mama_Alfika Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 7 godzin temu, togaa napisał: Dziękujemy Alficzku bardzo , bardzo ! ;-) Jestem cała precz. Jutro moja stareńka,19 letnia koteczka będzie miała usunięte oko. Nie udało się go wyleczyć. To wszystko moja wina. Zwlekałam z pójściem do Lecznicy, odkładałam wizytę. Gdy poszłam, choroba była juz b. zaawansowana. Mam nadzieję że przeżyje zabieg, narkozę. Że nie zabije Jej stres. Jest taka krucha.... Togusiu to ja dziękuję. Ciasteczka cieszą się ogromnym powodzeniem. Trzymam kciuki za udany zabieg kiciuni. Nie bądź dla siebie taka surowa, masz tyle zwierzaczków pod opieką. Trudno zdążyć ze wszystkim. Quote
Anecik Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Lolek tyle się dzieje. Buziaczki dla Lolusia, dla innych też, ale dla Lolka największe :) 1 Quote
togaa Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Pytałaś Pokerku na 'ogólnym" o koteczkę..... Ufff....Przeżyła zabieg i to w bardzo dobrej formie. Operacja była w południe a o 17,00 już wcinała w domu wołowinkę. Przy okazji ząbki zostały wyczyszczone. Jeżdzimy na kroplówki i zastrzyki. Dzisiejsze śniadanko; Quote
togaa Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 O 26.02.2016o07:36, mama_Alfika napisał: Togusiu to ja dziękuję. Ciasteczka cieszą się ogromnym powodzeniem. . Alficzku, żadna tu moja zasługa. Ciasteczka własnoręcznie wyprodukowała memory a zapakowała Oneczka03. ;-) Quote
ona03 Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 I gdzie ten Nasz Loluś, znowu się zagubił ? togusiu jak kicia ? Quote
togaa Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Jesteśmy,jesteśmy. Przerabiam katar stulecia. Na oczy nie widzę a z nosa tryskają fontanny. Moje wnusio kochane poczęstowało babcię jakimś irlandzkim mutantem.... Kicia dobrzeje, ma apetyt . Rana pooperacyjna pięknie się goi. W tym tyg. wyciągamy szwy. 19 lat !!!. Dzielna stawowinka. Cały tydzień jeżdziłam z nią na zastrzyki i kroplówki. Trochę się załamałam , gdy na Jej drugim oku zobaczyłam zamglenie. Kropimy i na szczęście nie jest gorzej. Może choć to oko uda się uratować. Lolo dojrzał do fryzjera. Oneczko03, ciąć? Załamuję ręce, gdy na zdjęciach oglądam moje podłogi. Ryski na świeżo wyremontowanych bolały by więcej, więc oszczędzam sobie stresu i od 20 lat podłogi mają spokój.:-) Quote
mama_Alfika Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Uważaj na siebie Basieńko. U mnie zaczęło się od kataru - lało się przez trzy tygodnie a potem grypa przypuściła mega atak :(. Paskudne są teraz wirusy. A podłogi masz piękne, w modnym stylu vintage :). Absolutnie nic z nimi nie rób :) Buziaki dla ślicznego wnusia, kiedy ja wreszcie doczekam ? 1 Quote
ona03 Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 O 7.03.2016o22:31, togaa napisał: Lolo dojrzał do fryzjera. Oneczko03, ciąć? Ciąć, ale delikatnie :) Dzidziol rośnie jak na drożdżach, togusiu, a skarpetki Lolcio pożarł? Co tam się wyrabia, futrzaki na posłankach, a Michu na gołej podłodze...... Kolejna rocznica minęła / to już 7 lat/ i Wszyscy zapomnieli, oj Lolusiu spowszedniałeś. Quote
Anecik Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Wzrok Lolusia że strach się bać. Co ty oneczko - gdzie tam spowszedniał. Takie cudo nie ma prawa spowszednieć :) 1 Quote
Smyku Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Basieńko ależ wnusio wyrósł . Lolito zarośnięty ale jak zawsze najkochańszy . Buziale dla całego stadka . Quote
Smyku Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Basieńko zafunduję Cięciuniowi fryzjera. Wpłacić na SBM ? Quote
ona03 Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 14 godzin temu, Smyku napisał: Basieńko zafunduję Cięciuniowi fryzjera. Wpłacić na SBM ? Smyczku, a może podskoczymy do Lolcia i oskubiemy go, jakoś mi się zatęskniło..... 1 Quote
Anecik Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 22 minut temu, ona03 napisał: Smyczku, a może podskoczymy do Lolcia i oskubiemy go, jakoś mi się zatęskniło..... Przybywajcie Dziewczyny :) 1 Quote
Smyku Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Oneczko żebym tak miała czas jak go nie mam to już byśmy śmigały do Cięcia . 1 Quote
togaa Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 Wiedziała, wiedziałam że lamet się podniesie na zapuszczenie Lolusiowe. Trudno ! Musicie to jakoś przecierpieć do ‘ po Świętach ” a potem się pomyśli…;-) Smyczku kochany, Lolo w B-B ma strzyżenie absolutnie gratisowe ,a to za sprawą naszej Pani Basi L. , która to oporządza za dobre słowo, całe nasze tatałajstwo . Quote
Poker Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Ja też wolę zarośniętego ,ale ogarniętego , nie całkiem zarośniętego jak dzikie chaszcze.Taki przystrzyżony żywopłotek. Quote
togaa Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 Lolo - dzikie haszcze ....!!!! ;-) !!! Zaraz brzucho mi się zerwie ze śmiechu . Pokerku kochany Ty nasz, tak się cieszę że Ci lepiej.... Quote
togaa Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 Lolo drwal vel ' dzikie haszcze' i moje zasieki ..... Coś jest na rzeczy, bo pamiętam jak kiedyś sąsiadka szukając kury, wbiła się w gęstwinę naszego ogrodu że tylko jęki było słychać. „ Ale tu macie busz…” biadoliła. No to teraz mamy „dzikie haszcze” w buszu… Quote
elficzkowa Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Królewicz kochany - jak w płaszczu z gronostajów 1 Quote
ona03 Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 O 19.03.2016o18:58, Poker napisał: Ja też wolę zarośniętego ,ale ogarniętego , nie całkiem zarośniętego jak dzikie chaszcze.Taki przystrzyżony żywopłotek. Niech no tylko przyjedzie do mnie, zaraz będzie żywopłocik :) togusiu a co to za skrzyneczkowe zagrody ? Quote
Poker Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 No właśnie, co to za zasieki? Bo chyba nie przed psami i kotami. Przebiśniegi pięknie kwitną. Quote
togaa Posted March 26, 2016 Author Posted March 26, 2016 O 20.03.2016o00:01, Poker napisał: No właśnie, co to za zasieki? Bo chyba nie przed psami i kotami. Przebiśniegi pięknie kwitną. Przed psami, psami... Klepisko mam zamiast rabatki.... Pięknych, najpiękniejszych Świąt wszystkim życzę ! Quote
Anecik Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Wszystkim życzymy Zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa Quote
Recommended Posts