Tymonka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Zapraszam na wątek dwóch psów które bez naszej pomocy zginą pod kołami samochodów . Bardzo proszę o pomysły !!! http://www.dogomania.pl/threads/186098-Dwa-psy-z-pod-stacji-benzynowej-przy-trasie-A8-(Warszawa-Katowice)-Potrzebują-pomocy?p=14721483#post14721483 Quote
togaa Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Nasza kado zaodiarowała fanty na Lolciowy bazarek, a ja jakoś nie zdołałam nikogo namówić na jego wystawienie... Mogę jeszcze zaoferować na jakiś bazarek fajne ciuszki dla dziecka Czy mogłby ktoś pomóc ? :oops::oops: Wściekła jestem na siebie ,że taki ze mnie palant bazarkowy... Nazbierało sie ostatnio Lolkowi troche wydatków, bo oprócz pieluch, podkładów,chusteczek itp. wyskoczył dzisiaj rachunek za leki /70 zł/, a wcześniej fryzjer , odkleszczenie... No i chłopak jest na minusie.....:roll::oops::roll::oops: Quote
kado Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Togaa a co się stało,że Lolusiowi musiałaś kupować leki? Chory jest nie daj Boże czy jakaś profilaktyka???? W poniedziałek, o ile nie będzie padać ( bo znowu jestem sama z dzieckiem) lecę do banku i coś tam dla JPG wpłacę... Nie zostawimy Cię kochana, prawda lolusiowe cioteczki? Loluniu a Ty nie choruj, bo zmartwień i tak już mamy w ostatnich dniach nadmiar... Dobranoc śliczności Ty moje:) Quote
togaa Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Lolcio zdrowy, ale na nieszczelosć probujemy cos zaradzić. Było to odkładane, ale teraz juz pora.... kado, spokojnie. Nigdzie nie biegaj... Trzeba bazarek uruchomic i tyle. Jeszcze poprosze kilka cioteczek. Zobaczymy.... Quote
BUDRYSEK Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='togaa']Lolcio zdrowy, ale na nieszczelosć probujemy cos zaradzić. Było to odkładane, ale teraz juz pora.... kado, spokojnie. Nigdzie nie biegaj... Trzeba bazarek uruchomic i tyle. Jeszcze poprosze kilka cioteczek. Zobaczymy.... możesz podesłac mi fotki z opisem to wystawię bazarek Quote
kado Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Rzeczy już naszykowałam i jak mała pójdzie spać to porobię fotki, bo przy niej nie ma na to szans:) Później będę prosić o dalsze instrukcje, bo to mój pierwszy raz;) Quote
BUDRYSEK Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 fotki dostałąm :) wieczorem zrobię bazarek kado mozesz mniej więcej podac ceny ciuszków? Quote
koosiek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Proszę, zajrzyjcie do przerażonej suni, Lilki, która przepadnie wśród setek innych psów w schronie http://www.dogomania.pl/threads/186252-Lilunia-k%C5%82%C4%99buszek-strachu-w-ostrowskim-schronie! Quote
BUDRYSEK Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 zapraszam na bazarek od cioteczki kado :) http://www.dogomania.pl/threads/186319-Dzieciaki-na-start!-dla-Lolusia-30.05?p=14743882#post14743882 kado brakuje tam jeszcze 2 wymiarów ;) Quote
togaa Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 kado, Budrysku ....bardzo, bardzo dziekuje w imieniu usmiechnietej, osikanej popierdołki / jak mówi o nim Smyku..:evil_lol::lol::lol::lol:/ Smyku, szeleczki ze smyczką własnie doszły. Są niezwykle paradne. Z najwyzszej półki !!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: I przesliczne.! Będą na wielkie wyjścia i spacery.... Zrobie zdjęcia jak sie tylko ogarnę , bo zwaliło sie na mnie troche psich problemów... A najpilniejszy to ten: http://www.dogomania.pl/threads/186329-Podrzucona-psia-rodzinka-Halszka-Lilka-i-3-szczeniaki-zbierają-na-leczenie-!! Ta rodzinka wylądowała u naszej Irenki. Irenka to Anioł od najtrudniejszych przypadków. Oprócz swoich 4 psów i 3 kotów ma na tymczasie babcie Karinke , jamniora Zorro i kolejne koty. Od soboty przybyła ta piątka....!! 11 psów na jedna osobe , w tym jeden bardzo, bardzo chory.....!!!!!! Nie wiem jak Ona podoła fizycznie, o finansach nie mówiąc..... Błagam, pomożcie Kochani.... Ta sunieczka jest od wczoraj w bardzo ciężkim stanie....Robimy wszystko żeby Ja uratować... Quote
Smyku Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Szelki pewnie za duże , poproszę o numer konta , kupisz Lolitowi na wymiar a co zostanie to według uznania , może na tą chorą sunie ? Quote
