togaa Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Wszystkiego najlepszego kochane dziewczyny ! Niech w Waszych sercach będzie tyle słońca by rozświetliło nawet najchmurniejsze dni 2015 Roku ! Quote
ona03 Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 jak tam Lolitek powitał nowy rok? Loluś chyba dobrze, ale moje Małe Rude wtuliło się w kotka, we dwóch raźniej, tak było strasnie za oknem........ i choineczka po oskubaniu z Lolciów Quote
Poker Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 A kto oskubał Lolciów i dlaczego? Widok Rudego z kicią słodki ,że aż niewiarygodny, Quote
Malgoska Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 sliczne towarzystwo; moja kicia tez się tak przytula do Szelci, chociaż Szelcia ją czasem pogoni... Quote
NikaEla Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 U Lolka też zaproszę na mini bazar dla Kropeczki Quote
ona03 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 A kto oskubał Lolciów i dlaczego? Widok Rudego z kicią słodki ,że aż niewiarygodny, Też się zastanawiam gdzie te Lolcie poleźli..... /gdzie te emotikonki/ Rudy kocha kicię :) sliczne towarzystwo; moja kicia tez się tak przytula do Szelci, chociaż Szelcia ją czasem pogoni... Musi być po troszku wszystkiego :) Quote
togaa Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Wnusio przylatuje pojutrze i dom przemeblowuję. Na ostatnią chwilę wszystko, W tym pośpiechu levebox spadł na podłogę i internet dostał czkawki... Myślałam że Lolcia oskubię na powitanie, ale zabrakło czasu. Zarośnięty tak, że trudno Go poznać.. A Sylwester SUPER !!! Sylwestrowe fajerwerki nam nie straszne od czasu jak staruchy ogłuchły. To One; Toga i Niunia nakręcały całe stado, biegajac po domu góra..dół, sapiąc,ziajając , szczekając i wdrapując nam sie na głowy kilka godzin przed połnocą... Umordowały siebie, nas.... prawdziwy horrorrr. A w tym Roku..luzik. Sielsko, Anielsko... Quote
ona03 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Togusia od dziś gości wnusia :), ciekawe jak maluszka Loluś przyjął ......., togusiu jak tam .... Quote
Poker Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 No włąśnie , cały dzień myślę o togusi i wnusiu. Pewnie wzruszeń co nie miara. Loluś, zachowuj się jak na wujka przystało. Quote
Smyku Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Ciekawe czy Lolito zachowało się przystojnie przy gościach ? Nikuniu mam zrobione zdjęcia na bazarek dla SBM , jak będziesz dyspozycyjna czasowo daj znać . Quote
NikaEla Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Ciekawe czy Lolito zachowało się przystojnie przy gościach ? Nikuniu mam zrobione zdjęcia na bazarek dla SBM , jak będziesz dyspozycyjna czasowo daj znać . ślij po niedzieli proszę :) Quote
ona03 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Loluś, zachowuj się jak na wujka przystało. Ciekawe czy Lolito zachowało się przystojnie przy gościach ? Z relacji togusi, Lolcio super wujek, znosi dzidziolowi zabawki i zaprasza do zabawy :) jest wesoło, jak do togusi wróci internet, będą fotki. U mnie pięknie kwitnie jaśmin nagokwiatowy i ciemierniki wypuszczają pąki kwiatowe, Smyczku jak Twoje ciemierniki, zaglądałaś ? jaśmin przesadzałam późną jesienią i troszkę zmarniał, ale zakwitł :) Quote
Smyku Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Oneczko nie wiem co tam słychać u ciemiernika , bo wychodzę z domu jak jeszcze ciemno i wracam jak już ciemno . Quote
ona03 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Oneczko nie wiem co tam słychać u ciemiernika , bo wychodzę z domu jak jeszcze ciemno i wracam jak już ciemno . Smyczku, kiedy odpoczywasz ? Ja z domu wychodzę jak już muszę, a na grzędę to zawsze muszę :) Moje ciemierniki też wypuszczają pąki. To jak już puszczą fotki poprosimy :) Ja też chcę ciemiernika,będzie bazaruś? Będzie, będzie, mam nadzieję :), a i ciemierniki ostały się po ostatnim bazarku. Quote
togaa Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Loluś z dzisiusiem kumple jak nie wiem co… Lol co rusz podchodził do malucha ; a to liznął w policzek, a to w rączkę, przyniósł nawet swoją ulubioną zabawkę i położył na kocyku ,czym na kompletnie rozwalił. Dzidziuś nie docenił gestu , to Lolo łapeczką zaczął go trącać i zaczepiać do zabawy… Cały czas nas nie odstępował i trzeba było względy dzielić równo…. Pod koniec dnia uznał że chyba sprawiedliwie nie było, bo poirytowany błahym powodem, dziabnął męża w palec…. Pewnie musiał jakoś wyładować emocje..;-) Quote
NikaEla Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Czyli Lolcio jako pies do dziecka całkiem nieźle się spisuje :) Może poczuł wspólnotę pieluchową ;) Quote
ona03 Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Ależ zazdrośnik z Lolusia, gnieździ się na kolankach jakby były tylko jego. Prose Pani, ledwo się mieszczę http://images68.fotosik.pl/506/81e866d8bb9bdf83med.jpg, mina kapitalna. Ciekawe co dzidziol sobie myśli o kumplu, całuski dla Michasia i czochranka dla Lolusia przesyłamy :) Quote
Smyku Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Hm , aż nie wiadomo który pieluchowiec rozkoszniejszy . Do zacałowania obydwa . Quote
mama_Alfika Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Zapraszam na bazarek dla SBM http://www.dogomania.../#entry16007808 Quote
Smyku Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Oneczko moje ciemierniki nie gorsze .Mają pąki kwiatowe . Quote
ona03 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Oneczko moje ciemierniki nie gorsze .Mają pąki kwiatowe . Superasto :) fotki poproszę jak już zakwitną. Quote
Poker Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Słodkie dwa maluchy na kolankach u młodej pańci. Lolcio pięknie prezentuje swoją pieluch ,żeby nie było wątpliwości. Quote
togaa Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 W tle suszy się kanapa.;-) Rano w miejscu gdzie wczesniej leżał maluszek, zastaliśmy ogromną,śmierdzącą mokrą plamę. Czyszczenie niewiele pomogło, raczej rozstaniemy się z meblem.... ;-) Quote
Recommended Posts