kado Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Padłam dzisiaj po raz kolejny ze śmiechu...:megagrin::megagrin::megagrin: Energy czy Ty to widzisz? Oj się będzie działo się :evil_lol: Lolito:loveu: Quote
togaa Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 O cholera .... Onka3 kazala mi to wycofac, ale widze że nie zdażyłam... Energy....wybacz.... Quote
ona03 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='kado']Padłam dzisiaj po raz kolejny ze śmiechu...:megagrin::megagrin::megagrin: Energy czy Ty to widzisz? Oj się będzie działo się :evil_lol: Ja też :roflt:, oplułam monitor :diabloti: i właśnie miałam skopiować bo togaa chciała zatrzeć ślady :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
ona03 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Kado :loveu: zostało troszkę torcika :evil_lol:, chętnie bym coś przekąsiła :evil_lol:, a on był słodki ;). Quote
togaa Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Widzę że Onka3 szybciutko zmienia temat ...I słusznie..;) (Na wszelki wypadek zniknę Kochanej Energy na tydzien z oczu....) Wiecie co w Bielsku jest za cudo? Automat który daje mleko prosto od krowy.Naprawdę ! Zrobiłam fotki komorką tylko nie wiem jakiej jakości. Jak ok to zaraz wstawię... Quote
Energy Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='togaa']A bójcie sie..bójcie...! Taki los Lolkowi zgotowac...:mad:Tydzień z trzema starymi babami w karakułach !!! :crazyeye: Pewnie naftaliną jadą.... O nie:obrazic:naftaliną:eek2:moje pięknie pachnące dziewczynki wykąpane 2 dni temu w gliss kur:mad: i jakie stare, przecież to młodziutkie doopy są:mad:młode, piękne i pachnące:loveu: I proszę mi tu żadnym mlekiem ani tortem oczu nie zamydlać:evil_lol: Monitory pozapluwały no:cool3:i bardzo dobrze:evil_lol: A Loluś i tak by się od razu w moich suczydłach zakochał i by im śpiewał serenady:multi:zwłaszcza w okresie cieczkowym:diabloti::evil_lol: I że niby co w środku automatu krowa stoi i mleko daje:evil_lol:bo jak prosto od krowy:eviltong: Quote
ona03 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Energy :evil_lol:, ponieważ togaa ma zafałszowany obraz Twoich dziewczyn, musi się naocznie przekonać, że to suuuuuuuper laski. Pakuj je i wysyłaj do B-B, Lolcio będzie szczęśliwy :loveu:. Quote
kado Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 U nas też takie cosik stoi pod Eco. Ja osobiście bym się takiego mleka nie napiła ( jestem chyba ofiarą postępu UHT), ale ludzie mówili, że jest rewelacyjne:) ' Tak, tak Energy wyślij laski do B-B, Lolo będzie przeszczęśliwy:loveu: Quote
ihabe Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 ależ tu wesoło na twoim wątku Lolinku:-) Az miło wejść:-) a ja dzis po samych smutnych wątkach chodzę:-( jakby ktos chciał mnie wesprzeć to zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/203883-Nobiles-stary-kaukaz-wyci%C4%85gni%C4%99ty-z-rowu-reszt%C4%99-dni-sp%C4%99dzi-w-schronisku...-TYCHY http://www.dogomania.pl/threads/203866-%C5%81%C3%93D%C5%BB-PILNE-malenka-suczka-tr%C3%B3j%C5%82apek-%C5%9Bwie%C5%BCo-po-wypadku-b%C5%82aga-chocia%C5%BCby-o-tymczas Quote
ona03 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 ihabe :loveu: my chyba wszystkie przychodzimy do Lolcia naładować akumulatory :multi:. I co z tą krową :crazyeye:, jest tam czy nie :evil_lol:. Energy ja dalej nie wiem jak to się stało, że mi się udało :evil_lol:, a może Ty sama nie wiesz która to która :evil_lol:. Quote
togaa Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Nie smiejscie sie z mojej krowy. Pomysł genialny ! Moje mleczko nastawiłam na siadłe i co chwile patrzyłam jak tworzy sie na nim żółciutka smietanka. Dwa dni postało a dzisiaj ukisło. Takie wiecie..do krojenia nożem ! Pycha ! Quote
ihabe Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 przy najblizszej wizycie kupię chyna 5 litrów. Pamiętam taki serek jak mi Babcia robiła z mleka, na śniadanko, z cukrem, pychotaaaaaaaa:-) Quote
Poker Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ja też chcę serek z takiego mleczka!!! Robiłam swoim dzieciom dawnymi czasy, a teraz to tylko sama chemia i UHT czyli wspomnienie mleka. Quote
