Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie kraczemy...., ok.;):razz:

A miseczka należy do kota Dudika..
Lolito uwielbia kocie jedzonko. Cos w niej zostało i dosypałam tam Lolitowych chrupek.

Przyszła paka z pieluchami i chusteczkami zamówionymi przez bubu.
Jest w co siurać...;)

Posted

Poker, WĘGIER nie Węgrów:cool3:, dodałam w profilu, że dolnoślaskie może nie będzie się tak mylić z państwem Węgry;).Ciekawa jestem jak by Lolek zareagował na moją Norę a ona na niego, ona też trochę terierowata i w dodatku zazdrosna:evil_lol:.

Posted

Witaj Dark Lord :)

U nas na Opolszczyźnie to dopiero są cuda :roll:...Mamy Węgry, Paryż ...A najlepsze jest to, że można dojechać do Kup przez Kały:evil_lol::eviltong:

Lolino :loveu: buziaki w ten cudny pysio :loveu::loveu:

Posted

Lolitku :loveu: kochana gadzino :evil_lol: tyle cioteczek Cię odwiedziło, ale Ty masz powodzenie.
A oczyska spod kudełków cudne, jak on łypie :evil_lol: zaczaruje wszystkich :evil_lol:.

Filmik z Andaluzji fajny :evil_lol: oglądać mogę a w realu to nie wiadomo :evil_lol:.

Posted

ha, ha,ha....cos w tym jest feliksiku.

Ciągle coś, gdzies w kątkach znajduję i nie są to zguby Lolusiowe.;) On tu najmniej winny....
To mały Pepi wali w domu równo. Macho zakichany.:evil_lol:

Posted

Lolino nigdy piękniej nie wyglądał im bardziej kudłaty tym ładniejszy:)

ps.ja mam 5 km.do Wenecji,25 do Paryża i 25 do Afryki;)czasem niestety przejeżdzam przez Stolec i Tumidaj:eviltong:

Posted

Lolito kochane będzie długowlose :evil_lol:.
togaa, Lolcio niech zarasta zrobimy na wiosnę bazarek z Lolciowymi puklami :evil_lol:, będzie kaska na pieluchy. Ja mam jeden w filiżance, taki śliczny czarno-biały :evil_lol: pukielek, ciekawe czyj ;).

rytka :evil_lol: światowa dziewczyna jesteś no, no, no :evil_lol:.

Posted

[quote name='Smyku']Przelatuję ukochać moje skarby .

Oooooooooooooo :evil_lol: a jakie linie lotnicze :evil_lol:.

Lolitku długowlosy całuski od nas też :loveu:.

Posted

Dwa dni temu usłyszałam że Lolito ma "łeb jak bernardyn".
Zawdzięcza to naszej kochanej IwOnce3 ,bo nie dosc że nie machneła przez wakacje nożyczkami to teraz też nie pozwala obciąć nawet pukielka....

drapanko;

ziewanko:

Posted

[quote name='togaa']Dwa dni temu usłyszałam że Lolito ma "łeb jak bernardyn".

A czy przypadkiem ten ktoś nie powinien odwiedzić okulisty?:mad:
Lolo ma piękny kształtny łebek:loveu:i cały jest piękny:multi:oczywiście jego przyjaciel Pepe też:loveu: