Energy Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 kado napisał(a):...nieśmiało wspomniała Poker...:evil_lol: Dawaj kochana kobito, nim będzie za późno:evil_lol: ( bo np. braknie):evil_lol: Jakie???:cool3::oops::evil_lol: Quote
togaa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Lolito sprzedany wakacyjnie.:multi:;) Niewdzięcznik!!! Na widok Cioci ona03 dostał totalnej kręcioły i wariactwa i wycałował oneczkę po całości... Nie mam psa....!!! No nie mam ! Zdrajca ...! Ona03 oczywiscie lamentowała nad stanem Lolusiowego futra i ogólnym.;) W domu zaś taka cisza, że w uszach dzwoni...Dziwnie jakoś . Quote
Poker Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 CZyli jednak dziś Loluś pojechał ? To już ciocia Ona03 zajmie się łobuzem.Mam nadzieję,że nie pożrą się z RM. Cisza w domu dzwoni i będzie więcej czasu dla Ingusi. Quote
Energy Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 No w lament nad stanem Lolka to nie uwierzę:evil_lol: Ale taki z niego zdrajca, no popatrz;) Wczasuj się u cioci Oneczki krasnalu tylko za mocno RM nie podskakuj żebyś cały wrócił:lol: Quote
togaa Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Nocny telefon do ona03 upewnił mnie że gadzina bezstresowo zmieniła lokum... Po przyjeżdzie natychmiast zainstalował sie na łóżku Iwonki (ma nową kołdrę, hi..hi..). Na łóżku Lolo miewa napady głupawki; tarza się,wgryza w kołdrę i wydaje straszne dżwieki..I to wszystko zademonstrował po przyjeżdzie...Czyli chłopak ma sie dobrze..:razz: (Jak sie ma Iwonka, nie pytam?) A u mnie cisza i spokój aż w uszach dzwoni. Mam w a k a c j e !!!!!!:multi: Quote
kado Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Haha, ten to sobie nie da krzywdy w życiu zrobić....:evil_lol: Quote
togaa Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 hop...hop.... Jak tam nasz bohater ? Czy jest juz w wersji krótkowłosej ?;) Quote
ona03 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='togaa']hop...hop.... Jak tam nasz bohater ? Czy jest juz w wersji krótkowłosej ?;) Nie ma nas :diabloti:, wakacjujemy :cool3:. Ależ on jest słodziutki :loveu: Quote
moni12 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 No !!!!!! Oneczko Ty nie świruj,że juz jak Lolita zgarnęłaś to zero wiadomosci będzie :mad:. Quote
togaa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Narazie wieści z drugiej ręki : Lolito pamięta wszystkie domowe rutuały np. z wychodzeniem na spacer, itp !;) Krzys nie zakładał tym razem spacerków, z uwagi na popowodziowe remonty i brak czasu. Nasz cwaniaczek nie przyjał tego do wiadomości i oczywiście spacerek sobie wyegzekwował...:evil_lol: Loczki Lolusiowe rozczesane po górze. Dzisiaj łapki, o ile sobie pozwoli ?;) Quote
ihabe Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 och Lolitku daj się wyczesać cioteczcei wczasuj się :-) Quote
kado Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ihabe napisał(a):och Lolitku daj się wyczesać cioteczcei wczasuj się :-) Tak, i prosimy o obszerne fotorelacje z wakacji...!!!! Quote
togaa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Wieczorny spacer tez sobie wyegzekwował::evil_lol: Zgłoszone zostały następujące uwagi ;;) - w łóżku Lolo pakuje się dupskiem na poduszkę - żebrze przy stole - śmierdzi mu z dzioba Reszta uwag jutro ...:razz: Quote
kado Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='togaa']Wieczorny spacer tez sobie wyegzekwował::evil_lol: Zgłoszone zostały następujące uwagi ;;) - w łóżku Lolo pakuje się dupskiem na poduszkę - żebrze przy stole - śmierdzi mu z dzioba Reszta uwag jutro ...:razz: No a gdzie ma niby spać jak nie na poduszce?:cool3:Malutki jest:razz: Wielce mi tam żebrze przy stole...Pewnie chciał usiąść na krześle jak reszta domowników:cool3: A z tym dziobem...to pewnie z samego rańca było.:evil_lol: Takie drobiazgi...może jutro będą jakieś konkrety:cool3: Quote
ihabe Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Lolito to terierowata bestia, czyli niesamowicie inteligentna a co za tym idzie potrafi sobie wypracować najwygodniejszą pozycje dla niego samego:-) Jednak jak poczuje nad sobą przywódcę człowieka to potrafi znaleźć swoje miejsce w szeregu:-) uwielbiam go:-) Quote
Energy Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 kado napisał(a):No a gdzie ma niby spać jak nie na poduszce?:cool3:Malutki jest:razz: Wielce mi tam żebrze przy stole...Pewnie chciał usiąść na krześle jak reszta domowników:cool3: A z tym dziobem...to pewnie z samego rańca było.:evil_lol: Takie drobiazgi...może jutro będą jakieś konkrety:cool3: No właśnie przepraszam a gdzie ma spać?:cool3: Gdzie ma żebrać, inteligentny krasnal to wie, że przy stole, nie:diabloti: Jak to z dzioba mu capi?:cool3:Wiem:multi: na pewno Oneczka ma węch jakiś wyczulony:eviltong: Quote
NikaEla Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 bazar dla Filutka i innych : http://www.dogomania.pl/threads/214581 Quote
moni12 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 kado napisał(a):No a gdzie ma niby spać jak nie na poduszce?:cool3:Malutki jest:razz: Wielce mi tam żebrze przy stole...Pewnie chciał usiąść na krześle jak reszta domowników:cool3: A z tym dziobem...to pewnie z samego rańca było.:evil_lol: Takie drobiazgi...może jutro będą jakieś konkrety:cool3: Kado popieram , cos ta nasza Onka jakaś przewrazliwiona jest :diabloti: Quote
ona03 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='moni12']Kado popieram , cos ta nasza Onka jakaś przewrazliwiona jest :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: moni12 na bazar biegnij :mad:, zaraz zamykam :cool3: Quote
togaa Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Pocztą pantoflową dotarło do mnie że Lolo ma oporządzone podwozie. Wygolony śmierdzący brzuszek i jajeczka oswobodzone z kołtunków. Aaa... i łapki wyczesane. Na pełną odsłonę trzeba bedzie chyba jeszcze poczekać..;). Quote
rytka Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 ale JPG togaa zapuściła:diabloti:,że doprowadzenie go do porządku zajmuje kilka dni:evil_lol: Quote
moni12 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 rytka napisał(a):ale JPG togaa zapuściła:diabloti:,że doprowadzenie go do porządku zajmuje kilka dni:evil_lol: Taa i końca nie widać.:evil_lol::evil_lol: Quote
kado Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Tak,ale przypomnijcie sobie kochane, że to zawsze Oneczka krzyczała: nie obcinać Lola;) Quote
Poker Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='kado']Tak,ale przypomnijcie sobie kochane, że to zawsze Oneczka krzyczała: nie obcinać Lola;) to prawda, bo uważa ,że nikt tak dobrze nie zrobi tego tylko ONA. I pewnie ma rację. Quote
Energy Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [SIZE="3"]Togaa najlepsze życzenia dla Twojej Cioci z okazji urodzin:lol:Wszystkiego naaaaajlepszego, przede wszystkim dużo zdrowia:lol:uprzejmie proszę o przekazanie:lol: :new-bday::tort::new-bday: Quote
Recommended Posts