Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikaragua napisał(a):
to już szkoła wyższa zakładania pieluchy :)
nie dałabym rady

Ja też nie, chociaż nie tak dawno przerabialiśmy pieluchy:evil_lol:

Posted

Nikaragua napisał(a):
to już szkoła wyższa zakładania pieluchy :)
nie dałabym rady

Dokładnie a jeszcze jak ja miałam do czynienia z pieluszkami ponad 20 lat temu , to już zupełnie czarna magia. Tak bywa, ze czasem ulepszenia okazują sie pogorszeniem . Lolito mizianka.

Posted

Lolcio cudny , jak zwykle jedyny w swoim rodzaju. :loveu:
Mam wrażenie ,że jakby jeszcze bardziej wyszlachetniał i wyłagodniał .Chyba ,że to tylko pozory .:eviltong:

Posted

Poczekajcie, aż się spotkają razem z moją Tosieńką:loveu: Nie odróżnicie ich od siebie:evil_lol:

Lolito:loveu: boski jak zawsze:multi:

Posted

kado napisał(a):
Poczekajcie, aż się spotkają razem z moją Tosieńką:loveu: Nie odróżnicie ich od siebie:evil_lol:

Lolito:loveu: boski jak zawsze:multi:

to brzmi obiecująco :evil_lol:

Posted

No i przyszli wszyscy, tylko nie oneczka03.
Pewnie wolałaby oryginał ....;)

A radosny artykuł Pani Riwany - szkokujacy !

Posted

togaa napisał(a):
No i przyszli wszyscy, tylko nie oneczka03.
Pewnie wolałaby oryginał ....;)

Mnie wcześniej też nie było, ale tego nikt nie zauważył:cool3:nikt mnie nie kocha:placz:

Loluś moje słoneczko kochane:loveu:CUDO o jakże szlachetnym charakterze i urodzie:loveu:

Posted

Energy....:kiss_2:

Ależ On naprawdę wyszlachetniał... Teraz to zupełnie inny pies.

Może wynika to z jego pewności siebie i zajmowanej pozycji... ;)Wszędzie pierwszy, zawsze z Państwem, zawsze na kolankach..Dzidziulek..

Posted

Oglądam, oglądam to Nasze ciudo :loveu:, tylko jakoś wena nie podejszla :evil_lol:.
Lolcio :loveu: namów togę /tę na 4-rech/ aby się pospieszyła, to będziesz się pakował ;)

Posted

A ja dopiero teraz doczytałam...
kaduniu, a może podmienimy ?

A to by się Tosieńka zdziwiła, gdyby jej ktoś pieluchę na pupinę pakował...;)

Oneczko03, to że sie doczekasz , to masz jak w banku....:evil_lol:

Posted

Energy :loveu: i Smyczku :loveu: wróciły :multi:, kto nam się jeszcze zagubił, przyznać się ;), za chwilkę Lolitek :loveu: sam zostanie :diabloti:.

Znalazłam jeszcze zdjęcia spacerkowe z Panienką Indi :evil_lol:

...

Posted

togaa napisał(a):
A ja dopiero teraz doczytałam...
kaduniu, a może podmienimy ?

A to by się Tosieńka zdziwiła, gdyby jej ktoś pieluchę na pupinę pakował...;)

Oneczko03, to że sie doczekasz , to masz jak w banku....:evil_lol:

Nie wiem czy pamiętacie, ale gdzieś było wspomniane, że w tym roku przekazanie Lola nastąpi w Opolu:multi::multi::multi: (oczywiście u Maliniaczków na kawce), to same zobaczycie, że to prawie klony sa:loveu:

Posted

kado napisał(a):
Nie wiem czy pamiętacie, ale gdzieś było wspomniane, że w tym roku przekazanie Lola nastąpi w Opolu:multi::multi::multi: (oczywiście u Maliniaczków na kawce), to same zobaczycie, że to prawie klony sa:loveu:

togaa :loveu: wiesz coś o tym, może jakiś inny Lolcio :loveu: wędruje i się umawia :cool3: a my nic nie wiemy :diabloti:

Posted

kado napisał(a):

no, no ,no nie zgadzam się :mad:Wojkowice to stałe miejsce spotkań.Z Opola też można dojechać :eviltong:

Posted

[quote name='Poker']no, no ,no nie zgadzam się :mad:Wojkowice to stałe miejsce spotkań.Z Opola też można dojechać :eviltong:

No i cisza nastała :evil_lol: Lolitku :loveu: zrobisz rundkę po Polsce :evil_lol: Ty tak lubisz jeździć :evil_lol: