzebne :evil_lol: a teraz nie przeszkadzać, będę spał ;) już śpię :diabloti: dobranoc, specjalnie dla togusi :evil_lol: ogonek :evil_lol: Pieluszki nie są wcale dziewczyńskie, mają namalowane samochodziki i takie tam inne zabawki .......:evil_lol: Quote
togaa Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Oneczko03, siurasa mu nie posmarowałaś kremikiem z filtrem i sobie spiekł na raczka... Cacany bardzo, bardzo....Aż za sterylny jak na mój gust.... Całuj w czółko i wogóle... Quote
Smyku Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Też lubię wersje menelową . Teraz taki picuś glancuś . Ja też , ja też , całuję w czółko i wogóle ... Quote
Recommended Posts