pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No nie mogę, ale ten Lolo rozpieszczany! :shake: :evil_lol: prawdziwy król z niego ;) I widzę bazarkowe zielone łapki... :diabloti: Quote
ona03 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No nie mogę, ale ten Lolo rozpieszczany! :shake: :evil_lol: prawdziwy król z niego ;) I widzę bazarkowe zielone łapki... :diabloti: W końcu Lolcio ma wakacje ;) a w wakacje można wszystko :evil_lol: Wczesniej były złote i czarne :evil_lol: i naklejki kotki z bazarku Budrysek :lol: Quote
ona03 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Togaa Lolcio już ma taaaaaaaaaaaaaakie rogi :crazyeye:, że nie dasz sobie z nim rady :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
christoph Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Zdjęcia próbne :oops: YouTube - Loluś - pies po przejściach Quote
Laima Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Reklama jak nic. :lol: Z ciekawości, jeśli mogę pytać o tak intymne sprawy tyczące się Jego Wysokości Lolusia: Jaki jest miesięczny koszt pieluch? Quote
Energy Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Król Loluś I ale numer :evil_lol:Togaa ja nie wiem czy Loluś po tych wakacyjnych szkoleniach będzie grzeczniejszy:evil_lol: A zdjęcia trzeba może do firmy pieluszkowej wysłać, może zasponsorują? W końcu na takiej dupce każda firma chciała by mieć swoje pieluchy:cool3: Quote
Laima Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Energy napisał(a):A zdjęcia trzeba może do firmy pieluszkowej wysłać, może zasponsorują? W końcu na takiej dupce każda firma chciała by mieć swoje pieluchy:cool3: :klacz: tak tak tak, kto wie :lol: Quote
Poker Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Energy napisał(a):Król Loluś I ale numer :evil_lol:Togaa ja nie wiem czy Loluś po tych wakacyjnych szkoleniach będzie grzeczniejszy:evil_lol: A zdjęcia trzeba może do firmy pieluszkowej wysłać, może zasponsorują? W końcu na takiej dupce każda firma chciała by mieć swoje pieluchy:cool3: Wysyłkę zdjęć do producenta pieluch proponowałam już parę miesięcy temu,ale chyba nikt nie ma odwagi :roll: Król Lolek po wakacjach będzie rozpuszczony jak dziadowski bicz.:mad: Mało ,że je na leżąco ,to jeszcze z porcelany, ona 03, a nie zapomniałaś pogryźć za niego i połknąć? :eviltong: Quote
togaa Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Co tu sie wyprawia...!!!!!??? Jestem z lekka zaniepokojona....;) Miała byc kinder-sztuba, a tu widzę; Lolo po stolikach kawowych sie rozwala...! KONIEC SWIATA !!!!! Ja nie żartuję..! Lolo to szczekająca destrukcja...!!Wprowadza w domu taki zamęt i wir, że trudno potem towarzystwo ogarnąć....!! Z Lolciem licząc ,to w domu jest 5 psów..! PIĘĆ..!!! i I to głównie Lolo jest prowodyrem wszelakich akcji nad ktorymi potem nie sposób zapanować!!! Liczyłam na małe ucywilizowanie szalonego Lolcia,że sie wyciszy w spokoju...a tu co..????? Porcelana jest osobista,Lolusiowa...;) Laima...średnio dziennie idzie 8 pieluch.W lecie może mniej, ale paczka tygodniowo idzie...W zależności od sklepu to koszt;40-50 zł./tygodniowo/ Quote
ona03 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Spoko, spoko :evil_lol: wszystko pod kontrolą :mad:. Zdjęcie to sekunda ;) a później rygor :crazyeye:. Cioteczki, wyproście gdzieś troszkę słoneczka ;). Lolcio tak kocha spacerki , a tu leje i leje :cool3:. Quote
togaa Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Czemu tak cicho u mojego gada kochanego??? Pewnie śniegiem przysypany na amen, tylko łatki prześwitują?;) Ona3...wszystko ok? Akitka cała ? Wytrzymacie z piekielnym Lolusiem jeszcze te 3 tygodnie??? Quote
diuna_wro Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Bardzo fotogeniczne pysio, i ogoniaste toto, ze hoho! Kita piękna. Nic tylko reklamować, propagować, rozpowszechniać i patrzeć jak się kolejka do Jaśnie Pana na czerwonym dywanie ustawi:p Quote
