Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):
No wiedziałam, że mi Oneczko :lol:wypomnisz talenty ogrodnicze:evil_lol:
a czy takich pełnych buteleczek nie ma:cool3:

Właśnie wczoraj wróciłam, Togaa:lol: Twoja Ciocia uściskana, było mi bardzo miło ją poznać:lol:

Mam nadzieję, że nikt się w sprawie Lolka nie odezwał?:cool3:

A Ty miałaś bazarek podnosić :mad:, a nie za butelkami się oglądać :cool3:.

Zgodnie z pkt 7, pdpkt 3 regulamin bazarku, towar o, którym marzysz jest [FONT=Comic Sans MS]zakazany[/FONT] :diabloti:

Posted

ona03 napisał(a):
A Ty miałaś bazarek podnosić :mad:, a nie za butelkami się oglądać :cool3:.

Zgodnie z pkt 7, pdpkt 3 regulamin bazarku, towar o, którym marzysz jest [FONT=Comic Sans MS]zakazany[/FONT] :diabloti:

Ale butelki były na bazarku:diabloti:pomarzyć nie wolno:eviltong:
A skąd taka znajomość regulaminu?:evil_lol:Chyba po to żeby mnie złudzeń pozbawić:evil_lol:

Posted

ona03 napisał(a):

Ło matko, ależ nam ciotka Iwonka03 klina zabiła tą znajomością regulaminu:crazyeye:
A tak swoją drogą, jeżeli nie wolno, to się to robi szybko....:evil_lol:

Posted

Ja też miałam wrażenie ,że Brutusek jest podobny do Lolitka, chociaż jak wiadomo ten ostatni jest jedyny w swoim rodzaju na całym świecie :loveu:.
togaa, to Ty masz jeszcze ciocię?? :crazyeye: ale Ci tego zazdroszczę , w życiu nie miałam ani cioci , ani babci.:shake:

Posted

togaa, to Ty masz jeszcze ciocię??

Ano mam :lol:, lata mieszkała we Wrocławiu i wszystkie moje najlepsze wakacje z czasów prehistorycznych to na Swidnickiej, vis a vis Opery...
Z racji wieku Jej i mojego zawsze byłysmy po imieniu...
Teraz mieszka bardzo, bardzo daleko a po moim domu snuje sie Laluna, ukochana kocica ukochanej Cioci, (z czasów gdy mieszkała w PL.)

Posted

[quote name='Poker']Moja przyjaciółka z Kanady przeznaczyła znowu 25 zł na Lolitka.

Są juz na koncie. Jeszcze raz pięknie dziekujemy.
Zamówione zostały pieluchy na wakacje Lolka , więc znowu chłopak na minusie

Posted

[quote name='togaa']Są juz na koncie. Jeszcze raz pięknie dziekujemy.
Zamówione zostały pieluchy na wakacje Lolka , więc znowu chłopak na minusie

Właśnie dotarły :multi:, tylko mężuś jakiś zdziwiony :cool3:, pieluchy :evil_lol:, po co nam pieluchy :evil_lol:.
No i Lolita :loveu: w kartonie nie było :roll:, Lolito :loveu: gdzieś Ty :cool3:.

Posted

Lolito gdzieś Ty .

Lolito pod płotem, bo zakochany w suni sąsiadów.
Milosć dopadła nie tylko jego ale i moje dwa bezjajeczne, tyle że Lolito z wokalem adoruje...

Posted

[quote name='togaa']W poniedziałek zamieszka u mnie to maleństwo; Mąż jeszcze nic nie wie....

Na pewno się ucieszy:diabloti::evil_lol:

Co to za słodziak Togaa?

Posted

Lolito posikańcu, wybacz. Od miesiecy męczy mnie ten radomski psiak;

Twój kolega , równie dzielny jak Ty lada moment straci DT i wraca do schronu. !!!:shake::-( Koszmar jakiś !!!

http://www.dogomania.pl/threads/1909...t.-czeka-na-ds.

Watek Iryska kompletnie zapomniany, nic tam sie nie dzieje...
I co z tego że mały sie pozbierał po niedowładzie tylnich łapek i biega i siura jak trzeba. Tyle że koopale gubi.

Gdyby była kasa, byc może i hotelik by sie znalazł, albo PDT... ?
Mozna by jeszcze odbyt stymulowac. Dziewczyny zajrzyjcie tam , błagam !!!!