Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikaragua napisał(a):
Jak to jakie?????
Oczywiście pełne z prezentów dla pozostawionych w domu ludzi i psiaków!
z wyjazdów zawsze przywozi się stęsknionym domownikom prezenty.

togaa poproszę stan osobowo-psio-kocio-jeżo-........ i nie wiem kogo jeszcze wymienić :roll:, zobaczymy co da się zrobić dla bardzo stęsknionych :diabloti: domowników :evil_lol:.

a teraz jestem bardzo śpiący ;), o prezentach pomyślę jutro :evil_lol: dobranoc Wszystkim :loveu:

.

..

Posted

Te Lolkowe oczyska są powalające, te miny pokazujące nieszczęście podczas kąpieli, te zamykające się, mówiące: dajcie mi spokój, chcę spać.........cudo :loveu:.

Oneczko, nie wykopałam dziwaczka i zmarzł, ale mam pozbierane nasionka, więc jest ok.
Wrzuć mi na pw adres to zgodnie z obietnicą wyślę Ci kolorowych.

Posted

Lolusiu jednak kocham Ciebie bardzo .
Iwonuś posłusznie melduję , że wykopane , wysuszone i schowane na strychu .
I nawet zdążyłam powtykać tulipany i te inne .

Posted

EVA2406 napisał(a):
Te Lolkowe oczyska są powalające, te miny pokazujące nieszczęście podczas kąpieli, te zamykające się, mówiące: dajcie mi spokój, chcę spać.........cudo :loveu:.

Oneczko, nie wykopałam dziwaczka i zmarzł, ale mam pozbierane nasionka, więc jest ok.
Wrzuć mi na pw adres to zgodnie z obietnicą wyślę Ci kolorowych.

Taaaaaaaaaaaak :evil_lol: Lolito :loveu: jest niepowtarzalny :evil_lol:.

O dziwaczka nie martw się, zmarzła tylko część naziemna, korzonek możesz wykopać i przechować do wiosny, tylko utnij z łodyżką z 5 cm będzie bezpieczniej.

Poker napisał(a):
Bardzo do pysia Lolkowi w niebieskim.Typowy facet. A wzrok jak zwykle powalający. Taki cudaczek z niego wyśmiewaczek . :loveu:

Mój ulubiony błękitny szlafroczek rodem z DDR :evil_lol:, wszystko mi ten gad z szaf powyciąga :diabloti:.

Smyku napisał(a):
Lolusiu jednak kocham Ciebie bardzo .
Iwonuś posłusznie melduję , że wykopane , wysuszone i schowane na strychu .
I nawet zdążyłam powtykać tulipany i te inne .

No to piknie :evil_lol:, teraz tylko pilnować aby zimę przetrwały :evil_lol:.

ihabe napisał(a):
cudnie sie czyta ten wątek:-) Uwielbiam go:-) Lolito ty nasza pieknoto!!!!! Wracaj do Togaa, bo Ona bardzo tęskni za toba łobuzie:-)

Togaa tęskni tylko dwa miesiące :evil_lol: a ja całe dziesięć :diabloti:

Energy napisał(a):
Nie wiem jak Togaa ale RM to się na pewno nie może końca wakacji doczekać:diabloti::evil_lol:

RM już mu odpuścił ale Lolcio podskakuje kurdupelek jeden :cool3:.

Nikaragua napisał(a):
cioteczki zapraszam na bazarki dla Braci Mniejszych, Poker robi i ja....

Byłam, byłam, ale tylko podnosić mogę :oops:.

Martuniu-Kaduniu - wczoraj na spacerku Lolcio spotkał dziewczynkę ze dwa latka i zaprzyjaźnili się, nawet buziala w nosek dostała, ale się cieszyła :evil_lol:.

Posted

Tiaaa..Karola ostatnio pawa niesamowitą miłością do Kada...Chodzi za nim krok w krok i cały czas.....kofam dadunia;) Daduń jest ..estra, fany jest:roll::evil_lol:

Z Lolitem też by sobie poradziła:evil_lol:

Posted

Oneczko wszystko jak trzeba :cool1:.Wykopane , zasadzone. Zobaczymy na wiosnę co tej mojej uprawy będzie :diabloti:Lolito mizianka cudności nasze.Oneczko wygłaskaj ode mnie i moich już trzech dziewczyn Czikusia i napisz jak sie czuje.

