kado Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 I ode mnie też duuuużo, duuuużo buziaków:loveu::loveu::loveu: U nas jutro też WILEKIE ŚWIĘTO...ale cicho sza....jutro się dowiecie:evil_lol: Quote
Energy Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Po bardzo utrudnionym dostępie do netu wracam żeby przesłać buziaki cudnemu Lolitkowi:loveu: pozdrawiam Cioteczki:lol: Quote
togaa Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='Nikaragua']Świętujemy??? :BIG::BIG::tort::cunao: A co nam szkodzi ? :lol: Jest jeszcze jeden powód do radości ; nasza pom-pon została Mamą BLIŻNIAKOW !!!!:multi::multi: Gratulacje Małgosiu ! Niech maluchy rosną zdrowo !!!:loveu: Quote
ona03 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Gratulacje pom-poniku :loveu: zdrowia, sił i wytrwałości :multi: Quote
Malgoska Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='togaa']Smyczku ! ściskany i obcałowywany jest codziennie po całości, bo jakże inaczej . Ach, jak się wtedy kokosi, wdzięczy ,rozaniela...Cały śmierdzący, zasiurany brzuchol wywala do góry i to swoje... .Aaaaaa...Aaaaa...Aaaaaa.. Ładniutki niezaprzeczalnie, zwłaszcza po buzi… Ale kocha się Go głównie za osobowość, charakter , psio-ludzkie relacje i reakcje… Z żadnym z moich psów nie mam takiego kontaktu jak z Lolem. I to samo zapewne odczuwa Oneczka 03 u której spędził z pół roku. On jest cały nastawiony na człowieka. Z nim porozumienie jest bez słów. Wystarczy gest, mimika twarzy...Łapie w lot. Pełne braterstwo dusz… Bywa nieznośny, czasem bardzo - ale to moja wina.. Nie mam siły z nim „pracować” , gdyż każda jego głupota totalnie mnie i domowników rozbawia , rozbraja i zachwyca … Kocham go jak głupia, zresztą Jego nie da się nie kochać. Nie myślę o przyszłości, bo wtedy strach ściska za gardło i lęki człowieka nachodzą… Ufam ,że dogomaniackie Anioły które nad Nim czuwają ,trwać będą przy Nim do końca Swiata… Aaaa… zebrało mi się na ckliwości, przez tą 3 rocznicę Lolusiowego szczęścia w nieszczęściu… Togaa on już jest Twój i inaczej być nie może. Quote
togaa Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 No, nie zupełnie.;) Lolo to dobro narodowe i naród m.inn. w osobie Oneczki 03 mocno by protestował na takie zawłaszczenie.:razz: Quote
kado Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Nasze bóstwo dłuuuuugie i szorstkie ma dzisiaj urodzinki - 4 urodzinki:loveu: Wszystkiego najlepszego nasz ukochany Koduniu:loveu::loveu::loveu: Taki byłem śliczniusi malusi: Wyrosłem na takie bóstwo:loveu: I zapraszam wszystkie cioteczki na torcicho i .......;) Quote
Poker Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 To letę po kolei. To życzenia dla pom-pona i jej maluszków :loveu::loveu: To dla LOLUSIA :loveu: a to dla Kadunia :loveu: :loveu:[FONT=Book Antiqua]Żyjcie wszyscy w zdrowiu i szczęściu !!! [/FONT]:loveu: Quote
ona03 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Kaduniu :loveu: Poproszę duuuuuuuuuuuuuuży kawałek :sabber: torcika :evil_lol: Quote
ihabe Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 zapraszam cioteczki na wątek mojej nowej tymczasowiczki starutkiej i głuchej oraz ślepiukiej suni:-( http://www.dogomania.pl/threads/224297-Niewidoma-g%C5%82ucha-chora-staruszka-czy-ma-jeszcze-szans%C4%99-na-dom Quote
togaa Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Kaduniu szorściaku ! To dla Ciebie, na dzisiejsze Święto : i to również; Wszystkiego Najlepszego Maleńki !:loveu::multi: Quote
togaa Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='Nikaragua']Zwierzaki, ninja, rycerze dla Lolka, Żabolka, Filutka http://www.dogomania.pl/threads/224388 Bardzo, bardzo dziękujemy kochana Nikaraguo. A Lolo wysiaduje .....Czy wynikną z tego małe Lolusie , zobaczymy...? Quote
Smyku Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Jak się coś wykluje to biorę jedno . A tak na poważnie to duplikat fantastyczny . Basiu to jest strusie jajo ? malowane czy kalkomania ? Wiernie oddaje oryginał . Ale Lolitus coś wystraszony , boi się konkurencji ? Quote
wrona Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 toga, nie mogłam się powstrzymać, przegrałam sobie foto do mojego kompa-wybacz:cool3: Quote
Poker Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 :megagrin::megagrin: Śmiałam się dookoła głowy. Ale Lolek nie wygląda na zadowolonego ,ze mu coś twardego pod brzuch podłożyli. Quote
kado Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Nikaragua napisał(a):padłam :crazyeye::mdleje: Ja z kilka razy;) Quote
togaa Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 (edited) To tylko zajawka i wstępne zaproszenie do naszej Galerii . Na wernisaż oneczka 03 zaprosi wkrótce . M.innymi będzie "owo jaje ". Przeleżało się u oneczki03 kilka lat w szafie, aż dostało się w ręce mojej przyjaciółki - znanej malarki . Stąd ten profesjonalizm.:razz: Zapomniałam; jajo- wydmuszka jest strusie. Edited March 17, 2012 by togaa Quote
ona03 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='Malgoska']genialny Loluś i genialne jajo! To genialną cenę musi mieć :evil_lol: Lolitko :loveu: kochane moje, na jajkach siedzi :diabloti: Quote
Malgoska Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='ona03']To genialną cenę musi mieć :evil_lol: też tak myślę :):):):):):):) Quote
moni12 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='togaa']Bardzo, bardzo dziękujemy kochana Nikaraguo. A Lolo wysiaduje .....Czy wynikną z tego małe Lolusie , zobaczymy...? Mina Lolita tu jest bezbłędna. Oj Togaa , Togaa co Ty z Lolitem wyprawiasz:evil_lol: Quote
ona03 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Kochane :loveu::loveu::loveu: , jak będziecie miały chwilkę ;) podnieście jutro bazarrrro :multi: http://www.dogomania.pl/threads/225022-Biiiiiiiiiżutki-****.........-do-01.04.2012-godz.20.00 Bazarrrro - Lolito :loveu: jajeczny tyż się produkuje :evil_lol: Quote
Smyku Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Bo my też wysiedzimy jajo czekając na Lolita jajecznego . Quote
togaa Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [quote name='Smyku']Bo my też wysiedzimy jajo czekając na Lolita jajecznego . To dla umilenia czasu , dzisiejsze Lolusiowe gały . Ależ On ma to spojrzenie. Zachwyca mnie nieustannie...:lol: Quote
Recommended Posts