ona03 Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 4 godziny temu, Smyku napisał: Nasz Lolo jeździ z córką autem . To się chłopak najeździ, dobrze, że lubi podróżować. może kiedyś w realu zasiądzie :) 1 godzinę temu, Poker napisał: Ale fajny pomysł. Mi w aucie dynda koala Też mi się pomysł spodobał, Pokerku trzeba Ci Lolcia dyndającego zorganizować :) Quote
Smyku Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Lolo ma zawsze drzwi otwarte , te od auta też . 1 Quote
NikaEla Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Może jakieś spotkanko???? Ja za tydzień zaczynam ferie :) Quote
togaa Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 A mój filcowy Lolo dynda sobie nadal, bo choinką cieszymy się zawsze do "Gromnicznej". Mikuś Halny mnie przygnębił. Urosło mu coś wielkiego po wewnętrznej stronie prawej, tylnej łapy. W pachwinie. Na dodatek przestał siurać w nocy na swoje posłanko. Od dwóch lat 'przeciekał'. Rano zawsze była mokra plama. A teraz sucho, co mnie zaniepokoiło i go sobie w końcu wyoglądałam. No i odkryłam narośl jak dużą gruchę. Już pominę naszą drogę do Lecznicy, bo Mikuś to ani do samochodu nie wsiądzie, ani obroży nie uznaje. Doktor w trzech miejscach nakłuł to coś i ...wewnątrz tylko tłuszcz i tego "nie sikania" by z naroślą nie łączył. USG brzucha - nie wykazało nic, wynik badania krwi stosowny do wieku. Cała głupia jestem. Oczywiście Lolo dostał spazmów no bo ja kto? Jakiś tam Mikuś wychodzi sobie z pańcią z domu , a JA ??? JAAA??? Powyżej Mikuś Halny. Nie wiem dokładnie ile ma lat ; 12- 13 ? Jeszcze na chodzie chłopak. 1 Quote
Smyku Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Przekochane to Twoje stadko . Ściskam każde po kolei . Quote
Poker Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Cudowne morduchy.Świetna trójca jest wspaniała. Nie martw się , wygląda z opisu ,że Halny ma tłuszczaka. Nie jest groźny tylko może przeszkadzać w poruszaniu się.Kilka miesięcy temu Dolar miał usuwany spod łopatki. Można by pomyśleć o spotkaniu Zapraszam do nas. Quote
NikaEla Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 35 minut temu, Poker napisał: Można by pomyśleć o spotkaniu Zapraszam do nas. no można by :) Quote
togaa Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Cytuj Nie martw się , wygląda z opisu ,ze halny ma tłuszczaka. Nie jest groźny tylko może przeszkadzać w poruszaniu się.Kilka miesięcy Dolar miał usuwany spod łopatki. Wiem, wiem że to tłuszczak. To, że nie przecieka mnie martwi. Gdy zaczął w domu popuszczać siuśki, został przeleczony ale poprawy nie było . Doktor stwierdził że tak już zostanie i się z tym pogodziłam. Aż tu po 2 latach, przestał sie moczyć .Jakiś ucisk to spowodował? Pęcherz nie jest porażony bo doktor sprawdzał. To jaki jest powód? Propozycja spotkania warta przemyślenia.;-) ;-) Quote
Poker Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Jak nie cierpi, oddaje mocz na spacerze normalnie, USG w porządku ,to może jest ok. Myślcie. myślcie. Quote
ona03 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Wielbicielom ciasteczek uprzejmnie donoszę, że Kochana memory upiekła ze 2 kg, będą chętni ? na razie fotka stara, jutro obfocę świeżo upieczone :) Loliśku pozapraszaj cioteczki :) 1 Quote
Smyku Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Oneczko chyba śynuś pierwszy w kolejce . 1 Quote
ona03 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 5 minut temu, Smyku napisał: Oneczko chyba śynuś pierwszy w kolejce . Super, bardzo się cieszę, ile Śynusiowi potrzeba :) Quote
