togaa Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Ja sie dziwiłam co to nam Onka3 pospolita forsycję w trzech odsłonch funduje, a okazuje sie że to nie forsycja!:roll: Ciekawe czy ktoś wie co to są,te kwitnace na żółto patyki ? Quote
Atrisko Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='togaa']Ja sie dziwiłam co to nam Onka3 pospolita forsycję w trzech odsłonch funduje, a okazuje sie że to nie forsycja!:roll: Ciekawe czy ktoś wie co to są,te kwitnace na żółto patyki ? musi jakieś cudo, bo na forsycję za wcześnie... Quote
feliksik Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 niezłe porównanie z tymi zdjęciami, u mnie było jak u Togi - a ska wy taką wiosnę znaleźliście haha. Przy okazji spójrzcie na moją tymczasowiczkę od wczoraj - kobieta doprowadziła do takiego stanu strachu u tego psa, że nie wiem co powiedzieć: http://www.dogomania.pl/threads/2029...ronisko./page5 Quote
ona03 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 No cioteczki :cool3: ładnieście mnie podsumowały z tymi badylami :mad:. A to cudo to jest[FONT=Book Antiqua] jaśmin nagokwiatowy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Pierwsze kwiaty ukazują się na krzewach jaśminu[/FONT] [FONT=Book Antiqua]nagokwiatowego już w końcu października, [/FONT] [FONT=Book Antiqua]a kwitnienie trwa stopniowo aż do końca kwietnia,[/FONT] [FONT=Book Antiqua]z przerwami w czasie mrozów. Złocistożółte, delikatnie[/FONT] [FONT=Book Antiqua]pachnące, rurkowate kwiaty rozmieszczone są[/FONT] [FONT=Book Antiqua]pojedyńczo na całej długości wiotkich, cienkich [/FONT] [FONT=Book Antiqua]i bezlistnych pędów zeszłorocznych.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Po kwitnieniu rośliny wypuszczają ciemnozielone,[/FONT] [FONT=Book Antiqua]błyszczące, trójlistkowe, bardzo ozdobne liście, które[/FONT] [FONT=Book Antiqua]utrzymują się przez cały sezon, a opadają przed zimą.[/FONT] Bazarak będzie ;). Lolitku :loveu: co porabiasz, pogoniłeś już śnieg :cool3:. Quote
ihabe Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 kochani prosze wspomóżcie ciotke ihabe na wątku benków: http://www.dogomania.pl/threads/204528-Bernardyny_matka-w-wysokiej-ci%C4%85%C5%BCy-i-syn_-W-TRAGICZNYCH-WARUNKACH_-POMYS%C5%81Y_dt_-PILNE!/page5 Quote
togaa Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 ihabe...juz biegniemy do Ciebie; A tu wietrzymy futerko..... Quote
Energy Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 togaa napisał(a): A tu wietrzymy futerko..... Na psiej ławeczce:lol: Cudowny model:loveu:mizianko krasnalu:loveu: Quote
kado Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Lolito:loveu: wpadłam Cie wycałować między jednym, a drugim pakowanym kartonem:) Quote
ona03 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='kado']Lolito:loveu: wpadłam Cie wycałować między jednym, a drugim pakowanym kartonem:) kado czemu jesteś tak daleko, chętnie byśmy pomogli ;), mam wprawę w przeprowadzkach :evil_lol:. Dostałam od koleżanki Danusi :loveu: 11 zł dla Lolcia, togaa może wpisuj na razie przychody Lolcia w drugim poście aby nie umknęły, a jak bubu będzie miała chwilkę to wpisze w pierwszy. Quote
kado Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='ona03']kado czemu jesteś tak daleko, chętnie byśmy pomogli ;), mam wprawę w przeprowadzkach :evil_lol:. No właśnie, bo my wszystkie tak rozrzucone po kraju jesteśmy....ech. Ale wiecie ...dla chcącego nic trudnego:cool3: Szorstki już u dziadków na mini wakacjach:evil_lol: Załapał się dzisiaj na urodzinki u szwagra...mama mówi, że Kadunio podniebienie to raczej francuskie ma:evil_lol: Quote
Poker Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 kado, a dokąd to się udajesz? bliżej Lolka? A to u mnie wiosna w domciu , kwiatki dla Was i Lolitka :loveu: Quote
kado Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Poker']kado, a dokąd to się udajesz? bliżej Lolka? Bardzo żałuję Pokerku,ale nie...:shake: Daleko nie wybywamy...na 2 str. ulicy, czyli w zasadzie zostajemy na starych śmieciach:) Lolo:loveu: miziaki:loveu: Quote
togaa Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Chińska roża w trzech odsłonach...piękna...Przepiękna.!! U mnie zapewne byłaby porosnięta psią sierścią. Wszystko, każda mokra plamka na podłodze od razu "zarasta".... Dzisiaj Lolito udał sie w delegację do Krakowa , gdzie żegnalismy ukochanego tymczasa Irenki -; Rondelka. Oczywiście psiaki darły w samochodzie na siebie japę, toteż Irenka przy pomocy pościeli oddzielała szczekaczy od wzajemnego widoku....;) Szczekajacy Lolo o tyle jest kłopotliwy, że szczekajac natychmiast zapełnia pieluchę...Ja tam mam uszkodzone powonienie , ale pasażerowie ...?;) Quote
Poker Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Czyli Garnuszek zmienił szafkę? Pędzę zobaczyć. Quote
togaa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Prosze mi się tu nie chichotać z naszego Rondelka... Na jego miejsce juz u drzwi Irenki kolejka potencjalnych tymczasów...Nie wiadomo ktoremu pomagać ? Same siroty.... A tu na dobranoc Lolo - norowiec...;) Quote
togaa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Przepiękne, dwa , "niczyje" setery mahoniowe; szlachetne, wytworne.....W wielkiej biedzie. Na 'oko" tego nie widać, ale psy wymagają natychmiastowej pomocy wet. Cudem udało sie dzisiaj znależc bezpłatny DT dla młodszego. Drugi z psiaków staruszek cierpi i czeka na naszą pomoc...Nie mamy gdzie go umieścić po zabiegu a na hotelik lecznicowy nas nie stac... Zajrzyjcie do nich czasem Kochani...http://www.dogomania.pl/threads/204945-Mieszkaliśmy-w-łazience-teraz-mam-ogród-ale-co-z-moim-tatą Quote
pom-pon Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ja się ostatnio trochę opuściłam, ale powiedzcie mi proszę jakie pieluszki Lolo teraz używa? a może jest jeszcze coś co Lolo aktualnie potrzebuje? Ona03, Ty to masz rękę do kwiatów! ja to w domu mam jednego kaktusa, który i tak ledwo zipie! Quote
Poker Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 pom-pon napisał(a):ja się ostatnio trochę opuściłam, ale powiedzcie mi proszę jakie pieluszki Lolo teraz używa? a może jest jeszcze coś co Lolo aktualnie potrzebuje? Ona03, Ty to masz rękę do kwiatów! ja to w domu mam jednego kaktusa, który i tak ledwo zipie! pom-ponku, ona 03 ma super rękę do kwiatów ,ale kwiaty róży chińskiej to z mojej hodowli :oops: Quote
togaa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 ja się ostatnio trochę opuściłam, ale powiedzcie mi proszę jakie pieluszki Lolo teraz używa? a może jest jeszcze coś co Lolo aktualnie potrzebuje? Oj, pom-pony opusciły sie i to zdrowo...!!! Szczera prawda... Narazie Lolo zaopatrzony przez dziewczyny i w pieluchy i w jedzonko.. Jak sie wszystko pokończy, bedziemy wołać....! Kado zrobiła niedawno miseczkowy bazarek...! Dzięki pomponiku że pamietasz..:loveu:. Quote
togaa Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Na konto Stowarzyszenia z bazarku kado wpłynęło dla Lolusia 220 zł. http://www.dogomania.pl/threads/204162-Napełnij-miseczkę-Lolusiowi-w-pieluszce-do-25.03.2011-roku-do-22-00 Ogromnie i z serca wszystkim dziekuję.!!:loveu::loveu: Z tej kwoty za 149,oo zł kupiony został worek Acany. Pozostałe 71,oo zł zostanie na pieluchy... Quote
kado Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Witojcie po dłuższej nieobecności:) Ależ się Lolito:loveu: za Tobą stęskniłam....za Wami ciotki też:) Quote
ona03 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='Poker']pom-ponku, ona 03 ma super rękę do kwiatów ,ale kwiaty róży chińskiej to z mojej hodowli :oops: Tak, tak, ja to mam rękę do ogrodowych kwiatków ;), na domowe brak czasu :evil_lol:. Ale Pokerek to dopiero szaleje z doniczkowymi, takie różane cuda pierwszy raz widzę, kolorki przepiękne. Lolito norowiec :crazyeye:, a może głodomór :evil_lol:, szuka chrupek :evil_lol:. QUOTE=kado;16617378]Witojcie po dłuższej nieobecności:) Ależ się Lolito:loveu: za Tobą stęskniłam....za Wami ciotki też:) A witojcie :evil_lol:, witojcie :evil_lol: ,też na chwilkę wybyłam i dobrze być z Wami ;). Quote
Funky Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Też długo nie pisałam, ale ciągle zaglądam i myślę o Naszym Pięknisiu - Lolito Cudne, buziaki <3<3<3 Quote
kado Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Lolo:loveu: wietrzysz doopsko na dworze? Co słychać chłopaku? Quote
Recommended Posts