Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karola cudowna ! te kolory, te pióra..!;)

Za to Lolo goły i wesoły. Można powiedzieć .."zszedł na psy".
Nieśmiało więc się przypominamy..:roll:.

Jedzonko którym karmię moje psy nie za bardzo służy Lolkowi .
Dupsko zafajdane.
Lolo
niestety musi mieć karmę z wyższej półki.

Prośba o jakikolwiek bazarek na Lolkowe jedzonko.
Stowarzyszeniowe konto puściutkie i zadłużone w lecznicy...

Ciężkie czasy...:-(

Posted (edited)

[quote name='ona03']

Togusiu :evil_lol: , ten Twój idol to ma awarię wodociągów w dzielnicy :diabloti:, popatrz jaki Ev-ci czyściutki :evil_lol:.

[quote name='Nikaragua']padłam :mdleje:

dziewczynki, dawno mnie nie było, ale ja normalnie padłam po wszech czasy:roflt:. dawno się tak nie uśmiałam.

to dodam moją miłość na last "nastych"

Edited by feliksik
Posted

[quote name='togaa']Karola
Za to Lolo goły i wesoły. Można powiedzieć .."zszedł na psy".
Nieśmiało więc się przypominamy..:roll:.

Jedzonko którym karmię moje psy nie za bardzo służy Lolkowi .
Dupsko zafajdane.
Lolo
niestety musi mieć karmę z wyższej półki.

Prośba o jakikolwiek bazarek na Lolkowe jedzonko.
Stowarzyszeniowe konto puściutkie i zadłużone w lecznicy...

Ciężkie czasy...:-(

wysłałam prośbe do Toruńskich Zakładów Opatrunkowych, naszej Pani Kasi nie ma , nadal na macierzyńskim ale Pani ja zastepującą obiecała przesłać troszke pieluszek:-)

Robia sie dla mnie równiez u koleżanki w pracy kurczaczki wielkanocne, więc szykuje bazrek wielkanocny dla Stowarzyszenia...

Posted (edited)

[quote name='kado']Tradycyjnie na szybko - bazarek miseczkowy dla Lolcia:

http://www.dogomania.pl/threads/223580-Nape%C5%82nij-miseczk%C4%99-Lolusiowi-do-29.02.2012-roku-do-20-00.?p=18699966#post18699966

Zapraszamy niezawodne cioteczki i wujków do zakupu miseczek!!!!!

Dziękuje Słoneczko...bardzo, bardzo !
przepraszam że dopiero dzisiaj tu jestem, ale mam GOSCIA w domu .

Bardzo jesteśmy wdzięczni wszystkim niezawodnym 'Lolusiowym". To ma nie tylko wymiar materialny, ale i jedności dusz...Kochani Jesteście !!!!

Moje maleństwo zaległo dzisiaj na ulubionej kanapie...

Edited by togaa
Posted

Te gały to bym też zeżarła :evil_lol:, Lolito jak Ty potrafisz czarować, wystarczyło szepnąć o łańcuchu i budzie i już Cioteczki i Wujek się zlitowali, masz na jedzonko i pieluszki :multi:.

A ja zapraszam na bazarki w podpisie :multi:

Posted

[quote name='Poker']Całe szczęście , że tylko BYM zżarła,bo chyba by ciotki ubiły , gdybym zżarła :evil_lol:

Tiaaaaaaaaaaa :evil_lol: zwłaszcza Smyku :loveu:, muszę uważać na słówka :diabloti:.

Lolitku :loveu: buzialki od stęsknionej Ciotki :evil_lol:

Posted

Bazarek miseczkowy mnie, nas ...wzruszył i poruszył !
:loveu::loveu::loveu::loveu: Wiadomym osobom pięknie dziękujemy !

Wczorajsze kąpanko, by nasz siurający Gwiazdor piękniej lśnił; specjalnie dla Was, kochani !

Posted

Uważaj Oneczko , uważaj , bo się zastanowimy czy ukochanie może do Ciebie na wakacje przyjechac .
Togaa - pięknie dziękuję , jak zwykle uryczana .
Lolito całuję mooocno w rudą paszcze .

Posted

[quote name='Smyku']Uważaj Oneczko , uważaj , bo się zastanowimy czy ukochanie może do Ciebie na wakacje przyjechac .
Togaa - pięknie dziękuję , jak zwykle uryczana .
Lolito całuję mooocno w rudą paszcze .[/QUOTE]

Jak do mnie nie przyjedzie :evil_lol:, to do Ciebie też nie :diabloti: hihihi i jak go ucałujesz :evil_lol:

Posted

Przyszłam nacieszyć oczy tym przystojniakiem z gwiazdorskim zalotnym spojrzeniem :)

Przy okazji zapraszam do Suni, która w jednej chwili straciła swojego ukochanego pana i dach nad głową :(.
Z ciepłego domku została wywalona na wieś i na dodatek z cieczką :(
Postanowiłam jej pomóc zanim będzie za późno i komuś zacznie przeszkadzać :(
Zajrzyjcie, proszę,bo mało nas na wątku, a tu jest taka fajna atmosfera :)

http://www.dogomania.pl/threads/223008-okolice-PONIATOWEJ-sunia-po-%C5%9Bmierci-w%C5%82a%C5%9Bciciela-wyje-pod-zamkni%C4%99tym-domem-to-ju%C5%BC-2-ty/page7

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Lolitku :loveu::loveu::loveu:, kochanie moje, zaczął się czwarty rok z Tobą :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]psitulam :evil_lol: mocno [/FONT]

Posted

[quote name='Smyku']Nasze kochanie się objawiło .
Basiu wyściskaj mocno tą sznupe do zeżarcia .
Moja popierdółka kochana .

Smyczku ! ściskany i obcałowywany jest codziennie po całości, bo jakże inaczej .
Ach, jak się wtedy kokosi, wdzięczy ,rozaniela...Cały śmierdzący, zasiurany brzuchol wywala do góry i to swoje... .Aaaaaa...Aaaaa...Aaaaaa..

Ładniutki niezaprzeczalnie, zwłaszcza po buzi…
Ale kocha się Go głównie za osobowość, charakter , psio-ludzkie relacje i reakcje…

Z żadnym z moich psów nie mam takiego kontaktu jak z Lolem.
I to samo zapewne odczuwa Oneczka 03 u której spędził z pół roku.
On jest cały nastawiony na człowieka.
Z nim porozumienie jest bez słów. Wystarczy gest, mimika twarzy...Łapie w lot. Pełne braterstwo dusz…
Bywa nieznośny, czasem bardzo - ale to moja wina.. Nie mam siły z nim „pracować” , gdyż każda jego głupota totalnie mnie i domowników rozbawia , rozbraja i zachwyca …
Kocham go jak głupia, zresztą Jego nie da się nie kochać.

Nie myślę o przyszłości, bo wtedy strach ściska za gardło i lęki człowieka nachodzą…
Ufam ,że dogomaniackie Anioły które nad Nim czuwają ,trwać będą przy Nim do końca Swiata…

Aaaa… zebrało mi się na ckliwości, przez tą 3 rocznicę Lolusiowego szczęścia w nieszczęściu…

Posted

Lolituś szczęśliwego i dobrego następnego roku z Basią , Jej Rodziną i z nami życzę .
Mam nadzieję , że w tym roku się poznamy . A jak mnie użresz to ja ugryzę Ciebie w tyłek .
Basiu ja już od dawna dzięki Oneczce wiem i już się nie boję .
A dzisiaj poproszę wycałować go szczególnie mocno i z zaznaczeniem , że od zakochanej w całokształcie ciotki .