Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='togaa']Lolito pięknie dziękuje za wszystkie Walentynki z dalekich i bliskich stron !!!!

Czy jest gdzieś na Świecie piękniejszy nochal ?:lol:

Nie ma piękniejszego. I on o tym dobrze wie.

Posted

i to świdrujące spojrzenie spod kłaczków :)........ no prawdziwe cudo :loveu:
Poza tym wydaje mi się, że on ma świadomość swego gwiazdorstwa i specjalnie pozuje do tych super fot ;)

Posted

[quote name='EVA2406']Poza tym wydaje mi się, że on ma świadomość swego gwiazdorstwa i specjalnie pozuje do tych super fot ;)

Prawda? Lolo:loveu: jest jedyny w swoim rodzaju...Ja już mam nawet żonę dla niego...togaa:loveu:, teściowo kochana imprezka się szykuje:evil_lol:

Posted

[quote name='kado']Prawda? Lolo:loveu: jest jedyny w swoim rodzaju...Ja już mam nawet żonę dla niego...togaa:loveu:, teściowo kochana imprezka się szykuje:evil_lol:

I co to za małżeństwo, z którego dzieci nie będzie :razz: :evil_lol:
Chyba tak zwane białe małżeństwo by z nich było. A co na to pies Kado ?
Biedny Loluś , nawet nie wie na co ciocie chcą go narazić.Będzie tylko patrzył i się oblizywał :eviltong:
Nochal jak nochal ,ale te oczyska powalają.:loveu:

Posted

Smyku napisał(a):
Lolito bo Ciem schrupiem .

Razem z pączusiem;) hihihihi

Oneczko :loveu:lubisz takie dni jak dzisiaj prawda?????:evil_lol:
togaa :loveu:
, a tych faworków zostało jeszcze troszeczkę:cool3::evil_lol:

Posted

Ach ! Wy tylko o jedzeniu !!! Pączki, faworki, schrupanka ....

Ja to bym się pozachwycała takim ciasteczkiem;
dla mnie to najpiękniejsze męskie stworzenie na Świecie...Tylko Lolo przebija go urodą ...;)

Posted

Smyku napisał(a):
Lolito bo Ciem schrupiem .

Smyczku :loveu:, paczusie, pączusie do chrupania, Kado stawia :evil_lol: oszczędź Lolcia ;)

EVA2406 napisał(a):

Wołomin, tzn do Wołomina to znacznie dalej, bo ja przy samej granicy Warszawy, ale kierunek ten. Czyli po drodze na Mazury musisz przejechać koło mnie :)

Ev-ciu Twoja strona Wisły przypadła todze :evil_lol:, a na Mazury mam najbliżej przez Poznań :evil_lol:, trzeba coś wymyslić :evil_lol:

Kaduniu :loveu: dzięki za pączusie, pyyyszne, właśnie takie lubię najbardziej :eating:

Togusiu :evil_lol: , ten Twój idol to ma awarię wodociągów w dzielnicy :diabloti:, popatrz jaki Ev-ci czyściutki :evil_lol:.

Posted

Togusiu :evil_lol: , ten Twój idol to ma awarię wodociągów w dzielnicy :diabloti:, popatrz jaki Ev-ci czyściutki :evil_lol:.
Kochana, Ty się o czystość mojego Viggo nie martw . Jak chce, bywa domyty, ale w takiej wersji już mnie nie zachwyca...;)

Prawdziwy facet musi być nieco 'sponiewierany"..;)

Taki jest nasz Lolo;
po przejściach, śmierdzący, gryzący a kocham go jak głupia...;)

Posted

ona03 napisał(a):

[B]Ev-ciu
Twoja strona Wisły przypadła todze :evil_lol:, a na Mazury mam najbliżej przez Poznań :evil_lol:, trzeba coś wymyslić :evil_lol:

Myśl, myśl .......byle skutecznie :hmmmm:..........przez Poznań.......może lepiej przez Kraków .....:evil_lol:

Prawda, że taki bardziej czysty i pachnący......:buzi:

Posted

togaa napisał(a):
Ach ! Wy tylko o jedzeniu !!! Pączki, faworki, schrupanka ....

