Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W niedzielę wychodzę na dłuzsze spacerki z Ashim, nawet się troszkę kolegujemy :evil_lol:, on na spacerkach zawsze je lody a ja nie bo nie lubię :cool3:.

jakieś sianko było po drodze to je ......:evil_lol:

A my z oneczką :evil_lol: nasuszyliśmy melisę i lubczyk jak potrzeba to możemy przywieźć na spotkanie, mogę również ułożyć parę bukiecików lawendowych jak będą chętni, łapeczki mam zdolne :evil_lol:, jestem pracujący chłopak ;)

Posted

[quote name='Smyku']Ale rozpasany wróci Lolo z tych wakacji .
Toguniu szykuj srebra i kryształy , bo gadziorek z miski nie będzie chciał jeść .Dajcie wcześniej znać kiedy to będzie, lipcowe weekendy mam na razie prawie ;) wolne

Posted

Smyku napisał(a):
Ale rozpasany wróci Lolo z tych wakacji .
Toguniu szykuj srebra i kryształy , bo gadziorek z miski nie będzie chciał jeść .

grawerowane platyną.......

Posted

[quote name='memory']Jak to nie ma Was?

Chcieliśmy się zbunkrować :evil_lol:, wiecie jak trudne są rozstania :placz:, a to już w najbliższą niedzielę.

Memory zaprosiła Lolcia na rozstaniową "kawę" i przy okazji my się załapaliśmy, :evil_lol: lało cały czas więc nie było gonitw po ogródku z Indusią, ale sam Lolcio pare razy zanurkował w krzaczkach, wracał cały mokry i ubłocony wprost na fotel .:diabloti: Ja się wcale nie zdziwię jak następnym razem na drzwiach u Memory będzie fotka Lolcia i napis " ZAKAZ ŁAŻENIA PO GRZĘDACH" :diabloti:
Bez prezentu oczywiście się nie obeszło, rozpieszcza memory gada, oj rozpieszcza :evil_lol:, dostał JPG "CUKIERECZKI" w swoim stylu. tylko fotkę muszę zrobić, wczoraj wszystkie aparaty odmówiły posłuszeństwa jak na złość.

Posted

Poker napisał(a):
w najbliższą niedzielę? jeżeli mi się uda być, bo mam gości, to dosłownie na sekund pięć.
to ja się zabiorę :) (gości mam w sobotę i późniejszym niedzielnym popołudniem)

Posted

Nikaragua napisał(a):
to ja się zabiorę :) (gości mam w sobotę i późniejszym niedzielnym popołudniem)

Nie ma sprawy.Ale jeżeli w ogóle pojadę na moment .W sobotę wieczorem wracają nasi goście.

Posted

[quote name='Smyku']A tak już na poważnie ten nasz dogomaniowy gadzior jest cudowny , do zacałowania i do zeżarcia .

Bo też jest to wyjątkowy egzemplarz. ;)
Chrakterne to, to...
Gęba mi się śmieje , jak pomyślę że za tydzień będzie MÓJ.:multi:

memory kochana !
rozpuszczasz kurdupla niemożliwie !!!!
Jak za tydzień Lolo zażąda ode mnie bitej śmietanki podanej w eleganckiej scenografii, to Ci go odeślę kurierem.

A Oneczka03 druga taka ....karuzele, wieczorne spacerki , wizyty towarzyskie, ja nie mogę.....

Posted (edited)

[quote name='togaa']Bo też jest to wyjątkowy egzemplarz. ;)
Chrakterne to, to...
Gęba mi się śmieje , jak pomyślę że za tydzień będzie MÓJ.:multi:

memory kochana !
rozpuszczasz kurdupla niemożliwie !!!!
Jak za tydzień Lolo zażąda ode mnie bitej śmietanki podanej w eleganckiej scenografii, to Ci go odeślę kurierem.

A Oneczka03 druga taka ....karuzele, wieczorne spacerki , wizyty towarzyskie, ja nie mogę.....

Po to są wakacje , by gada rozpuszczać. Przyjedzie do domciu , pójdzie do szkoły i wszystko wróci do normy.:evil_lol:

Edited by Poker
Posted

[quote name='Smyku']A tak już na poważnie ten nasz dogomaniowy gadzior jest cudowny , do zacałowania i do zeżarcia .

A tak już na poważnie :evil_lol: to mogłabyś już Smyczku osobiście zacałować i zezreć tego Gada :evil_lol: czekamy cierpliwie .;)

[quote name='Poker']w najbliższą niedzielę? jeżeli mi się uda być, bo mam gości, to dosłownie na sekund pięć.
Oneczko, doniczki potrzebne?

Bardzo poproszę każdą ilość i wielkość :evil_lol: będę sadzić ;)

Posted

A tak już na poważnie :evil_lol: to mogłabyś już Smyczku osobiście zacałować i zezreć tego Gada :evil_lol: czekamy cierpliwie .;-)

Już widzę jak by to było...???:evil_lol:

Smyczku, obiecałaś !!!
Kolejna okazja nie tak szybko sie nadarzy.

Figuniu, a Ty ???

Posted

[quote name='togaa']Oświadczyłam dzisiaj mężowi, że Lolo wraca w niedzielę, a On na to;... " a musi " ? :confused:

Mąż chyba jest zazdrosny o Lolcia :evil_lol:

Posted

Toguniu, nie dam rady, choć baaardzo bym chciała Cię zobaczyć i uściskać.
Nie ukrywam, że Lolcio na drugim miejscu jest...choć słodki czort i kochany...
Udanego ze wszech miar spotkania życzę Ciociom i Wujaszkom, Dzieciaczkom i piesikom też!!!

Posted

[quote name='Figunia']Toguniu, nie dam rady, choć baaardzo bym chciała Cię zobaczyć i uściskać.
Nie ukrywam, że Lolcio na drugim miejscu jest...choć słodki czort i kochany...
Udanego ze wszech miar spotkania życzę Ciociom i Wujaszkom, Dzieciaczkom i piesikom też!!!Figuniu Lonię pod pachę i wioooo ;)