ihabe Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Katowice zasypane i sparaliżowane, mecz na Śląskim przy pustych trybunach tylko jupitery walą mi w okna:evil_lol: Lolek zapewne w cieplutkim domku grzeje dupcię:loveu::loveu: Quote
Poker Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 co tu taka cisza? czyżby Król Loluś I zesłał całą rodzinkę do lochów za zbyt późną zmianę pieluchy ? Quote
ona03 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Żadnych lochów, pieluchy zmieniane na czas ;) Wiecie, rozumiecie :cool3: zimaaaaaaaaaaaaaa, kwiatki trzeba schować, jabłka zerwać, Lolcia przebrać :evil_lol:. Ale nie martw się Togaa Lolcio wczesniej nie wróci :diabloti:. Lolcio był wczoraj w gościach u "narzeczonej" rudej maupy, sprawdzić kiedy będą "maupiątka" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Oczywiście było przemieszczanie, żeby nie spotkały sie oko w oko :-o, bo ta narzeczona to jeszcze wredniejsza :cool3: niż mój czort. Lolcio wszystkim się bardzo podoba, najbardziej ten przekrzywiony łepek :lol:. A jak Lolciowi już się znudziło w gościach to zaczął śpiewać i trzeba było jechać do domku:lol:. Śniegu u nas nie ma ale zimnoooooooooooooo, deszcz pada a Lolcio chce na spacerek :cool3:. i jest obrażony, że nie może biegać tyle ile by chciał Quote
Poker Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 całe szczęście ,że Król się nie wkurzył. U nas też zimnoooooooo i lejeeeeeeeeee, pranie 12 łap po każdym spacerze :roll: Też pędem zabierałam oleandry i hibiskusy z ogródka. . Quote
ona03 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Może widział ktoś słoneczko???????? ;) Ten Lolcio mnie zamęczy w domu. :cool3: Quote
Poker Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ale BOSKIE zdjęcia :loveu: ,KRÓL w dyniach :multi: Na drugim zdjęciu ma minkę pod tytułem: i co?? znowu zdjęcie? :crazyeye: Quote
ona03 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Poker - a może Król do dyni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Energy - gdzie jesteś :cool3:, też na wakacjach ;) Quote
Energy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Niestety ale tylko w łóżku:shake:Zmogło mnie jakieś paskudztwo i ledwo dycham. Zdjęcia super:loveu:A jak szkolenie:cool3: Quote
togaa Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Mój Lolcio jako przekupa na straganie albo raczej 'pies ogrodnika"...:razz: Zdjęcia kapitalne....!!!! No własnie... Lolcio zdążył już wyszkolić Wujka ? A ja mam pecha...! Bo to miały być moje jesienne wakacje, nie zimowe..!:placz: W ogrodzie same straty...!Połamane gałęzie drzew...Z przepieknej, krzewiastej azalii został tylko placek... W dodatku śnieg nie topnieje...Biało i zimno! Najgorzej, bo psy wygrzebały dzisiaj spod sniegu maleńkiego jeża...:placz: 300 gramów! Nie zaśnie,bo za mały...! Nie przeżyje więc zimy bez pomocy! Właśnie wrociłam ze sklepu gdzie zaopatrzyłam jeżyka w wołowinkę i kocie puszeczki W.Junior. Maluch siedzi w kartonie ze słomą, a ja zaraz zmykam na jeżowe forum.... Za dużo mam na głowie...!Nie moge go zatrzymać... Muszę jeżykowi znależć dom... Aaaa..a to link do jeżowego Stowarzyszenia,gdyby ktos był w potrzebie; http://naszejeze.org/index.php?param=start Swietna maja stronke Stowarzyszenia! Quote
ona03 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Energy napisał(a):Niestety ale tylko w łóżku:shake:Zmogło mnie jakieś paskudztwo i ledwo dycham. Zdjęcia super:loveu:A jak szkolenie:cool3: Kuruj się;) kuruj Cioteczko ;). Musisz zażyć jakieś paskudztwo :evil_lol: może przejdzie. A o szkoleniu nic nie wiem, nie zostałam wtajemniczona w efekty :diabloti:. Ale wczoraj było szkolenie : inne piesy też można głaskać i tulić :cool3:. I Lolcio był w szoku, jak to a JAAAAAAAAA :crazyeye:, przecież to ja jestem najważniejszy :mad:. Dzisiaj już nie burczy jak tulę swoje futrzaki ;) tylko mocno zdziwiony patrzy co tu się dzieje:cool3:. Quote
Recommended Posts