Poker Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Dzień dobroci dla Lolka.Tak sie uśmiałam z jego widoku ,że aż gruby brzuchol mi sie trząsł :evil_lol: Quote
togaa Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 że aż gruby brzuchol mi sie trząsł :evil_lol: Jaki gruby brzuchol ? Kokietka z tej Naszej Poker!:razz: No jest chłopak do zeżarcia , chociaż gad. Obiecane cegiełki-zapraszam serdecznie http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post21513326 Hope2, kochana jesteś, ale podzielimy się z Twoja Zośką. Ona też jest w wielkiej potrzebie. Quote
Hope2 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='togaa'] Hope2, kochana jesteś, ale podzielimy się z Twoja Zośką. Ona też jest w wielkiej potrzebie. Ani mi się waż! Bo Zośkę Ci tu naślę! Quote
Hope2 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 A-i od dzisiaj atakuję spamującymi zaproszeniami wszystkie Ciocie z wątku Lolusia-kiedyś musiał nadejść ten dzień :diabloti: Quote
NikaEla Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Hope2 napisał(a):A-i od dzisiaj atakuję spamującymi zaproszeniami wszystkie Ciocie z wątku Lolusia-kiedyś musiał nadejść ten dzień :diabloti:to na mój 140.bazar też zapraszam :) lolcio też na nim zyska Quote
Hope2 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Cioteczki Lolusiowe-czy będe mogła ukraść fotkę Lolusia? Potrzebna mi będzie do wywiadu Zośki z Lolem Quote
togaa Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='Hope2']Cioteczki Lolusiowe-czy będe mogła ukraść fotkę Lolusia? Potrzebna mi będzie do wywiadu Zośki z Lolem Kradnij Hope2, kradnij. Do woli....W końcu to w 'dobrej wierze".;) Mogę Ci nawet oryginał podesłać. Zośka się ucieszy....:razz: Quote
ona03 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='Malgoska']mogę Wam podesłać fanty tylko do kogo? ja już niestety żegnam się z dogo Małgosiu :), a komu będę sprzedawać tulipanki :placz: [quote name='Energy']Dziękuję Ci bardzo Hope :loveu: Oooooooo proszę, zguba się odnalazła :evil_lol: [quote name='Hope2']Cioteczki Lolusiowe-czy będe mogła ukraść fotkę Lolusia? Potrzebna mi będzie do wywiadu Zośki z Lolem Fotek u nas dostatek, bardzo proszę się częstować ;) Moje kochane takie smutne :placz: http://img4.imageshack.us/img4/8665/9nmv.jpg A z pieluszkami to się udało :multi::multi:, bo to już chyba na minusie były... Quote
Hope2 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='togaa']Kradnij Hope2, kradnij. Do woli....W końcu to w 'dobrej wierze".;) Mogę Ci nawet oryginał podesłać. Zośka się ucieszy....:razz: Czytasz w moich myślach....wpadnij jutro wieczorem-będzie "wywiad zaświergolonej Zofii z Lolem nie kcącym staruchy" :eviltong: Quote
Malgoska Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 ona03 napisał(a):Małgosiu :), a komu będę sprzedawać tulipanki :placz: no mnie jasna rzecz; Szelcia się o to postara decyzje w nerwach nie przemyslane ale skorygowane dzięki Waszym milym pw. Będziemy bazarkowac teraz na stowarzyszenie. No i mam nadzieję Lola kiedyś osobiście poznać ;) Quote
NikaEla Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 [quote name='Malgoska']no mnie jasna rzecz; Szelcia się o to postara decyzje w nerwach nie przemyslane ale skorygowane dzięki Waszym milym pw. Będziemy bazarkowac teraz na stowarzyszenie. No i mam nadzieję Lola kiedyś osobiście poznać ;):multi: jaka wspaniała decyzja :) Quote
Poker Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Malgoska napisał(a):no mnie jasna rzecz; Szelcia się o to postara decyzje w nerwach nie przemyslane ale skorygowane dzięki Waszym milym pw. Będziemy bazarkowac teraz na stowarzyszenie. No i mam nadzieję Lola kiedyś osobiście poznać ;) Świetna wiadomość ,że decyzja zmieniona. I o bazarkowaniu też. Quote
togaa Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 decyzje w nerwach nie przemyslane ale skorygowane dzięki Waszym milym pw. Będziemy bazarkowac teraz na stowarzyszenie. No i mam nadzieję Lola kiedyś osobiście poznać ;-) A ja się zamartwiałam że to jakieś zdrowotne powody i nie miałam odwagi zapytać.... Lanie Ci się należy....:mad:, zresztą Lolek przy okazji sam Ci naszczeka .:evil_lol: Średnio raz na kwartał jesteśmy w Krakowie.;) Quote
Hope2 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 togga-czy Lolek przyjmuje jakieś leki? nie widzę w rozliczeniu, ale jakoś klapnięta jestem, więc mogę nie dowidzieć ;) Quote
togaa Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Miał być dzisiaj dzień spacerowy, a był kanapowy... Quote
