kado Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 A ja na bazarek dla Braci Mniejszych:) http://www.dogomania.pl/threads/218133-Karolka-dla-Lolka-REAKTYWACJA-%29-do-30.11.-do-20-00?p=18048575#post18048575 Quote
ona03 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 kado napisał(a):Lolo:loveu: jest naprawdę zjawiskowym psem. Taki eteryczny.... Ciekawe kim był w poprzednim wcieleniu???? Jak sądzicie???? Też się nad tym zastanawiam :evil_lol: kaja69 napisał(a):Nikaragua mnie zaprosiła weszłam i szok...Lolus miał zlamany kregosłup i problemy z siusianiem,tak jak mój Krecik ...tylko,ze my jestesmy jeszcze na etapie stania na czterech Chetnie poczytam jak Lalus wracał do formy i skorzystam z Waszych doswiadczeń mogę ??? Witamy i zapraszamy nowe fanki :loveu: Energy napisał(a): Parę sadzonek?:razz:a co to takiego?:cool3::evil_lol: To takie coś :evil_lol: jak cebulki tulipanów :evil_lol: tylko troszkę inne :diabloti:. Smyczku :loveu: Lolitek wyściskany :evil_lol: Nika i kado :loveu: pracusie kochane a ja się obijam ;). Dziś rano przyszli wymieniać u mnie rurę do wody, skopali mój ogródeczek na 2 m w dół :mad:, normalnie mam dość :placz:, ledwo zdążyłam wykopać parę kwiatków :cool3:. prosę pani :evil_lol: idą już :diabloti: ciekawe co będą robić :mad: nie wiem :roll: zobaczymy :cool1: Cziko :evil_lol: uciekamy będą kopać :diabloti: ..... Quote
Poker Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Nikaragua napisał(a):co on taki poubierany? Onka wyraźnie chce z faceta dziewczynę nam zrobić. Czerwony kubraczek, kokardki. Ciekawe kiedy Loluś się zbuntuje. Quote
togaa Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Robią z biednego psa w a r y j o t a.... Już ja zrobię porządek z tym szlafrokiem i różowymi kokardkami....Lolino....pakuj sie kochany. Pędzę na ratunek.... Quote
Smyku Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 O Togaa wróciła do formy słownej . Basiu kręgosłupowi dużo zdrowia życzę . Quote
kaja69 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Mam pytanko...jakich pampersów uzywa Piękniś ??? Quote
Energy Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Smyku napisał(a):O Togaa wróciła do formy słownej . Basiu kręgosłupowi dużo zdrowia życzę . I ja też:lol: A tak w ogóle to przecież Lolcio wyglkąda cudnie w tych kolorkach:multi: Quote
ona03 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Energy napisał(a):I ja też:lol: A tak w ogóle to przecież Lolcio wyglkąda cudnie w tych kolorkach:multi: Taki słodki landrynek do schrupania :evil_lol:, może go nie zjem do niedzieli :diabloti: pomyślę :diabloti: siedzimy w domu :cool3: dziś na mojej trasie patrolowej wykopali nowy dół :mad: strach wychodzić :diabloti: prosę pana :evil_lol: kiedy pójdziemy na patrol :diabloti: bardzo prose :evil_lol: ..... Quote
Energy Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 http://img687.imageshack.us/img687/5084/pict0290a.jpg Jaki cukiereczek:loveu:cudo:loveu: No ja nie wiem, ale jak Lolek zmieni adres to płacze jakieś pewnie będzie słychać;) Quote
kado Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Moje śliczne:loveu: Oj będzie płacz i lament:evil_lol: Quote
togaa Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Trochę się Lolo zdziwi że blondynka Igunia tak się zasiedziała.... Quote
ona03 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Energy napisał(a):No ja nie wiem, ale jak Lolek zmieni adres to płacze jakieś pewnie będzie słychać;) Do Lublina echo nie doniesie :evil_lol: kado napisał(a): Oj będzie płacz i lament:evil_lol: ale Opole to na pewno usłyszy :diabloti: Pokerku :loveu: pamiętasz jak ryczałam po pierwszym wyjeździe Lolcia :evil_lol: Quote
Poker Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 ona03 napisał(a):Pokerku :loveu: pamiętasz jak ryczałam po pierwszym wyjeździe Lolcia :evil_lol: OJJJJjjjjj pamiętam , będzie płacz rozstania i płacz powitania. Już szykuję paczkę chusteczek . Quote
Energy Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ona03 napisał(a):Do Lublina echo nie doniesie :evil_lol: Ja taka pewna nie jestem:evil_lol: Quote
kado Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Energy napisał(a):Ja taka pewna nie jestem:evil_lol: Ja też nie Quote
moni12 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 togaa napisał(a):Robią z biednego psa w a r y j o t a.... Już ja zrobię porządek z tym szlafrokiem i różowymi kokardkami....Lolino....pakuj sie kochany. Pędzę na ratunek.... Tak Basiu zabieraj Lolita juz z tych wakacji bo jeszcze mu się w głowie przewróci od tych kwiatków we włosach i czerwonych kubraczków :diabloti: Quote
kado Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 moni12 napisał(a):Tak Basiu zabieraj Lolita juz z tych wakacji bo jeszcze mu się w głowie przewróci od tych kwiatków we włosach i czerwonych kubraczków :diabloti: Oby nie zacieczkował:evil_lol:, bo już taki LADNY DZIEWCZĘCY się zrobił:evil_lol: Quote
kaja69 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 kado napisał(a):Oby nie zacieczkował:evil_lol:, bo już taki LADNY DZIEWCZĘCY się zrobił:evil_lol: Oj on i tak jak cud wyglada a po zacieczkowaniu awansowałby na którys tam cud swiata :) (nigdy nie moge zapamietac ile tych cudów jest:roll:) Quote
moni12 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 kaja69 napisał(a):Oj on i tak jak cud wyglada a po zacieczkowaniu awansowałby na którys tam cud swiata :) (nigdy nie moge zapamietac ile tych cudów jest:roll:) Ja z tych co w cuda nie wierzą, ale w "wodę sodową co uderza do głow" jak najbardziej :))Więc Lolito kwiatki z głowy, czerwone kubraczki przekaż Czikusiowi :evil_lol: Quote
togaa Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 No nie wiem, nie wiem jak to będzie z tym wyjazdem?.... Kochana Oneczka postanowiła mu wczoraj skrócić fryzurkę i jak sie przyłożyła to Lolo opitolony do gołego.... Na łebsku na pewno żadna kokardka już sie nie utrzyma.... I jak On w takim stanie ma na narty jechac ? Quote
Bjuta Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Czy można liczyć na fotki Lolusia w nowej fryzurce? (pyta przeciwniczka kokardek...) Quote
kaja69 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 A ja go kocham i w kokardkach i bez i w kubraczku i bez...on jest boski Quote
kaja69 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Taka jestem zakochana,ze post zdublowałam ,ehhh :loveu: Quote
Recommended Posts