Poker Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='togaa']Raczej spłynęli.... Iwonka ledwo żywa, woda wdarła sie na posesję. Ratowała przerażone koty . Piwnica zalana. . Całą noc nie spała ... Mam nadzieje że teraz już u Niej nie pada . Koszmar ! A niech to , biedactwa. Mam nadzieję ,że nie ponieśli większych strat i wszystkie kicie i reszta towarzystwa cała. Myśmy przeżyli osobiście powódź w 1997 roku. BRRRR, więcej bym nie chciała. Quote
kado Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Z tą wodą, to jakiś koszmar jest. Trzymaj się Iwonko:loveu: Quote
ihabe Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Iwonko, trzymaj sie kochana!!!! jesteśmy z Wami!! Quote
Funky Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Aż mi głupio, że Was tak zaniedbałam, ale ostatnio tyle nowych bid się pojawiło, że nie nadążam czytać wszystkich moich wątków :( Poprawię się, a tymczasem jestem z Wami ciepłymi myślami <3 Quote
togaa Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 I gdzie tu sprawiedliwosc Funky ?? ! My tu pływamy w deszczach i burzach a u Ciebie LATO !!! Na konto Stowarzyszenia wpłynęło 16 zł z bazarku Nikaragua, http://www.dogomania.pl/threads/209709azarku oraz 200 zł z bazarku kado . http://www.dogomania.pl/threads/211000-Napełnij-miseczkę-Lolusiowi-w-pieluszce-REAKTYWACJA-ZAKOŃCZONY-) Lolito bardzo Wam kochani dziękuje !:loveu::loveu::loveu: Quote
_Mona Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Zaglądam do Lolusia....nadal szuka domku.... szkoda,że tak ciężko znaleźść DS dla takiego pieska... togaa trzymam kciuki.... Quote
ona03 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='Poker']i tu też cisza. wywiało togaa czy co? Wszystkich wywiało ;), powoli wracam do rzeczywistości, ale sprzątnięcie 100 metrów piwnic i garażu trochę mnie wyczerpało :cool3:. Najgorzej, że w piwnicy miałam garderobę, szafeczki, półeczki, buciki w kartonikach, ciuszki w kondonikach :evil_lol:. Szafeczki i półeczki, kartoniki i buciki na śmietnik, ciuszki do prania. Całe 8 dni leciała pralka, zobaczymy co z tego będzie nadawało się do użytku. Teraz sprzątanie na czysto, dezynfekcja, skuwanie tynków i od nowa remoncik. Piec CO nie nadaje się do naprawy, nie mam ciepłej wody :cool3:. Najgorsze jest to, że wszystko działo się w dzień około godz. 16 i żadne służby nie reagowały jak zalewało pół miasta, ulicą płynęła rzeka i nikogo to nie zainteresowało. Lolitku:loveu: przepraszam Twój bazarek roślinkowy troszkę się opóźni. Ta lilia ma cudowny zapach, jak się przechodzi obok niej od razu "gęba" :evil_lol: się uśmiecha... Quote
Smyku Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Iwonuś cudnie , że jesteś . Przykro mi , że i Ciebie dotknęło zalanie . Quote
Poker Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Współczuję, wiem co to znaczy.Też to kiedyś przeżyliśmy. Jak się wali , to się wali. Ale kiedyś musi być dobrze. Loluś wybaczy i poczeka. Quote
kado Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Oneczko, bardzo Wam kochani współczujemy. Straszny czas... Quote
ona03 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Dziękuję Wszystkim :loveu: za ciepłe słowa, jakoś musimy się trzymać. Lolitku :loveu: kochany, popłynął również wór Twoich śmierdziuchów, jaka szkoda, miałyby czorty przekąskę. Dwa woreczki uszu ocalały, leżały troszkę wyżej, jakiś czas temu miałam to wszystko wnieść do domu i obfocić, aby zrobić na to również bazarek, nie zdążyłam :mad:. Jak tylko podeschną roślinki, biorę się za bazarkowanie :lol:. Quote
Poker Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 to nieźle popłynęliście.Jedyne pocieszenie ,że mogło być gorzej. Quote
NikaEla Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Współczuję, oby już więcej tej wody nie było!!! Quote
ihabe Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Oneczko, ja to zawsze myślałam , że takie rzeczy to tylko obcym sie przydarzają a rodzina jest bezpieczna. Jak widać sie myliłam:-( Tak bardzo chciałabym pomóc... niestety same ciepłe myśli tutaj nie pomogą:-( Quote
moni12 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Oneczko trzymaj się , przesyłamy Ci tu dobre mysli. Quote
Igiełka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Onao3 bardzo to przykre, również przesyłam w Waszym kierunku mnóstwo dobrych myśli Quote
Agnieszka Co. Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 U mnie pojawił się dziś 4-ty pies (nieplanowany!) bardzo proszę o pomoc w znalezieniu mu dobrego domu lub DT. Mam niestety tylko 4 dni czasu. To piękny szczeniak w typie ON. http://www.dogomania.pl/threads/2125...8#post17404468 Quote
Poker Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Moja przyjaciółka z Kanady przeznaczyła znowu 25 zł na Lolitka. Quote
ona03 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Igiełka']nie ma jak to wypoczynek w dobrym towarzystwie :) Towarzystwo było sssssssuper :evil_lol:, jedne 50% czterołapnych miało chrapkę na Czikusia , drugie na RM :mad: [quote name='Igiełka']Onao3 bardzo to przykre, również przesyłam w Waszym kierunku mnóstwo dobrych myśli Trzymam się, trzymam tylko nie mogę przerobić bezsensownej roboty :cool3: [quote name='moni12']Oneczko trzymaj się , przesyłamy Ci tu dobre mysli. [quote name='ihabe']Oneczko, ja to zawsze myślałam , że takie rzeczy to tylko obcym sie przydarzają a rodzina jest bezpieczna. Jak widać sie myliłam:-( Tak bardzo chciałabym pomóc... niestety same ciepłe myśli tutaj nie pomogą:-( Jak miło ta rodzina zabrzmiała :loveu: [quote name='Nikaragua']Współczuję, oby już więcej tej wody nie było!!! [quote name='Energy']Oneczko bardzo mi przykro:shake: [quote name='Poker']to nieźle popłynęliście.Jedyne pocieszenie ,że mogło być gorzej. Masz Pokerku rację :) Bardzo, bardzo Wszystkim :loveu: dziękuję ....., wieczorami padam na twarz ;) i sił już na dogo nie starcza, ale poprawię się, przecież wakacje się zbliżają :multi: Quote
Energy Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ona03 napisał(a):ale poprawię się, przecież wakacje się zbliżają :multi: Zbliżają:crazyeye:no popatrz a mnie się kończą:evil_lol: Oneczka żyje i jest:multi::multi::multi: Ale polowanie na RM i Czikusia:roll:mam nadzieję, że nie dały sobie w kaszę dmuchać:diabloti: Mam nadzieję, że już będą Was klęski żywiołowe omijać wielkim łukiem... Quote
Recommended Posts