Posted

"Mniejsi" wniebowzięci...ogromnie Wrocławiowi dziękujemy !!!!:loveu:
Strasznie nas ostatnio koty zawaliły, ale na szczeście idą adopcje...

A Lolito moje kochane - cudowne w niebieskościach....! On naprawdę jest inny...Niesamowity pies !

Posted

togaa napisał(a):

Strasznie nas ostatnio koty zawaliły, ale na szczeście idą adopcje...

A Lolito moje kochane - cudowne w niebieskościach....! On naprawdę jest inny...Niesamowity pies !

To się zajmij kotkami :loveu: a ja nacieszę się Lolciem :loveu::evil_lol::evil_lol:, albo Panną Lolą :diabloti:

togaa zobacz co ze mną zrobili :cool3:

aż musiałem się ochłodzić :diabloti:

no jak ja wyglądam :evil_lol:

może ktoś to zabrać :mad:

a może zostawić ?

....

Posted

Oneczka:loveu: ma bardzo specyficzny gust:cool3:, jeżeli chodzi o psy...jeden z warkoczem lata:roll:, drugiemu spinki wpina:roll: Ruda Maupo:loveu: drżyj....jesteś następny w kolejce:evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
fryzurka dziewczęca ,ale mordeczka chłopięca :loveu:

Ja nie wiem czy mordeczka, ale co innego na pewno:eviltong:męskie bym nawet powiedziała :evil_lol:

Posted

kado napisał(a):
Oneczka:loveu: ma bardzo specyficzny gust:cool3:, jeżeli chodzi o psy...jeden z warkoczem lata:roll:, drugiemu spinki wpina:roll: Ruda Maupo:loveu: drżyj....jesteś następny w kolejce:evil_lol:

Dawaj Karolcię :loveu: i Kadunia :loveu: też im coś wymyślę :evil_lol:.

RM ma tak gęste futro, że nie mam szans w nie się wpiąć :diabloti:.

a Lolcio :loveu: model idealny ;)

Smyku napisał(a):
Tak kocham tą popierdółke , że nawet różową spinke mu wybaczam .

a zielona w groszki :evil_lol: tyż może być :evil_lol:

...

Posted

LOLUŚ
Znacie Lolusia? Każdy go zna!
Bo Loluś fajną historię ma.
Był połamany nie chodził wcale
A teraz biega wszędzie i stale.

Chcecie Lolusia? Każdy go chce!
Bo Loluś dużo o świecie wie.
Wie jak ma prosić, by dostać wszystko
Rozbroi człeka - takie to psisko.

Kochasz Lolusia? Jasne że tak
Jemu pieszczoty zawsze są w smak.
Lubi się bawić, skakać i brykać
Chodzi w pieluchą, by do niej sikać

Weźmiesz Lolusia? Zastanów się
Życie z Lolusiem opłaci się!
Będziecie razem zawsze i wszędzie
Życie z Lolusiem cudowne będzie!

Posted

Ależ cudnie się czyta :loveu: ten wierszyk :loveu:, [FONT=Comic Sans MS]Nika jesteś The Best[/FONT] :multi:

Kaduniu jak tam :evil_lol:, jeszcze szumi w gółwce :diabloti:, trzeba było się podzielić :evil_lol:.

Smyczku :evil_lol: Lolcio i tak zakochany w sobie po same uszyska i bez lustereczka, narcyzm typowo męski :evil_lol:, najpierw ONNNNNNN a później cała reszta :evil_lol: i uchodzi mu to na sucho :diabloti:

wystarczy, że łypnę oczyskami :evil_lol:

stanę na głowie :diabloti:

coś tam podgryzę :evil_lol: i już Wszystkie :loveu: fanki rozanielone :diabloti:

[FONT=Comic Sans MS]Koffffffffffffam swoje Fanki :loveu: będę się dla Nich wygłupiał :evil_lol:[/FONT]
....