togaa Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Dziękujemy za życzenia.!:lol: Neostrada mnie wpedzi do grobu. Za każdym wlączeniem kompa trzeba na nowo instalować liveboxa . Z 'błękitna linią' nie sposób sie dogadac. Horror... Lolino, bądż grzeczny i nie dokładaj przemęczonej Cioci Once3 obowiązków.! Quote
Poker Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 w końcu wróciłam do realnego świata i zaglądam do JPG i widzę ,że nadal gości u Onków. Wskakuj gościom na kolanka,może któryś wyjdzie z Tobą na zawsze. Quote
togaa Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Nasza Poker ze Swiata przyfrunęła...Witamy !:lol::loveu: Goscie zdaje sie wyjechali, a Ciocia Ona dochodzi do siebie... Lolka nie zabrali bo im podpadł , zabierając dosć obcesowo dzidziulowi zabawkę z rączki. No i była afera . Koniec Lolkowych wakacji zbliża sie nieuchronnie.:-( Ciocia Ona3 podsusza cebulki kwiatowe co by je można było wystawić na bazarek i uzbierać grosza na paliwo...:oops: Znowu czeka 1000 km do przejechania . Quote
kado Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Lolo :loveu: To co pieknoto zaczynamy akcje...szczesliwy powrot do domu:multi: Pilnie poszukiwana osoba do wystawienia bazarku dla JPG :loveu: Cos mi klawiatura nawala...nie mam miekkich znakow:angryy: Quote
togaa Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Wróci za 3 dni Nasza Pinczerka, nie odmówi Lolkowi bazarku...;) Quote
kado Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 No to superaśnie...bo wszystko już mam naszykowane :p Loluniu będziemy się bazarkować :loveu: Teraz tylko czekamy na Pinczerkę, która na pewno się zgodzi:cool3: Quote
togaa Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Właściwie to nikt nie pyta Lolka, czy On chce do mnie wrocić ? I jestem pewna że gdyby wiedział co mu sie szykuje, to zachwycony by nie byl.. Tym bardziej, że jego opuszczone łóżeczko zajeła stara kocica Laluna . A kurdupel Pepi rozpanoszył sie w moim łóżku. Oj, będzie sie działo, nim Lolo ustali na nowo przedwakacyjną hierachię.. Quote
Poker Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Kiedy planujecie przekazanie księciunia? Bo mam znowu manele dla psów i chętnie je przekażę. A może Loluś się utemperował u Oneków :eviltong: ? Quote
togaa Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Lolek utemperowany...ha...ha...ha ! To nie u Iwonki.;) Rozpuściła gada na maxa. Zachwyca sie każdą jego minką i każdym zbytkiem... Wrzesień, to już termin nieodwołalny. Dziecko mi przylatuje i planujemy trochę wypadów w góry. I na ten czas Lolek pomęczy jeszcze Kochanych Onków ! Co ja bym bez Nich zrobiła ? !!!!!!:loveu: I co bez Nich zrobi zakochany w Onkach Loluś ? Będzie ryk !:-( Poker! biorę wszystko co zgromadzisz. Może cos na bazarki dla bubu Ci sie trafi.? Trochę długów po lecznicach się nazbierało.... Polar dla kociat dalej u mnie.Chyba Berni zapomniała.....;) Quote
Poker Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 mam sporo poduch i kołder, jakiejś bielizny pościelowej.Jeszcze nie przeglądnęłam. A polar może być dla innych potrzebujących zwierzów. Na bazarki w tej chwili nie mam dużo rzeczy. Piszę krótko i węzełkowato, bo mam ciągle doła z powodów rodzinnych,konkretnie z powodu jednej z córek. Całe szczęście,że mężem OK. Quote
ona03 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Kochane Cioteczki już jesteśmy po długiej przerwie. Wszyscy wrócili z urlopów to teraz ja poproszę o urlop niekoniecznie od JPG :evil_lol: togaa zarezerwuj domek w Ondraszku :evil_lol: Pokerku :loveu::loveu::loveu:Loluś uśmiecha się i rozwiewa wszystkie Twoje smutki Quote
kado Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Lolino pięknoto i jak tu Cie nie kochać...:loveu: Ciotka kado Cię uwielbia nad życie:lol: Quote
togaa Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Znalazłam na wątku andegawenki i baaardzo mi sie podoba; Tak będzie wygladała Lolusiowa droga do domu od Onki 3 do B-B....;) Jaki On bialutki, wyczesany, wyprany. Chyba juz za Nim tęsknię. :roll:Wyczochrałabym to wielkie, kudłate łebsko. Wyprzytulała, wytarmosiła :loveu::loveu::loveu:. Gadałby pewnie przy tym i warkotał i podgryzał...jak to tylko rozbestwiony Lol potrafi. Quote
Energy Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Rany to Lolek ma takie ślady na asfalcie robić?:crazyeye::evil_lol: Togaa wiedziałam, że za nim tęsknisz:multi::multi::multi: Ślicznota, cudne zdjęcia:loveu: Quote
Smyku Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Moja popierdółka kochana , proszę ją wyprzytulać . Quote
Poker Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Cudny ten Loluś , a już na zdjęciu z daliami, paluszki lizać.Dziękuję za pocieszenie, troszkę mi lepiej, ale problemy się nie skończyły.Jakby było ich za mało, to od 2 dni mamy w DT Lady , nie wiem czy sobie poradzimy. Dajcie znać jak Loluś będzie wracał do togaa z wakacjowania. powycieram Wam łzy z żalu i radości. Quote
ona03 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 togaa ja też tak potrafię :evil_lol: Smyku popierdółka wyprzytulana :loveu: ta gadzina nie da o sobie zapomnieć jak tylko przechodzę obok niego nadstawia się do miziania ;) Quote
Smyku Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Oneczko , bardzo dziękuję za wyprzytulanie . Jestem z tą gadziną od pierwszego jego dnia na dogo i kocham tą popierdólkę prawie jak mojego śynusia . Quote
Poker Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Cuuuuuudniasty jest Ja też jestem z nim od pierwszych godzin. Quote
feliksik Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 kochani zajrzyjcie - chory PACHYDER - czy pozna miłość zanim odejdzie. Błagamy o DOM! http://www.dogomania.pl/threads/134693-JAK-BARDZO-I-JAK-DŁUGO-CIERPIAŁ-Wygłodzony-chory-PACHYDER-prosi-o-POMOC! Quote
pom-pon Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 jak ja lubię jak Lolo jest taki zarośnięty...wygląda wtedy prześlicznie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
togaa Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Orawa, po słowackiej stronie. Podnóże Babiej Góry. Dla mnie,jedno z piekniejszych miejsc na ziemi. Lasy z calą gamą endemicznych gatunków grzybów i roslin. I na tych cudownych dywanach mchów i porostów co rusz puszki po polskim piwie. Bardzo to smutne.... Quote
Poker Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Czyżby Loluś zamienił się w grzybki :crazyeye: Quote
togaa Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Bardzo przepraszam, ale wlasnie przerabiam intensywny kurs wstawiania zdjęć. Jestem spocona , wszystko mi sie myli i pewnie jutro polowe zapomnę..:oops:.Uf....!!! Najchetniej bym to wszystko rzuciła, ale dziecko nie odpuszcza i morduje mnie już 2-gą godzinę...!:placz: Quote
Energy Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 I bardzo dobrze:multi: Ale w koszyku to jednak nie jest zamieniony w grzybki Loluś?:razz: Quote
Recommended Posts