togaa Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Smyku Kochana, szeleczki pozmiejszamy, dopasujemy i bedzie dobrze. Szkoda teraz pieniedzy na strojenie Lolcia jak nam ta sunia na zdjeciu umiera ... W dodatku zwaliła sie na mnie i to fizycznie kolejna psia,schroniskowa bieda. Czarnulka Pipi. Nie mam czasu założyc Jej wątku,a to najpilniejsze...Ma zero na koncie. Cudem jej znalazłam Dt na tydzień, to sie wczoraj wieczorem pochorowała. Zaraz muszę z nia pedzić do lecznicy, a przecież autem wożę chorą Liluchnę...? Czy nie zarażę i nie dołożę Czarnulce...? Nie daję rady.Maż wściekły.... ..... Wczoraj tyle godzin w lecznicy. Lolek zasikany na amen i bardzo niezadowolony... Jak sie sypie, to wszystko na raz.... Quote
togaa Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Błagam, zaglądajcie prosze na bazarek Lolusia. Cały dzień będe w biegu... Tam sa takie sliczne rzeczy. Na pewno sie sprzedadzą..... http://www.dogomania.pl/threads/186319-Dzieciaki-na-start!-dla-Lolusia-30.05 Quote
kado Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Proszę Was cioteczki porozgłaszajcie bazarek...musimy nazbierać trochę pieniążków dla JPG:) Quote
togaa Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 A to mój drugi strup na głowie, po "rodzince": Czarnulka PIPI http://www.dogomania.pl/threads/186456-Niechciany-prezent-z-kanapy-do-schronu.-Chora-Pipi-ma-tydzień-czasu... Jak nic sie nie zmieni, to od niedzieli mała wyląduje u mnie ..... Lolus będzie zachwycony bo panienka urodziwa ...! Żeby tylko wyzdrowiała, bo jak to kaszel kenelowy to pozaraża mi psy.... Quote
feliksik Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 przepraszam Loluśka, ale potrzebujemy pomocy dla psów ze stacji - jeden już zniknął, musimy pomóc drugiemu http://www.dogomania.pl/threads/186098-Psy-z-pod-stacji-benzynowej-przy-trasieWarszawa-Katowice-czy-muszą-umrzeć Quote
togaa Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Na Lolina posypały sie prezenty.....:loveu::loveu: Najpierw od Smyku przesliczne,wyjściowe szeleczki i smyczka, a wczoraj od Cioci Ona3.... "Dla Lolusia na Dzień Dziecka". Było ogólne psie zgromadzenie nad rozpakowywaną paczką i w miarę rozrywania kolejnych papierów napięcie rosło... Az zaczął sie rozchodzic dziwny zapaszek....:roll::roll::roll: I tu wszystkie psy oszalały...Dostały eksmisje z pokoju i pozostał w nim tylko sam zainteresowany.... W paczce były dwa wory żwaczy...!:-o Myslałam że proszek rybny który kupiłam na bazarku już nic smrodem nie przebije,ale przy żwaczach rybki to pikuś.... W paczce był też niebieski kapeć-zając od pary...Jeden przyjechał do B-B poł roku temu a drugi wczoraj i nareszcie Lolo ma komplet. I smyczka automatyczna...:lol: Ale sie gadowi powodzi. Zeby tylko bazarek kado miał wzięcie, bo pieluchy za tydzień nam sie skończą....:-( Quote
ona03 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Bardzo proszę Cioteczki JPG w całej okazałości z szelmowskim uśmieszkiem :evil_lol: Mniam, mniam Mam go :evil_lol: Quote
kado Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Loluniu moje serdunio piękne...ciocia kado życzy CI kolorowych snów:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Loleczku...nie pogoń mnie drapichruście słodki...ciotka do Ciebie jak po ogień wpada,ale pamięta o ślicznym...stale pamięta i myśli ciepleńkie śle! A dziś i bukiecik dla rozradowania serduszek przynosi... podstępny nieco,acz milutki prezencik dla Ciebie i zakochanych w Tobie cioteczek...niech oko i serce raduje,a jak ktoś kliknie...DZIĘKUJĘ!!! [FONT=Tahoma][FONT=Garamond][SIZE=5][/FONT][/FONT] Loleczku...fotki Twoje,jak miód na me serducho...dziękuję malutki! Quote
Smyku Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Lolito , szelmo , jesteś cudowniutki i ciotka wciąż zakochana . Togaa , bardzo proszę gadzinę wyprzytulać , wycałować i wymiziać ( mój śynuś o którym pisałam to zmiksowany foxterier Smyk ) Quote
ona03 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Smyku dla Ciebie Lolito :loveu: w paradnych szeleczkach :evil_lol: Lolcio się pasie :evil_lol: Quote
Evelka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Cioteczki Drogie! Pamiętacie może jeszcze o mojej prośbie, żeby wkleić zdjęcia jak togaa mocuje pieluszki do szelek?:roll: Byłabym naprawdę bardzo wdzięczna:) Quote
Recommended Posts