Malgoska Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='togaa']Lolito pięknie dziękuje za wszystkie Walentynki z dalekich i bliskich stron !!!! Czy jest gdzieś na Świecie piękniejszy nochal ?:lol: Nie ma piękniejszego. I on o tym dobrze wie. Quote
EVA2406 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 i to świdrujące spojrzenie spod kłaczków :)........ no prawdziwe cudo :loveu: Poza tym wydaje mi się, że on ma świadomość swego gwiazdorstwa i specjalnie pozuje do tych super fot ;) Quote
kado Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='EVA2406']Poza tym wydaje mi się, że on ma świadomość swego gwiazdorstwa i specjalnie pozuje do tych super fot ;) Prawda? Lolo:loveu: jest jedyny w swoim rodzaju...Ja już mam nawet żonę dla niego...togaa:loveu:, teściowo kochana imprezka się szykuje:evil_lol: Quote
Poker Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='kado']Prawda? Lolo:loveu: jest jedyny w swoim rodzaju...Ja już mam nawet żonę dla niego...togaa:loveu:, teściowo kochana imprezka się szykuje:evil_lol: I co to za małżeństwo, z którego dzieci nie będzie :razz: :evil_lol: Chyba tak zwane białe małżeństwo by z nich było. A co na to pies Kado ? Biedny Loluś , nawet nie wie na co ciocie chcą go narazić.Będzie tylko patrzył i się oblizywał :eviltong: Nochal jak nochal ,ale te oczyska powalają.:loveu: Quote
kado Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Smyku napisał(a):Lolito bo Ciem schrupiem . Razem z pączusiem;) hihihihi Oneczko :loveu:lubisz takie dni jak dzisiaj prawda?????:evil_lol: togaa :loveu:, a tych faworków zostało jeszcze troszeczkę:cool3::evil_lol: Quote
ihabe Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 dla Lolusia i cioci Togii i wszystkich cioteczek i wszystkich ludzi dobrej woli za miłość:-) http://www.braciamniejsi.com.pl/1600/posluchaj-tej-pieknej-piosenki/ Quote
togaa Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Ach ! Wy tylko o jedzeniu !!! Pączki, faworki, schrupanka .... Ja to bym się pozachwycała takim ciasteczkiem; dla mnie to najpiękniejsze męskie stworzenie na Świecie...Tylko Lolo przebija go urodą ...;) Quote
EVA2406 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 O gustach się nie dyskutuje ;) Ja wolę takie ciacho......:eviltong: Ale LOLITO jest naj, naj, naj........ Quote
ona03 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Smyku napisał(a):Lolito bo Ciem schrupiem . Smyczku :loveu:, paczusie, pączusie do chrupania, Kado stawia :evil_lol: oszczędź Lolcia ;) EVA2406 napisał(a): Wołomin, tzn do Wołomina to znacznie dalej, bo ja przy samej granicy Warszawy, ale kierunek ten. Czyli po drodze na Mazury musisz przejechać koło mnie :) Ev-ciu Twoja strona Wisły przypadła todze :evil_lol:, a na Mazury mam najbliżej przez Poznań :evil_lol:, trzeba coś wymyslić :evil_lol: Kaduniu :loveu: dzięki za pączusie, pyyyszne, właśnie takie lubię najbardziej :eating: Togusiu :evil_lol: , ten Twój idol to ma awarię wodociągów w dzielnicy :diabloti:, popatrz jaki Ev-ci czyściutki :evil_lol:. Quote
togaa Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Togusiu :evil_lol: , ten Twój idol to ma awarię wodociągów w dzielnicy :diabloti:, popatrz jaki Ev-ci czyściutki :evil_lol:. Kochana, Ty się o czystość mojego Viggo nie martw . Jak chce, bywa domyty, ale w takiej wersji już mnie nie zachwyca...;) Prawdziwy facet musi być nieco 'sponiewierany"..;) Taki jest nasz Lolo; po przejściach, śmierdzący, gryzący a kocham go jak głupia...;) Quote
EVA2406 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ona03 napisał(a): [B]Ev-ciu Twoja strona Wisły przypadła todze :evil_lol:, a na Mazury mam najbliżej przez Poznań :evil_lol:, trzeba coś wymyslić :evil_lol: Myśl, myśl .......byle skutecznie :hmmmm:..........przez Poznań.......może lepiej przez Kraków .....:evil_lol: Togusiu :evil_lol: , ten Twój idol to ma awarię wodociągów w dzielnicy :diabloti:, popatrz jaki Ev-ci czyściutki :evil_lol:. Prawda, że taki bardziej czysty i pachnący......:buzi: Quote
kado Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Nikaragua napisał(a):padłam :mdleje: Ja 3 razy:mdleje::mdleje::mdleje: Quote