Energy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='togaa']Nie smiejscie sie z mojej krowy. Pomysł genialny ! Moje mleczko nastawiłam na siadłe i co chwile patrzyłam jak tworzy sie na nim żółciutka smietanka. Dwa dni postało a dzisiaj ukisło. Takie wiecie..do krojenia nożem ! Pycha ! Uprzejmie proszę o nie bawienie się w strusia:diabloti:i ustosunkowanie się do mojego postu:eviltong:o postach Oneczki i Kado nie wspomnę:multi: [quote name='ona03']Energy ja dalej nie wiem jak to się stało, że mi się udało :evil_lol:, a może Ty sama nie wiesz która to która :evil_lol:. No naprawdę Ci się udało:multi:oczywiście , że je odróżniam:eviltong:w przeciwieństwie do mojego małża, który czasami czyta imię na adresówce:evil_lol: Quote
togaa Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [QUOTEprzecież to młodziutkie doopy są] Zdejmą futra to zobaczymy czy młodziutkie...;) No, chyba że sie "maziały" razem z pańcią.... Quote
Energy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='togaa']Zdejmą futra to zobaczymy czy młodziutkie...;) No, chyba że sie "maziały" razem z pańcią....[/QUOTE] Mam je pozbawić pięknych futerek:splat:o nie idę zażyć miksturki od środka:diabloti::evil_lol: Lolciowi na pewno się spodobają :loveu: Quote
togaa Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Tak, tak Energy wyślij laski do B-B, Lolo będzie przeszczęśliwy Skoro tak nalegacie, to może prościej bedzie odwrotnie.. Spakujemy Lolka i fruuu... PKS-em do Lublina...:razz: Quote
Energy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='togaa']Skoro tak nalegacie, to może prościej bedzie odwrotnie.. Spakujemy Lolka i fruuu... PKS-em do Lublina...:razz: No i gdzie ta Polska gościnność:evil_lol:a w górach by mi się dziewczynki dotleniły:cool3: Quote
togaa Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Tia..dotleniłyby ...się, uganiając sie za Lolkiem ??? Zbereżnice ! Na konto Lolusia wpłyneło 10 zł od MakS. Lolo pieknie dziękuje !:loveu: Quote
ona03 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 togaa :loveu: ja Ci mówię weź się za pisanie książki, będzie dla Lolcia :loveu: i na pieluszki i na jedzonko, bo chyba jest na ukończeniu. Kupowane było we wrześniu a tu marzec, jak nic Lolcio zjadł już wszystko i chodzi głodny sierotka, a Ty jak zwykle nic nie mówisz :cool3:. Quote
feliksik Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Energy, dopiero zobaczyłam twoje piękności - normalnie majestat - cudo, jak ty z nimi wychodzisz na spacery, jak każdy by chciała w inną stronę haha. kochani piękna sunia od szczeniaka w schronie - aż nie do wiary 11 lat, zajrzycie proszę, bo czas zmienić jej los, a nadal nikt się nią nie interesuje: http://www.dogomania.pl/threads/203567-11-lat-w-schronisku!-Od-szczeniaka-za-kratami.-Czy-pozna-inny-świat-Pomocy!!! Quote
Energy Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='togaa']Tia..dotleniłyby ...się, uganiając sie za Lolkiem ??? Zbereżnice ! O przepraszam:obrazic:to są cnotliwe dziewczynki, jak:angel: Ciekawe kto by się za kim uganiał:diabloti:Loluś na pewno by się ucieszył:loveu: [quote name='feliksik']Energy, dopiero zobaczyłam twoje piękności - normalnie majestat - cudo, jak ty z nimi wychodzisz na spacery, jak każdy by chciała w inną stronę haha. Dziękuję Feliksik:loveu:ale to cudo to w rzeczywistości rozpuszczone diabełki:evil_lol:rzeczywiście na "wyjazdach" jak chodzą na smyczy to czasem się to zdarza i śmiesznie wygląda:evil_lol:ale dajemy radę:lol:Moje suczydła są do obejrzenia w galerii;) Quote
togaa Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Smutno, bo nasza Onka3 chorutka. Grypa Ją dopadła. Lolyto cały dzień wietrzył gołą dupinkę w ogródku. Od jesieni pierwszy dzień bez pieluchy. Biedny! W pachwinach i tam gdzie szeleczki, same dredy i skołtunione wytarte futerko. Nie do rozczesania. Oberwie mi sie za to. Ja wiem...:razz:. Quote
kado Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Oneczko3:loveu: kochana, wracaj szybciutko do zdrowia...Wtul się w RM:loveu:, wygrzejesz się za wszystkie czasy:evil_lol: Loluniu:loveu: dzisiaj też serdunio pobiegasz pewnie bez tego balastu na doopsku, bo pogoda zapowiada się cudna:multi: Ciotki, życzę spokojnej niedzieli, długich spacerków z futerkami:lol: Quote
Recommended Posts