Malgoska Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Lolek znudzony ziewa.... Toga jakieś rozrywki dla chłopaka ;) Quote
togaa Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 [quote name='Hope2']togga-czy Lolek przyjmuje jakieś leki? nie widzę w rozliczeniu, ale jakoś klapnięta jestem, więc mogę nie dowidzieć ;) Na szczęście nie, jego nieszczelność jest nieuleczalna... Jedynie dobra jakościowo karma jest mu potrzebna, by sie nie upaćkał po pachy pod pieluchą.. Lolek znudzony ziewa.... Toga jakieś rozrywki dla chłopaka ;-) No właśnie wiem że nudy. Listopad! Quote
kado Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 [quote name='Malgoska']Lolek znudzony ziewa.... Toga jakieś rozrywki dla chłopaka ;) Tia....Aszkia od Onci mu potrzeba:diabloti: Rozrywka gwarantowana:evil_lol: Quote
Hope2 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 togaa napisał(a):Na szczęście nie, jego nieszczelność jest nieuleczalna... Jedynie dobra jakościowo karma jest mu potrzebna, by sie nie upaćkał po pachy pod pieluchą.. ok, zaraz dopiszę sobie do "wywiadu" :eviltong: Quote
togaa Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Lolo, wstydż się. Jak mogłeś być tak mało elegancki? A nie mówiłam że to ' żywiecki burak " ! Zośka, przepraszam. Żadnego szacunku dla starszej Pani na wózeczku. Cytuję pogaduszki.. Cześć Lolusiu! jeeju :mdleje:....Lolek! nie biegaj...uspokój się na chwilę...chodź pogadać... -no dobra-ale tylko chwilę-bo wiesz, czasu szkoda, brykać trzeba ;-) -To może przedstaw się ładnie, opowiedz coś o sobie? -Nazywam sie Loluś. Loluś w pieluszkach. Część Cioć już mnie zna...trochę już tu na dogo siedzę...nikt mnie nie chce...nikt nie chce mnie adoptować, dać domku-takiego tylko dla mnie :-( -ależ dlaczego??? -wiesz...pewnie przez te pieluszki:oops: ale może od początku...w 2009 roku potrącił mnie samochód...bardzo bolało...bałem się...bałem się,że już tak będę leżał...aż przejdę przez TM...Ale znalazła mnie Ciocia, założyła wątek-i razem z innymi Ciociami nie dały mi umrzeć... Miałem nie chodzić... -Loluś! ale...ale na wózku da się żyć! -wiem-miałem kółka-jak Ty. I miałem naświetlania,rehabilitację...trochę to trwało-i jak widzisz-mogę chodzić bez kółek,mogę biegać, mogę skakać -Ale...ale dlaczego nikt Cię nie chce? -To nie tak-nie mogę doczekać się adopcji, bo teraz mam dwa domy tymczasowe-mieszkam trochę tu, trochę tam Koffają mnie bardzo i ja koffam moje tymczasowe mamy....ale...kciałbym mieć taki swój...DOM...i kciałbym być bez pieluszek...ale się nie da...Człowieki chyba się tych pieluszek bojają :-( -suuuper! -no-super...ale nigdzie nie jestem tak do końca u siebie :-( -kurczę, Lolo-ale super byłaby z nas para :loveu: -zapomnij! za stara jesteś dla mnie! -No wiesz! bo się fochnem!kobiecie się takich rzeczy nie mówi:placz: -Zośka, zlituj się babo! jaka para? Ty nie sikasz sama-a ja...no wiesz...ze mnie jakoś tak...samo wszystko wychodzi-nawet nie wiem kiedy:oops: jak podnoszę łapę-nie chce lecieć...coś mi to auto za dużo popsuło :-( Dlatego muszę ciągle mieć pieluszkę. I tę pieluszkę trzeba często zmieniać...trzeba mi tył wycierać, myć, pudrować itd i muszę mieć karmę z tzw wyższej półki,co by się nie za ten-tegować po same paszki:oops: -Ale ja Ciebie koffam! -a ja Ciebie nie! -Loluniu:loveu: -spadaj! -:obrazic: Quote
Hope2 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 [quote name='togaa']Lolo, wstydż się. Jak mogłeś być tak mało elegancki? A nie mówiłam że to ' żywiecki burak " ! Zośka, przepraszam. Żadnego szacunku dla starszej Pani na wózeczku. Cytuję pogaduszki.. Ja mu fsystko wybacam-bo cuuuudny jest :) taki...męski w tych pamporkach:loveu: Zośka łobuzica zaświergolona w Lolusiu po same uchi Quote
Smyku Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Cholera i psiakrew i się jeszcze uryczałam . Lolo Kochanie nasze , domy masz dwa a tych co Cię kochają całe tony . Buziale w cudne łapsie . Quote
ona03 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 I ja też, to się śmieję, to płaczę nad tym Gadem :placz::evil_lol:, ale dość marudzenia, biorę się już za obiecany bazarek, każdy coś robi a ja się obijam ;). Lolisiu buziale od domku nr2 :evil_lol: Quote
ona03 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Zapraszam serdecznie :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248638-Pachnący-bazarek-na-długi-w-lecznicach-do-22-11-godz-21-30-) Quote
Recommended Posts