ihabe Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 togaa napisał(a):Ach ! Wy tylko o jedzeniu !!! Pączki, faworki, schrupanka .... Ja to bym się pozachwycała takim ciasteczkiem; dla mnie to najpiękniejsze męskie stworzenie na Świecie...Tylko Lolo przebija go urodą ...;) och Togusiu:-) z tej strony Cie znałam:-) ale przez to stałas mi sie jeszcze bardziej bliska:-) :-) a przy okazji: Dziś światowy Dzień Kota 17 lutego zapraszam do przeczytania artykułu z naszej strony: http://www.braciamniejsi.com.pl/1610...wy-dzien-kota/ czy wiecie, że.... Kocie święto wywodzi się z Włoch. Tam wszystkie mruczki i kiciusie świętują już od 1990 roku. Polskie koty obchodzą swój dzień dopiero od 2006 roku. Co ciekawe, to właśnie w Polsce i we Włoszech to święto jest najbardziej popularne. Dzień Kota nie tylko jest okazją do kupienia dodatkowego smakołyku naszemu domowemu czworonogowi. Ideą przewodnią święta jest uwrażliwienie ludzi na los bezdomnych i zaniedbanych kotów oraz przypomnienie nam, jak ważną rolę w naszym życiu pełnią te mięciutkie pupile. Quote
togaa Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 eee tam , nie znacie się na męskiej urodzie .. A u nas zima trzyma; Na pupsku nowy model pieluchy... Kurduple... Quote
Poker Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ale cudna trójca.Jakoś się dogadują łobuziaczki kochane. A co to za nowe pieliuchy ma Loluś? Moda się zmieniła czy co ? Quote
togaa Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Uwielbiam moje kurduple ...Wszystkie trzy, to małolaty dogomaniackie. Potem dłuuuga przerwa i nastolatki czyli Oddział Geriatryczny ; Toga,Niunia i Mikuś-Halny / Laluna, Kiciulka i Dudi. Dużo tego. Dalej walczę z doborem pieluch i ich mocowaniem. Coraz częściej Lolo potrafi się naraz solidnie zsiurać i pielucha przecieka przodem (środek suchy). Pokapaną podłogę wycieram kilka razy dziennie nie mówiąc o ciągłym praniu wszelakich narzut , kocyków fotelowych i pościeli ... Wypatrzyłam w Realu pieluchy na oko niezłe. Kupiłam , ale w domu okazało się że egzemplarze demonstracyjne które oglądałam w sklepie są inne niż te w paczce. Cóż poradzić ? Quote
gonia66 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 O jesoooooooooooooo..jak ja się za Wami stęskniłam:):):) Loluś...ty Pięknisiu...normalnie zawsze mnie powalałeś na łopatki...po roku nic sie nie zmieniło:):):) Quote
Malgoska Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 togaa napisał(a):eee tam , nie znacie się na męskiej urodzie .. A u nas zima trzyma; Na pupsku nowy model pieluchy... Kurduple... piękna rodzinka Quote
Energy Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Kochane słodziaki:loveu::loveu::loveu: A Loluś ma chłopięce pieluszki? Quote
togaa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Tą trójcą sama się zachwycam nieustannie.. A wszystkie były 'do naprawy". A teraz, jak już po remoncie,wyszykowane,wychuchane to jak się z nimi rozstać?:roll: Strasznie pazerna jestem w tym względzie.... Energy, Lolkowi wszystko jedno czy pielucha 'męska' czy jaka, bo i tak ma ubieraną odwrotnie niż bobasy. Zapięcie na pleckach , wiec ten chłonny wkład ma pod ogonkiem... gonia66 się znalazła !!!! Wieki całe !!!:multi: Quote
Energy Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 togaa napisał(a):Tą trójcą sama się zachwycam nieustannie.. A wszystkie były 'do naprawy". A teraz, jak już po remoncie,wyszykowane,wychuchane to jak się z nimi rozstać?:roll: Strasznie pazerna jestem w tym względzie.... :evil_lol:ale fajne wyznanie:loveu:takie przyszłościowe:evil_lol: togaa napisał(a):Energy, Lolkowi wszystko jedno czy pielucha 'męska' czy jaka, bo i tak ma ubieraną odwrotnie niż bobasy. Zapięcie na pleckach , wiec ten chłonny wkład ma pod ogonkiem... A no tak to pewnie dlatego wszystko wylatuje:roll: Cudeńka Togaa :loveu:może kiedyś w końcu i mnie się uda wszystkie Twoje skarby wymiziać??? Quote
togaa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 może kiedyś w końcu i mnie się uda wszystkie Twoje skarby wymiziać???Wierze że tak się stanie.... Przyjeżdżaj Słońce kiedy Ci tylko czas pozwoli...:loveu: I o pannach nie zapomnij . Oj były by wymiziane przez Lolusia i Mikusia po wsze czasy....:evil_lol: Quote
kado Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Loluniu pobalowałeś wczoraj?;) Bo my i owszem:evil_lol: Prym jak zawsze wiodła Karolka:loveu: Quote
Recommended Posts