Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Loluniu nie chce wózka chyba powinniśmy sie cieszyć:loveu::loveu:

A te ptasie świergoty to chyba nam wybaczy o nim przecież tez myślimy:lol:

Jak tam dzisiaj Loluś był grzeczny- Pani Halinka cała:evil_lol:

Posted

Loluś pożarł ciasteczko ze smakiem jeszcze podczas rehabilitacji :evil_lol:
Kongiem zainteresowany nie był pewnie dlatego że był pusty :evil_lol:
no i niestety zapomniałam go zabrać i został w gabinecie :mad::oops:

Posted

_bubu_ napisał(a):
Loluś pożarł ciasteczko ze smakiem jeszcze podczas rehabilitacji :evil_lol:
Kongiem zainteresowany nie był pewnie dlatego że był pusty :evil_lol:
no i niestety zapomniałam go zabrać i został w gabinecie :mad::oops:

Loluś został w gabinecie?:crazyeye:

( żartuję:evil_lol:)

Posted

A niech sie gubi...!:angryy:

Ja już nie mam życia....!
Co ty dużo pisać. Trzech facetów w tym dwóch pełnojaj. i cieczka Kudłatej w rozkwicie....Nerwowo w domu tak, że własnych mysli nie słyszę.!
Naprawdę mam dość....

Posted

Limo...a co tu wspaniałego że ten inwalida zapieluchowany usiłuje sie wdrapac na Kudłatą...????!!!!:mad:

posty przeskakuja....

Posted

togaa napisał(a):
Limo...a co tu wspaniałego że ten inwalida zapieluchowany usiłuje sie wdrapac na Kudłatą...????!!!!:mad:

Togaa no nie złość się:cool3:
To wspaniałe, że chłopakowi sprawność fizyczna wraca:evil_lol:
Dobrze, że chodzi w pieluszce bo jeszcze by coś zmalował;)

Mnie też przeskoczył:razz:

Posted

Ja po przeczytaniu tamtego zdania wyglądałam tak: :hmmmm: , następnie tak : :PROXY5: ,póżniej : :splat: i w końcu: :roflt:

Cieszę się ogromnie, że z każdym dniem mogę czytać tutaj takie wspaniałe wieści na temat Lolusia.

Posted

togaa napisał(a):
A niech sie gubi...!:angryy:

Ja już nie mam życia....!
Co ty dużo pisać. Trzech facetów w tym dwóch pełnojaj. i cieczka Kudłatej w rozkwicie....Nerwowo w domu tak, że własnych mysli nie słyszę.!
Naprawdę mam dość....

Togaa, ja wiem, ze łatwo się każdemu czyta i mówi a Tobie musi być naprawdę ciężko:-( Ten instynkt rozmnażania u zwierząt jest naprawdę silny i trudno go opanować. Pomyśl tylko, że juz niedługo wszystko wróci do normy, cieczka zniknie, hormony pójdą na dól.... ja do tego czasu musze niesttey być z Tobą tylko myślami i przeslać Ci na odległość troche skupienia i spokoju ducha:loveu: Dobrze , ze u mnie jest jeden dziadek, jeden świerzy kastrat i jedna sterylna sunia. Zacząć martwić mogę się tylko o swoją nastolatkę i jej 3 letniego brata ( on ma juz dwie dziewczyny, jedną z przedszkola a jedną wolontariuszkę z Cichego Kąta:evil_lol:

Posted

ihabe napisał(a):
Togaa, ja wiem, ze łatwo się każdemu czyta i mówi a Tobie musi być naprawdę ciężko:-( Ten instynkt rozmnażania u zwierząt jest naprawdę silny i trudno go opanować.

To nie jest tak, że łatwo się czyta i mówi. Każdy trzeźwo myślący człowiek, zdaje sobie sprawę z wysiłku jaki każdego dnia Togaa wkłada w opiekę nad Lolusiem. Tylko nie wiem czy gdyby się tu wszyscy zaczęli użalać to Togaa miała by łatwiej. Mam nadzieję, że czujesz Togaa, że jesteśmy z Tobą duchem, fizycznie większość z nas po prostu nie może. Gdyby nie można było trochę pożartować, próbować rozładować sytuacji to znaczna część ludzi by tego nie wytrzymała psychicznie.

