Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane jesteście bardzo...:loveu:
Hiszpania tu nawet zaglada...? Niesamowite...

Lolito został dzisiaj dokładnie wyprany,bo wygladał jak w chwili znalezienia - 2 lata temu.;)
Mało praktyczne w użyciu takie białasy jak On.

Karnawałowe szeleczki od taks

Posted

Lolito pieszczochu ciotka kado też jest, zawsze Cię podziwia, ale nazbierało się trochę problemów natury osobistej, stąd mała aktywność... Ale widzę, że Lolito stał się gwiazdą na skale światową....:)

Posted

Ja Lolcia codzień prawie odwiedzam tylko nic nie piszę, bo co niby mądrego mam pisać:cool3:Kicia na zdjęciu identyczna jak moja.A spacer wow, ja czasem w górach chodzę po różnych takich przepaściach, ale to to jest hardcore, nie wiem czy bym się odważyła.:-o

Posted

No proszę, kolejna miła osoba z winnego kraju . Lolo ! ale ty masz znajomosci !
Witamy pięknie !:lol:
Kicia , to Pan Dudi który uważa sie za psa i kumpluje sie wyłącznie z psami.
Kocicami gardzi,a w młodosci lał je srogo...

A dzisiaj u nas jesiennie. Czekanie na zmiłowanie aż ktos wpusci;

Posted

togaa, te Węgry to miejscowość odległa o 30 min ode mnie :roll:,ale nazwa owszem , myląca.
pogoda nie dla kudłaczy :shake: , brrr, znowu mycie łap 3 x dziennie. :mad:
A Loluś taki biedniutki jak mokry, do domku chce szybciutko i się do cioci przytulić.:loveu:

Posted

No cos takiego? A ja sie rozmarzyłam że może Lolo na wakacje nad Balaton pojedzie..?
Ale Darc Lord witamy z całego serca !

To Pan preferuje zimny wychów...:mad:
Tylko wyjdę z domu, całe szczekające towarzystwo dostaje eksmisję do ogrodu.:roll:

Posted

[quote name='togaa']Funky Słońce, zaspokój naszą (moją) ciekawość. W jakiej cześci Hiszpani mieszkasz ?

Ten filmik już wielu moim znajomym wyslałam, a to dlatego że zrobił na mnie ogromne wrażenie.
Niedawno dowiedziałam sie że kręcony w Andaluzji...

Tak, tak, w Andaluzji, niedaleko Malagi. Tam jest mekka wspinaczy z bardzo znanym El Chorro i właśnie El Camino Del Rey. Piękny region! Mieszkałam w Andaluzji w Cordobie 3 lata, a teraz nieco bardziej na północ, w Plasencii, blisko granicy z Portugalią. Jeśli chodzi o wino to mieszkałam też rok w La Rioja, regionie najbardziej znanym z produkcji wina - rzeczywiście wina tu byle ile :D

A teraz zaglądam do Lolunia na dobranoc :loveu:

Posted

Zaglądam tu co jakis czas..i zawsze..ale to zawsze ten wątek jest mega plastrem miodu na serce...mało jest aż takich cudownych i kojących wątków...a Loluś...z cała pewnością jest niepowtarzalny...nie dziwie się cioteczce, ze ma "bzika" na jego punkcie...mozna dla takiej pierdólki (Jak to ktoś fajnie napisał) zbzikować:p

Posted

Jak tam Maleńki? Już po obiadku? Moje dziewczyny dzisiaj strajkują i odmawiają jedzenia suchych klocków - pewnie jakiś mielony byłby smaczniejszy :D
Do wieczora :*

Posted

Wiedziałam że będzie lament, że kurdupel mokry...Juz i telefony były w tej sprawie:razz:

W takich warunkach Lolito śniadaniał.;)

Strasznie sie guzdrze przy jedzeniu , rozgryza dokladnie każdą chrupeczkę gdy reszta towarzystwa już po konsumpcji i cierpi ...

A wszystkim sympatykom Lolita za odwiedziny , bardzo w Jego imieniu dziekuję.
To zsyła na człowieka pewien spokój, ze na wypadek gdyby podziało sie cos złego, Lolo ma przyjacół....

Posted

Jak patrzę na zdjęcie , gdzie psiaki sępią przy Lolusiu, to jakbym moją ferajnę widziała. Z tym ,że to Dolar sępi i wylizuje podłogę dookoła misek innych psów.
A wracając do Węgrów, to są one bardzo blisko Wojkowic .