Poker Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Krasnal śpiewał pieśń powitalną i pożegnalną zarazem :evil_lol: Bazzaros http://www.dogomania.pl/threads/2185...2#post18098202 Quote
ona03 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nika była szybsza ze zdjęciami, ja dopiero dzisiaj doszłam do siebie :evil_lol: Krasnalku :loveu: gdzie jesteś :placz: bliskie spotkanie...... :evil_lol: jakieś znajome zapachy ;), chyba o to mi chodziło :eviltong: wszystko w porządku :evil_lol:, mogę wysiąść :evil_lol: no odwiążcie NAS :diabloti:, sobie gdzieś poszły :mad: ile tu można czekać :cool3: Togusia schowała Krasnala pod kołderką i cicho siedzą :evil_lol:..... Quote
Smyku Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Wiem , że jestem monotematyczna i się powtarzam , ale jeszcze raz sobie ulżę : Kocham Księciunia , skarbunia , słoneczko , gadzinkę i popierdólkę w jednym . Quote
togaa Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Togusia schowała Krasnala pod kołderką i cicho siedzą ..... Dochodzimy do siebie.... Powoli przyzwyczajam sie do widoku księciunia w odcieniu śnieżnej bieli, z wymuskanymi włoskami , pachnacego i mięciutkiego jak po Lenorze... Jest niewiarygodnie czyściusi... I charakter jakiś zmiękczony? Nie ten Lolo ! Tylko wpadł do ogrodu, natychmiast wjechał nochalem Todze pod ogon .Jakby pamietał że opuszczał ją cieczkującą.. A potem przepadł... Nie było go z 10 minut. Nawet powlokłam sie po latarkę . Po tak dokladnej inspekcji ogrodu przyszła pora na dom....Fruwał po piętrach , szalał, szczekał...aż cały ochrypł . Spanko po staremu. Przebudzilam sie w nocy, głaszcze gada po łepku, tulę, czochram plecki i nagle ALARM !!! gdzie szelki?:roll: Szelki zjechały na brzuszek i zrobiły z Lolcia baleronik. Jak zjechały szelki to i pielucha a Lolo w łóżku z gołym siurasem . Takie odkrycie natychmiast stawia człowieka na równe nogi , no i...było po spaniu. Quote
togaa Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Lolino Kochany ! jakos nikt sie nie cieszy z Twojego powrotu...No coż, spakujemy Cię z powrotem.... Quote
moni12 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 No jak to nie cieszymy się z powrotu Lolita do Togaa?! Bardzo sie cieszymy .Tylko kwitów we włosach będzie brak...:diabloti: Quote
Poker Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Doszliście już do siebie czy macie jeszcze daleko ? Quote
moni12 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Basiu ja troszkę spóznione , ale bardzo serdeczne życzenia Ci kochana przesyłam.Wszystkiego co najlepsze Basieńko z okazji imienin. Quote
Energy Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='moni12']Basiu ja troszkę spóznione , ale bardzo serdeczne życzenia Ci kochana przesyłam.Wszystkiego co najlepsze Basieńko z okazji imienin.[/QUOTE] No ja się wczoraj usiłowałam dodzwonić do naszej Basi, ale się nie udało:cool3: Więc pozwolę sobie dołączyć się do spóźnionych życzeń:lol: Wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowia Basiu:loveu: Quote
Poker Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Faktycznie , wczoraj było Barbary.Wszystkiego najlepszego !! Quote
kado Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 To my wszystkie takie gwiazdy... Basiu kochana, wszystkiego najlepszego!!! Quote
Poker Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Czy z tego wątku wszyscy pouciekali ?Hej, hej, bo echo słychać. Quote
togaa Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Ja też tu zaglądam .....;) Dziękuję kochane za imieninowe życzenia. :buzi: [B]Oneczko03,[/B] gdzie jesteś ? Wracaj do nas....! W niedzielę postaram się obfocić naszego skarbulka. Specjalnie dla [B]Ciebie[/B] ! Quote
Energy Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='togaa'][B]Oneczko03,[/B] gdzie jesteś ? Wracaj do nas....! W niedzielę postaram się obfocić naszego skarbulka. Specjalnie dla [B]Ciebie[/B] ![/QUOTE] No właśnie, Oneczko wracaj... To nie wiem czy też mogę pooglądać fotki?;) Quote
kado Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Energy']No właśnie, Oneczko wracaj... To nie wiem czy też mogę pooglądać fotki?;)[/QUOTE] Jakoś na wkręta damy radę:evil_lol: [B]Loluniu[/B] :loveu: Quote
Energy Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Poker']Ja pooglądam zza winkla ,a co mi tam.[/QUOTE] [quote name='kado']Jakoś na wkręta damy radę:evil_lol:[/QUOTE] No dobra, to ja też z Wami:lol: Quote
ona03 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Jestem....... i Ruda Maupa(*) przyszedł powiedzieć dobranoc....... wiem, że Wszyscy jesteście bardzo życzliwi ale pozostawcie to proszę bez komentarza Quote
Poker Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Bazarek na Wasze siuśmajtki http://www.dogomania.pl/threads/219400-ARTYKU%C5%81Y-PI%C5%9AMIENNE-OD-2-Z%C5%81-.-Do-16.12.g.22?p=18189318#post18189318 Quote
ona03 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Poker napisał(a):Bazarek na Wasze siuśmajtki Pokerek :loveu: jak zwykle pracuś :multi: też muszę wziąć się za bazarek z psimi akcesoriami, togaa kończ zdjęcia, Lolitkowi :loveu: trzeba żarełko kupić bo schudnie nam sierotka :evil_lol:, a tak ładnie go podtuczyłam :evil_lol:. Quote
kado Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Zapraszam na nowy bazarro dla Braci Mniejszych z cyklu: Karolka dla Lolka:smile: http://www.dogomania.pl/threads/2194...6#post18199566 Quote
Recommended Posts