Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Smyku napisał:

Nasz Lolo jeździ z córką autem .

To się chłopak najeździ, dobrze, że lubi podróżować. może kiedyś w realu zasiądzie :)

1 godzinę temu, Poker napisał:

Ale fajny pomysł. Mi w aucie dynda koala

Też mi się pomysł spodobał,  Pokerku trzeba Ci Lolcia dyndającego zorganizować :)

• 2 weeks later...
Posted

A mój filcowy Lolo dynda sobie nadal, bo choinką cieszymy się zawsze do "Gromnicznej".

Mikuś Halny mnie przygnębił. Urosło mu coś wielkiego po wewnętrznej stronie prawej, tylnej  łapy. W pachwinie. Na dodatek przestał siurać w nocy na swoje posłanko. Od dwóch lat 'przeciekał'. Rano  zawsze była  mokra plama. A teraz sucho, co mnie zaniepokoiło i go sobie w końcu wyoglądałam. No i odkryłam narośl jak dużą gruchę. Już pominę naszą drogę do Lecznicy, bo Mikuś to ani do samochodu nie wsiądzie, ani obroży  nie uznaje. Doktor w trzech miejscach nakłuł to coś  i ...wewnątrz tylko tłuszcz i  tego "nie sikania" by z naroślą nie łączył. USG brzucha  - nie wykazało nic, wynik badania krwi stosowny do  wieku. Cała głupia jestem.

Oczywiście Lolo dostał spazmów no bo ja kto? Jakiś tam Mikuś wychodzi  sobie z pańcią z domu , a JA ??? JAAA???

SAM_5090.JPG

SAM_5089.JPG

SAM_5120.JPG

Powyżej Mikuś Halny. Nie wiem dokładnie ile ma lat ; 12- 13 ?  Jeszcze na chodzie chłopak.

• Upvote 1
Posted

Cudowne morduchy.Świetna trójca jest wspaniała.

Nie martw się  , wygląda z opisu ,że Halny ma tłuszczaka. Nie jest groźny tylko może przeszkadzać w poruszaniu się.Kilka miesięcy temu  Dolar miał usuwany spod łopatki.

Można by pomyśleć o spotkaniu Zapraszam do nas.

Posted

Nie martw się  , wygląda z opisu ,ze halny ma tłuszczaka. Nie jest groźny tylko może przeszkadzać w poruszaniu się.Kilka miesięcy Dolar miał usuwany spod łopatki.

Wiem, wiem że to tłuszczak.

To, że nie przecieka  mnie martwi. Gdy zaczął w domu popuszczać siuśki, został przeleczony ale poprawy nie było . Doktor stwierdził że  tak już zostanie i się z tym pogodziłam.

Aż tu po 2 latach, przestał sie moczyć .Jakiś ucisk to spowodował? Pęcherz nie jest porażony bo doktor sprawdzał. To jaki jest powód?

Propozycja spotkania warta przemyślenia.;-) ;-)

Posted

Wielbicielom ciasteczek uprzejmnie donoszę, że Kochana memory upiekła ze 2 kg, będą chętni ?

ciasteczka.jpeg

na razie fotka stara, jutro  obfocę świeżo upieczone :)

Loliśku pozapraszaj cioteczki :)

• Upvote 1
Posted

memory kochana,  chapeau bas !!! :-)

Krakowska Fundacja " Stawiamy na Łapy" była organizatorem  bazarku z którego mi.inn. Loluś otrzymał pakę ulubionego Royala.

Dziewczynom z Krakowa pięknie dziękujemy !

SAM_5098.JPG

SAM_5101.JPG

SAM_5110.JPG

SAM_5089 - Kopia.JPG

• Upvote 1
Posted
7 minut temu, mama_Alfika napisał:

Ja bym wzięła 1 kg, bo znajomi mnie molestują od miesięcy. O ile nie ma reglamentacji.

Bardzo proszę kilogram jest Twój :) Buziale :)  beerhandenklappend.gif

Najwyżej będziemy molestować memory  beerhandenklappend.gif 

Posted
3 minuty temu, ona03 napisał:

Bardzo proszę kilogram jest Twój :) Buziale :)

Najwyżej będziemy molestować memory :)

Super, dzięki :) Wracam do łóżka, jakiś wirus mnie dręczy od kilku tygodni :(

Posted
2 minuty temu, mama_Alfika napisał:

Zdróweczka, we wtorek rano mogą lecieć :)

Posted
19 godzin temu, mama_Alfika napisał:

Ja też życzę zdróweczka.

Lolusiowe zdjęcia, jak zwykle, przecudne. Ja nigdy nie mogę się napatrzeć na tego przystojniaka.

A poza tym tak z innej beczki. Już dawno chciałam to napisać, ale jakoś tak schodziło. Czy to nie czas najwyższy na zmianę tytułu tego wątku?

Posted
6 minut temu, EVA2406 napisał:

Lilusiowe zdjęcia, jak zwykle, przecudne. Ja nigdy nie mogę się napatrzeć na tego przystojniaka.

A poza tym tak z innej beczki. Już dawno chciałam to napisać, ale jakoś tak schodziło. Czy to nie czas najwyższy na zmianę tytułu tego wątku?

Ależ tytuł jest superasty jak sam Lolcio i fotki na czas :)

Posted
8 minut temu, EVA2406 napisał:

Przecież doskonale wiesz, że ON niczego nie szuka :)

ON nie szuka, ale dla niego trzeba szukać ;) Ciekawe kto będzie weryfikował dom, gdyby się znalazł. Chyba sam Loluś ;)

Posted
4 minuty temu, EVA2406 napisał:

ON nie szuka, ale dla niego trzeba szukać ;) Ciekawe kto będzie weryfikował dom, gdyby się znalazł. Chyba sam Loluś ;)

Przez te wszystkie lata Lolcio był ogłaszany i niestety zainteresowanie znikało jak bańka, jak docierała do potencjalnego domku przypadłość Lolcia.

Pomysłów jak zaoszczędzić na pieluszkach też było wiele,np. zamknięcie w kojcu na słomie....... szkoda słów

Posted

Znam takie różne pomysły, bo od czterech lat szukam domu dla Polci, która nie musi nosić pieluch, ale za to ma inne przypadłości i też miałam proponowane  takie rozwązania, że lepiej nawet nie wspominać, bo szkoda nerwów.....