Tianku Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 powiem wam w sekrecie że jak mam doła to wchodzę na wątek Lolusia i od razu smutki przechodzą ot taki Loluś terapeuta :) przesyłam dla niego buziaki gorące :) 1 Quote
ona03 Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 powiem wam w sekrecie że jak mam doła to wchodzę na wątek Lolusia i od razu smutki przechodzą ot taki Loluś terapeuta :) przesyłam dla niego buziaki gorące :) Zapraszamy serdecznie, bez doła też :) A Loluś w realu to prawdziwy pocieszyciel, jednym mlaśnięciem jęzorka przepędza wszystkie smutki...... 1 Quote
NikaEla Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Szykuje się może jakieś spotkanko podwrocławskie?? Quote
ona03 Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Szykuje się może jakieś spotkanko podwrocławskie?? Na razie cisza, chyba tak bliżej sierpnia :) Quote
NikaEla Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Na razie cisza, chyba tak bliżej sierpnia :) byle przed 25 lipca jak dla mnie ;) lub po 8.08.... Quote
Poker Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 byle przed 25 lipca jak dla mnie ;) lub po 8.08....Dokładnie jak i dla mnie. Quote
togaa Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 A Loluś w realu to prawdziwy pocieszyciel, jednym mlaśnięciem jęzorka przepędza wszystkie smutki...... To prawda Oneczko. Lolo mlask ma wyjątkowo zamaszysty. Doświadczam każdego poranka... Tak w ogóle to ja też tęsknie za spotkaniem. Już nawet coś się kroiło na wczorajszą niedzielę, bo pod Poznań miała jechać terierowata Funia, a przekazanie pieska planowalismy własnie w Wojkowicach. Funia znalazła jednak dom tu w okolicy, a Pani z Poznania zaproponowaliśmy dwie inne sunie. Zobaczymy co z tego wyniknie ? Quote
kado Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Od 07.08. do 21.08. proszę nie urządzać żadnych spotkań...no!!! Na wakacjach jezdem ;)..no;) Quote
Poker Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Czyli termin jest albo do 24 lipca albo po 21 sierpnia. Quote
ona03 Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Czyli termin jest albo do 24 lipca albo po 21 sierpnia. Togusiu kajecik w rękę i notuj, ja już zanotowałam, bo będziemy samiuśkie na tym parkingu i będzie śmutno......., kto jeszcze chętny, Smyczku czekamy cierpliwie będzie zabawa Quote
NikaEla Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Togusiu kajecik w rękę i notuj, ja już zanotowałam, bo będziemy samiuśkie na tym parkingu i będzie śmutno......., kto jeszcze chętny, Smyczku czekamy cierpliwie będzie zabawa oj tak to nie może być!!!! Quote
togaa Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Czyli termin jest albo do 24 lipca albo po 21 sierpnia. I tego się trzymajmy. :) :) Ciekawe co tym razem nasz Smyku wymyśli na swoją nieobecnośc??? Z Igunią miałam klopot. Wyrwała sobie 5 pazur. Odstawał tak dziwnie wykręcony. Całą noc lizała łapkę i piszczała.Rano pędem gnałam do Lecznicy. Rach, ciach i było po strachu. Iga nawet nie pisnęła.Uff... Jeszcze powtórka zdjęć balkonowych. Moje nosy kochane. Nie wiem czego Lolo chce od Dudika ? 1 Quote
Smyku Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Moje kochanie rozkoszne jak zwykle . Toguniu , Oneczko Uwielbiam Was , postaram się w tym roku Was zaskoczyć i być . Quote
NikaEla Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Do księgarenki zapraszam http://www.dogomania.com/forum/topic/147200-ksi%C4%99garenka-dla-kropki-mirabelki-i-baloniarek-do-806/ dla Lolkowych koleżanek zbieramy pieniądze Quote
Poker Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Zajrzycie http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,18019219,57_letni_Franciszek_biegnie_dookola_Polski_z_psem.html#BoxLokWrocImg Quote
ona03 Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Moje kochanie rozkoszne jak zwykle . Toguniu , Oneczko Uwielbiam Was , postaram się w tym roku Was zaskoczyć i być . Bardzo chcemy być zaskoczone, Lolcio też :) Ależ On jest cudny http://images69.fotosik.pl/931/cccea84d149e87c4med.jpg, moja córcia mówi, że wygląda jak dziewczynka z kucykami :) Quote
togaa Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Coś dla wszystkich ogrodniczek; http://www.fabartdiy.com/how-diapers-help-your-plants-grow-video/ Quote
Poker Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 BOMBA, obejrzałam z zapartym tchem.Dobre pomysły. Quote
togaa Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 BOMBA, obejrzałam z zapartym tchem.Dobre pomysły. Prawdę mówiąc nie znoszę "tego czegoś" co potem tak pęcznieje. Wysypuje mi się to świństwo w łazience, jak wycinam w Lolkowej pieluszce dziurkę na ogonek. Potem wystarczy ociupina wody i mam na podłodze żabi skrzek. Lolo nadal pilnuje dzidziola, choć z mniejszym zapałem. Tutaj Lolo - ratownik. (Jaki basen, taki ratownik..) 1 Quote
kado Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Dzidziol rośnie w tempie zastraszającym:) Niedługo będzie biegać,to Lolo będzie miał kompana go zabaw;) Ja najbardziej kocham u takich maluszków te tłuściutkie nadgarstki,jakby nitką przewiązane:) Quote
Poker Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Ale dzidziol urósł migiem !!! Niedługo przerośnie wujaszka Lolcia. I już siedzi ? sprytny chłopak, pewnie po babci i Lolusiu. Quote
Smyku Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Znowu nic nie mogę znaleźć , bo wszystko zeżarło . Jeden maluszek rośnie jak na drożdżach , a drugi wciąż w pieluchach . Quote
kado Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Znowu nic nie mogę znaleźć , bo wszystko zeżarło . Jeden maluszek rośnie jak na drożdżach , a drugi wciąż w pieluchach . Ściągnęłam od Nutusi:) A dla tych, którzy potracili wszystkie subskrypcje jest rozwiązanie :) Należy wejśc po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. Potem z boku, po lewej stronie należy wybrac funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ. I zaznaczyc okres, z jakiego ma byc ta zawartosc. Np. rok. To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta. Potem już wchodzic sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. (Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartośc stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich watków). Quote
NikaEla Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Ściągnęłam od Nutusi:) A dla tych, którzy potracili wszystkie subskrypcje jest rozwiązanie :) Należy wejśc po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. Potem z boku, po lewej stronie należy wybrac funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ. I zaznaczyc okres, z jakiego ma byc ta zawartosc. Np. rok. To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta. Potem już wchodzic sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. (Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartośc stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich watków). oooo dzięki Quote
Recommended Posts