Poker Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='togaa']Energy, jak Twój steward miał TAAAką pupę, to też bym sobie poszeptała.. No też, taki łysy? :crazyeye:Ja na tym forum same futrzaki spotykam i się przyzwyczaiłam :evil_lol: Quote
togaa Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Poker napisał(a):No też, taki łysy? :crazyeye:Ja na tym forum same futrzaki spotykam i się przyzwyczaiłam :evil_lol: Może z frontu jest bardziej ofutrzony ???;) Quote
Energy Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='togaa']Energy, jak Twój steward miał TAAAką pupę, to też bym sobie poszeptała.. Togaa ku mojej rozpaczy miał spodnie:diabloti:więc aż takich cudnych widoków nie miałam:eviltong: ale kształt taki właśnie spod tychże spodni się uwypuklał:cool3: :evil_lol: No ja Pokerku czasami na łyse też lubię popatrzeć:diabloti: Quote
Energy Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 togaa napisał(a):Może z frontu jest bardziej ofutrzony ???;) No może:evil_lol:ciekawie się robi:cool3: Może powinnam częściej jednak latać?:diabloti: Quote
Smyku Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Cięciuniu buziaki przesyłam takie specjalne . Quote
kado Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='togaa']Energy, jak Twój steward miał TAAAką pupę, to też bym sobie poszeptała.. Tia....Z tyłu liceum,z przodu muzeum:evil_lol: Quote
Energy Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Malgoska napisał(a):ja tam wolę tyłek Lolka:) Lolka na pokładzie niestety nie było więc się musiałam zadowolić łysym grzywkiem:diabloti: w kubraczku:eviltong: Quote
ona03 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Energy napisał(a):Lolka na pokładzie niestety nie było więc się musiałam zadowolić łysym grzywkiem:diabloti: w kubraczku:eviltong: A to dlaczego nie było :cool3:, mogłaś zabrać JPG ze sobą niech się też przeleci :evil_lol:, nie musiałabyś ogladać się za "ciachami" :evil_lol:, "ciacha" ogladałyby się za Tobą i JPG :eviltong: Quote
Energy Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 ona03 napisał(a):A to dlaczego nie było :cool3:, mogłaś zabrać JPG ze sobą niech się też przeleci :evil_lol:, nie musiałabyś ogladać się za "ciachami" :evil_lol:, "ciacha" ogladałyby się za Tobą i JPG :eviltong: Oneczko obawiam się, że gdybym nawet tygrysa na kolanach trzymała to i tak to "ciacho" dalej na moją Aśkę by się gapiło:diabloti:niestety:evil_lol: Quote
ona03 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Energy napisał(a):Oneczko obawiam się, że gdybym nawet tygrysa na kolanach trzymała to i tak to "ciacho" dalej na moją Aśkę by się gapiło:diabloti:niestety:evil_lol: Ło matko, skąd weźmiesz tygrysa :evil_lol:. Taka kolej rzeczy :evil_lol:, teraz Nasze dzieci chodzą na randki :evil_lol: Quote
Poker Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Jak tam Loluś po podroży? Odgłuchł już? Quote
togaa Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='Poker']Jak tam Loluś po podroży? Odgłuchł już? Lolo jest nadzwyczajnym psem. Naprawdę jest inny niż wszystkie. Nie wiem skąd rano wiedział że sie 'załapie' na podróż i był w pełnej gotowosci do wyjścia? Pokerku ! gratuluję udanej akcji z Miśką. Ogromnie sie cieszę i podziwiam Twoje i dziewczyn zaangażowanie !!! Quote
ona03 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='togaa']Lolo jest nadzwyczajnym psem. Nie wiem skąd rano wiedział że sie 'załapie' na podróż i był w pełnej gotowosci do wyjścia? Ależ On :evil_lol: zawsze jest w pełnej gotowości do wyjścia, przecież tylko jemu wszystko się należy :evil_lol:, reszta futer siedzi w domku ;) Quote
NikaEla Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 mdk8 napisał(a):konto z początku wątku aktualne? tak, cały czas :) Quote
togaa Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 W końcu dzisiaj znalazłam pieluchę Happy6 , do 'przymierzenia". Siedzi na pupie bez problemów, bo też Lolo trochę zarośnięty. Sharka, jeśli koszty przesyłki nie zrujnują Ci domowego budżetu, to będę bardzo wdzięczna na wspomożenie. Nie ukrywam że ciężkie czasy nastały , Lolo golutki jak turecki święty i każda pomoc jest na wagę złota ! Quote
Smyku Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Cześć piękny , bazarek slicznie nam zafiniszował , będzie na pieluchy . Toguniu wycałuj popierdółkę . Quote
sharka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 togaa napisał(a):W końcu dzisiaj znalazłam pieluchę Happy6 , do 'przymierzenia". Siedzi na pupie bez problemów, bo też Lolo trochę zarośnięty. Sharka, jeśli koszty przesyłki nie zrujnują Ci domowego budżetu, to będę bardzo wdzięczna na wspomożenie. Nie ukrywam że ciężkie czasy nastały , Lolo golutki jak turecki święty i każda pomoc jest na wagę złota ! mam nadzieję że pieluszki będą pasować, wyślę je tylko proszę o adres na pw (gdyby okazały się za duże to myślę że można je na bazarku wystawić nawet za małe pieniążki bo są nowiutkie, nawet z paczki nie wyciągane, tyle że paczka trochę napoczęta) Quote
togaa Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Już wysyłam adres. Są trochę obszerne, ale nie szkodzi. I tak ogromnie Ci dziękuję. Latem można trochę pieluch zaoszczędzić bo Lolo hasa w ogrodzie, ale zimą - tragedia. Quote
ona03 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 mdk8 napisał(a):konto z początku wątku aktualne? Witamu u Lolcia :loveu: nową fankę :loveu:, miło, że zawitałaś do Nas :), konto to samo, chociaż Nika trwa na posterunku, reszta to tylko "stewardami" się zajmuje :evil_lol: Quote
togaa Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 reszta to tylko "stewardami" się zajmuje :evil_lol: Energy! Ty to widzisz ? Normalnie nas szykanują....! Cenzura jakaś , czy co? Quote
Energy Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 ona03 napisał(a):Witamu u Lolcia :loveu: nową fankę :loveu:, miło, że zawitałaś do Nas :), konto to samo, chociaż Nika trwa na posterunku, reszta to tylko "stewardami" się zajmuje :evil_lol: O przepraszam ja się nim nie zajęłam tylko sobie pooglądałam:eviltong: togaa napisał(a):Energy! Ty to widzisz ? Normalnie nas szykanują....! Cenzura jakaś , czy co? No właśnie widzę:cool3:Oneczka zazdrości bo se nawet nie pooglądała:diabloti: A mi już nawet piękny widok gdzieś w dal uciekł, bo dopadła mnie jelitówka, buu:placz:czwarty dzień mnie cholera trzyma, chyba sobie przywiozłam, chociaż coś:evil_lol: Quote
Recommended Posts