togaa Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 memory kochana, chapeau bas !!! :-) Krakowska Fundacja " Stawiamy na Łapy" była organizatorem bazarku z którego mi.inn. Loluś otrzymał pakę ulubionego Royala. Dziewczynom z Krakowa pięknie dziękujemy ! 1 Quote
mama_Alfika Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Ja bym wzięła 1 kg, bo znajomi mnie molestują od miesięcy. O ile nie ma reglamentacji. 1 Quote
mama_Alfika Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Ja bym wzięła 1 kg, bo znajomi mnie molestują od miesięcy. O ile nie ma reglamentacji. Quote
ona03 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 7 minut temu, mama_Alfika napisał: Ja bym wzięła 1 kg, bo znajomi mnie molestują od miesięcy. O ile nie ma reglamentacji. Bardzo proszę kilogram jest Twój :) Buziale :) Najwyżej będziemy molestować memory Quote
mama_Alfika Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 3 minuty temu, ona03 napisał: Bardzo proszę kilogram jest Twój :) Buziale :) Najwyżej będziemy molestować memory :) Super, dzięki :) Wracam do łóżka, jakiś wirus mnie dręczy od kilku tygodni :( Quote
ona03 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 2 minuty temu, mama_Alfika napisał: Super, dzięki :) Wracam do łóżka, jakiś wirus mnie dręczy od kilku tygodni :( Zdróweczka, we wtorek rano mogą lecieć :) Quote
EVA2406 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 19 godzin temu, mama_Alfika napisał: Super, dzięki :) Wracam do łóżka, jakiś wirus mnie dręczy od kilku tygodni :( Ja też życzę zdróweczka. Lolusiowe zdjęcia, jak zwykle, przecudne. Ja nigdy nie mogę się napatrzeć na tego przystojniaka. A poza tym tak z innej beczki. Już dawno chciałam to napisać, ale jakoś tak schodziło. Czy to nie czas najwyższy na zmianę tytułu tego wątku? Quote
ona03 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 6 minut temu, EVA2406 napisał: Lilusiowe zdjęcia, jak zwykle, przecudne. Ja nigdy nie mogę się napatrzeć na tego przystojniaka. A poza tym tak z innej beczki. Już dawno chciałam to napisać, ale jakoś tak schodziło. Czy to nie czas najwyższy na zmianę tytułu tego wątku? Ależ tytuł jest superasty jak sam Lolcio i fotki na czas :) Quote
EVA2406 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 1 minutę temu, ona03 napisał: Ależ tytuł jest superasty jak sam Lolcio i fotki na czas :) Przecież doskonale wiesz, że ON niczego nie szuka :) Quote
EVA2406 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 8 minut temu, EVA2406 napisał: Przecież doskonale wiesz, że ON niczego nie szuka :) ON nie szuka, ale dla niego trzeba szukać ;) Ciekawe kto będzie weryfikował dom, gdyby się znalazł. Chyba sam Loluś ;) Quote
ona03 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 4 minuty temu, EVA2406 napisał: ON nie szuka, ale dla niego trzeba szukać ;) Ciekawe kto będzie weryfikował dom, gdyby się znalazł. Chyba sam Loluś ;) Przez te wszystkie lata Lolcio był ogłaszany i niestety zainteresowanie znikało jak bańka, jak docierała do potencjalnego domku przypadłość Lolcia. Pomysłów jak zaoszczędzić na pieluszkach też było wiele,np. zamknięcie w kojcu na słomie....... szkoda słów Quote
EVA2406 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Znam takie różne pomysły, bo od czterech lat szukam domu dla Polci, która nie musi nosić pieluch, ale za to ma inne przypadłości i też miałam proponowane takie rozwązania, że lepiej nawet nie wspominać, bo szkoda nerwów..... Quote
Recommended Posts