Ja to bym się pozachwycała takim ciasteczkiem;
dla mnie to najpiękniejsze męskie stworzenie na Świecie...Tylko Lolo przebija go urodą ...;)

och Togusiu:-) z tej strony Cie znałam:-) ale przez to stałas mi sie jeszcze bardziej bliska:-) :-)

a przy okazji:

Dziś światowy Dzień Kota

17 lutego

zapraszam do przeczytania artykułu z naszej strony:

http://www.braciamniejsi.com.pl/1610...wy-dzien-kota/

czy wiecie, że....
Kocie święto wywodzi się z Włoch. Tam wszystkie mruczki i kiciusie świętują już od 1990 roku. Polskie koty obchodzą swój dzień dopiero od 2006 roku. Co ciekawe, to właśnie w Polsce i we Włoszech to święto jest najbardziej popularne. Dzień Kota nie tylko jest okazją do kupienia dodatkowego smakołyku naszemu domowemu czworonogowi. Ideą przewodnią święta jest uwrażliwienie ludzi na los bezdomnych i zaniedbanych kotów oraz przypomnienie nam, jak ważną rolę w naszym życiu pełnią te mięciutkie pupile.

Posted

Uwielbiam moje kurduple ...Wszystkie trzy, to małolaty dogomaniackie.
Potem dłuuuga przerwa i nastolatki czyli Oddział Geriatryczny ; Toga,Niunia i Mikuś-Halny / Laluna, Kiciulka i Dudi. Dużo tego.

Dalej walczę z doborem pieluch i ich mocowaniem.
Coraz częściej Lolo potrafi się naraz solidnie zsiurać i pielucha przecieka przodem (środek suchy).
Pokapaną podłogę wycieram kilka razy dziennie nie mówiąc o ciągłym praniu wszelakich narzut , kocyków fotelowych i pościeli ...
Wypatrzyłam w Realu pieluchy na oko niezłe. Kupiłam , ale w domu okazało się że egzemplarze demonstracyjne które oglądałam w sklepie są inne niż te w paczce.
Cóż poradzić ?

Posted

Tą trójcą sama się zachwycam nieustannie.. A wszystkie były 'do naprawy".

A teraz, jak już po remoncie,wyszykowane,wychuchane to jak się z nimi rozstać?:roll: Strasznie pazerna jestem w tym względzie....

Energy, Lolkowi wszystko jedno czy pielucha 'męska' czy jaka, bo i tak ma ubieraną odwrotnie niż bobasy.
Zapięcie na pleckach , wiec ten chłonny wkład ma pod ogonkiem...

gonia66 się znalazła !!!! Wieki całe !!!:multi:

Posted

togaa napisał(a):
Tą trójcą sama się zachwycam nieustannie.. A wszystkie były 'do naprawy".

A teraz, jak już po remoncie,wyszykowane,wychuchane to jak się z nimi rozstać?:roll: Strasznie pazerna jestem w tym względzie....

:evil_lol:ale fajne wyznanie:loveu:takie przyszłościowe:evil_lol:

togaa napisał(a):
Energy, Lolkowi wszystko jedno czy pielucha 'męska' czy jaka, bo i tak ma ubieraną odwrotnie niż bobasy.
Zapięcie na pleckach , wiec ten chłonny wkład ma pod ogonkiem...

A no tak to pewnie dlatego wszystko wylatuje:roll:

Cudeńka Togaa :loveu:może kiedyś w końcu i mnie się uda wszystkie Twoje skarby wymiziać???

Posted

może kiedyś w końcu i mnie się uda wszystkie Twoje skarby wymiziać???
Wierze że tak się stanie....

Przyjeżdżaj Słońce kiedy Ci tylko czas pozwoli...:loveu: I o pannach nie zapomnij .
Oj były by wymiziane przez Lolusia i Mikusia po wsze czasy....:evil_lol: