Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, togaa napisał:

Dziękujemy Alficzku bardzo , bardzo ! ;-)

Jestem cała precz. Jutro moja stareńka,19 letnia koteczka będzie miała usunięte oko.

Nie udało się go wyleczyć.  To wszystko moja wina. Zwlekałam z pójściem do Lecznicy, odkładałam wizytę. Gdy poszłam, choroba była juz b. zaawansowana.

Mam nadzieję że przeżyje zabieg, narkozę. Że nie zabije Jej stres.  Jest taka krucha....

Togusiu to ja dziękuję. Ciasteczka cieszą się ogromnym powodzeniem.

Trzymam kciuki za udany zabieg kiciuni. Nie bądź dla siebie taka surowa, masz tyle zwierzaczków pod opieką. Trudno zdążyć ze wszystkim.

Posted

Pytałaś Pokerku na 'ogólnym" o koteczkę.....

Ufff....Przeżyła zabieg i to w bardzo dobrej formie. Operacja była w południe a o 17,00 już wcinała w domu wołowinkę. Przy okazji ząbki zostały wyczyszczone.

Jeżdzimy na kroplówki i zastrzyki.

Dzisiejsze śniadanko;

SAM_5227.JPG

Posted
O 26.02.2016o07:36, mama_Alfika napisał:

Togusiu to ja dziękuję. Ciasteczka cieszą się ogromnym powodzeniem.

.

Alficzku, żadna tu moja zasługa.

Ciasteczka własnoręcznie wyprodukowała memory  a zapakowała Oneczka03. ;-)

• 2 weeks later...
Posted

Jesteśmy,jesteśmy.

Przerabiam katar stulecia. Na oczy nie widzę a z nosa  tryskają fontanny. Moje wnusio kochane poczęstowało babcię jakimś irlandzkim mutantem.... Kicia dobrzeje, ma apetyt .  Rana pooperacyjna pięknie się goi. W tym tyg. wyciągamy szwy. 19 lat !!!. Dzielna stawowinka. Cały tydzień jeżdziłam z nią na zastrzyki i kroplówki. Trochę się załamałam , gdy na Jej drugim oku zobaczyłam zamglenie. Kropimy i na szczęście nie jest gorzej. Może choć  to oko uda się uratować.

Lolo dojrzał do fryzjera. Oneczko03, ciąć?

Załamuję ręce, gdy na zdjęciach oglądam moje  podłogi.  Ryski na świeżo wyremontowanych bolały by więcej, więc oszczędzam sobie stresu i od 20 lat podłogi mają spokój.:-)

SAM_5315.JPG

SAM_5317.JPG

SAM_5298.JPG

Posted

Uważaj na siebie Basieńko. U mnie zaczęło się od kataru - lało się przez trzy tygodnie a potem grypa przypuściła mega atak :(. Paskudne są teraz wirusy.

A podłogi masz piękne, w modnym stylu vintage :). Absolutnie nic z nimi nie rób :) Buziaki dla ślicznego wnusia, kiedy ja wreszcie doczekam ?

• Upvote 1
Posted
O 7.03.2016o22:31, togaa napisał:

Lolo dojrzał do fryzjera. Oneczko03, ciąć?

Ciąć, ale delikatnie :)

Dzidziol rośnie jak na drożdżach, togusiu, a skarpetki Lolcio pożarł?

Co tam się wyrabia, futrzaki na posłankach, a Michu na gołej podłodze......

Kolejna rocznica minęła / to już 7 lat/  i Wszyscy zapomnieli, oj Lolusiu  spowszedniałeś.

Posted

SAM_5315.JPG

Wzrok Lolusia że strach się bać.

Co ty oneczko - gdzie tam spowszedniał. Takie cudo nie ma prawa spowszednieć :)

• Upvote 1
Posted
14 godzin temu, Smyku napisał:

Basieńko zafunduję Cięciuniowi fryzjera. Wpłacić na SBM ?

Smyczku, a może podskoczymy do Lolcia i oskubiemy go, jakoś mi się zatęskniło.....

• Upvote 1
Posted
22 minut temu, ona03 napisał:

Smyczku, a może podskoczymy do Lolcia i oskubiemy go, jakoś mi się zatęskniło.....

Przybywajcie Dziewczyny :)

• Upvote 1
Posted

Wiedziała, wiedziałam że lamet się podniesie na zapuszczenie Lolusiowe.

Trudno ! Musicie to jakoś przecierpieć do ‘ po Świętach ” a potem się pomyśli…;-)

Smyczku  kochany,  Lolo w B-B ma strzyżenie absolutnie gratisowe ,a to za sprawą naszej Pani Basi L. , która  to oporządza  za dobre słowo, całe nasze  tatałajstwo .

Posted

Lolo - dzikie haszcze ....!!!!     ;-) !!!

Zaraz brzucho  mi się zerwie ze śmiechu . Pokerku  kochany Ty nasz, tak się cieszę że Ci lepiej....

Posted

Lolo drwal vel ' dzikie haszcze' i moje zasieki .....

Coś jest na rzeczy, bo pamiętam jak kiedyś  sąsiadka  szukając kury, wbiła się w gęstwinę naszego  ogrodu że tylko jęki było słychać. „ Ale  tu macie busz…” biadoliła.

No to teraz mamy  „dzikie haszcze”  w buszu…

SAM_5340.JPG

SAM_5336.JPG

Posted
O 19.03.2016o18:58, Poker napisał:

Ja też wolę zarośniętego ,ale ogarniętego , nie całkiem  zarośniętego jak dzikie chaszcze.Taki przystrzyżony żywopłotek.

Niech no tylko przyjedzie do mnie, zaraz będzie żywopłocik :)

togusiu a co to za skrzyneczkowe zagrody ?

Posted
O 20.03.2016o00:01, Poker napisał:

No właśnie, co to za zasieki? Bo chyba nie przed psami i kotami.

Przebiśniegi pięknie kwitną.

Przed psami, psami... Klepisko mam zamiast rabatki....

Pięknych, najpiękniejszych Świąt wszystkim życzę !

wielkanoc 2015.jpg