Posted

Biedny Loluś , z ta pieluchą to raczej nie może liczyc na wielkie zainteresowanie . Żadna dorosła szanująca się sunia nie "poleci" na pieluchowca :P

Posted

lilo napisał(a):
Biedny Loluś , z ta pieluchą to raczej nie może liczyc na wielkie zainteresowanie . Żadna dorosła szanująca się sunia nie "poleci" na pieluchowca :P

Chyba że sama będzie pieluche nosiła :evil_lol:

Posted

lilo napisał(a):

szanujące się sunie nie patrzą na zadek tylko na serce i piękne oczy.
Takimi oczkami jak ma Loluś to zawróci każdej w głowie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

lilo napisał(a):

Moja do tej pory szanująca sie sunia, Leci na Lolusia i to bardzo.....;)
Widocznie zeszła na psy....!:evil_lol:

A biedny Lolus w totalnym amoku...., przechodzi sam siebie....
U p.Halinki byl nieznośny.
bubu kochana przychodzi jutro z odsieczą i zabiera Lolusia do siebie na parę dni, aż atmosfera sie oczyści i wszystko wróci do normy....

Posted

bubu na pewno kochana ale co na zmianę meldunku powie Loluś:evil_lol::evil_lol:
Może on będzie potrzebował towarzystwa Dużej Kudłatej w nowym otoczeniu;););)
I zapłacze się nasz Lolunio bez ukochanej:placz::placz:

Posted

ona03 napisał(a):
bubu na pewno kochana ale co na zmianę meldunku powie Loluś:evil_lol::evil_lol:
Może on będzie potrzebował towarzystwa Dużej Kudłatej w nowym otoczeniu;););)
I zapłacze się nasz Lolunio bez ukochanej:placz::placz:

No właśnie nikt się nie liczy z uczuciami Lolusia:evil_lol:

Posted

Loluś też sobie odpocznie, hormony się uspokoją... ;)

Togaa, znam ten ból - kiedyś niespodziewanie, gdy mój brat odwiedził nas ze swoją suczką, ta dostała pierwszej cieczki :roll: Przypominam, że mieszkam w mieszkaniu, psy dzieliły tylko drzwi pokoju, to dopiero była masakra :roll:

Przy okazji dla Opiekunki z Wielkim Serduszkiem też trochę wolnego się znajdzie :loveu:

Posted

dzięki pinczerka za zrozumienie.....;)

Loluś od 30 min. jest u bubu...Nie wiem jeszcze czy jest mi z tym dobrze .....!
Narazie wierzyć mi sie nie chce że istnieje c i s z a ...

Lolus naraził sie nieco swym kwiko-szczekiem szefowi który pracuje głównie w domu ...:evil_lol:
Ale facet, faceta zrozumie - zwłaszcza w miłosnej kwestii.;)

Jest wiekszy problem. U Lolusia stan podniecenia utrzymuje sie niepokojąco długo...Kilka godzin....Wtedy nie siusia a to dla niego niebezpieczne....Nie mówiąc o mozliwości otarcia siusiaka w pieluszce ...
Zaraz po wypadku tez tak miał ,ale sie uspokoiło.
Starałam sie schłodzić Lolka miejscowym okładem, ale w spokoju chłopak wiecej niz minute nie usiedzi...

Sniadania nie zjadł, kolacji nie zjadł... Lolus zakochany....

Posted

Sparaliżowana Frotka tylko raz miała u mnie cieczkę i wszystkie futerka przed jej miłosnymi zapędami uciekały, włącznie z kotami. Fafika - wydmuszka nieprzyzwoicie wylizywała, stał wtedy jak Kłapouchy wyjątkowo zmarwiony.
Po odpowiednim czasie była sterylka i święty spokój, przynajmniej w tym zakresie.
Czy nie lepiej było by zrobić z Lolusia wydmuszka, skoro uczucia tak go klinują niebezpiecznie?