Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żebys Ty kochana wiedziała jaka z niego zgaga.?!

Terrorysta, szantażysta, histeryk i rozwrzeszczany wariatuńcio. Wszystko od człowieka wyegzekwuje ....
Dziabnąć gad też potrafi.

Mimo tego wredota jest do zjedzenia, zakochania i zacałowania .

Posted

togaa napisał(a):
Żebys Ty kochana wiedziała jaka z niego zgaga.?!

Terrorysta, szantażysta, histeryk i rozwrzeszczany wariatuńcio. Wszystko od człowieka wyegzekwuje ....
Dziabnąć gad też potrafi.

Mimo tego wredota jest do zjedzenia, zakochania i zacałowania .

No właśnie:) reszta to zwykłe "czepianie się"

Posted

Bjuta napisał(a):
Czy można liczyć na fotki Lolusia w nowej fryzurce? (pyta przeciwniczka kokardek...)

Można, można :evil_lol: postaram się jutro :lol:, a dziś popatrzcie jeszcze na kudłacza :evil_lol:

...

Posted

Witam:)

Przytuptałam tutaj z bazarku "Karolka dla Lolka"...

:loveu::loveu::loveu:Lolito... masz kolejną fankę... zakochałam się... przepadłam:loveu::loveu::loveu:

Z tego co zdążyłam już przeczytać to Loluś z charakteru bardzo jest podobny do mojego prywatnego Mańka- "sznaucerka".
A i fizycznie Panowie trochę podobni są do siebie:loveu: Tylko, że mój książe jest czarno-srebrny...

Posted

Juldan :multi::multi::multi:

Poczekaj na jutrzejszą relację ( mamy nadzieje, że fotorelację:mad:) z przekazania JPG:loveu: /Jaśnie Pana Gada:evil_lol:/ Się będzie działo się... Płacz,lament...Oneczka to pewnie go dzisiaj z kolan nie wypuszcza, a togaa już nerwowo spogląda na zegarek ile jeszcze czasu zostało do wyjazdu i wyrko mości dla malutkiego słoneczka naszego:loveu:

Posted

Dziewczyny wcale się Wam nie dziwię, że jedna oddać nie chce a druga doczekać się nie może:loveu: toż to JPG śliczny jest:loveu: i kochany:evil_lol:

Nika, togaa uważajcie po drodze żeby Go Wam nikt nie porwał... np. ciotka wariatka z łódzkiego:diabloti:

Posted

Cały tydzień miałam wykopki :diabloti: stąd brak czasu na dogo, piesy kisiły się w domu :cool3: a ja z nimi aby się nie pozjadały :diabloti:.

RM próbował pomagać, ale jakoś nie dogadał się z majstrem :evil_lol: i kopał nie w tę stronę co trzeba :evil_lol:

doły były na 2,5 m, RM i Czikuś jakoś uważali ale Lolcia nie odważyłam się wypuścić z jego szaloną naturą :evil_lol:

a w piątek zrobiłam zakupy na bazarku :evil_lol: dla Braciszków Mniejszych - togaa szykuj kasę

transporterek różowy..... 30 zł
transporterek szary..... 20 zł
transporterek granatowy 20 zł
wózeczek ....................10 zł

transporterki były używane ale stan dobry, zdezynfekowałam je, wyprałam :evil_lol:, można łapać kłoty :evil_lol:
....

Posted

Ciąg dalszy zakupów :evil_lol: i tu też wszystko zostało zdezynfekowane, wyprane, wysuszone, można zamieszkać :evil_lol:, nawet Lolcio sprawdza czy może mu się nada jak blondyna :cool3: wygryzła go :mad: z łóżeczka :placz:.

może pohuśtam się w tym hamaczku :evil_lol:

eeee tam :evil_lol: zajęcze uszko lepsze :sabber:

a to maleństwo to chyba za małe :evil_lol:

może w tym zamieszkam :roll:

" drapak " z hamaczkiem........20 zł
" drapak "kurza stopka ;)........7 zł
domek z pięterkiem :evil_lol:...........30 zł

.....

Posted

No podwórko to faktycznie cud, miód,malinka:cool3: Przynajmniej RM nie narzekał:evil_lol:
Gdzie są zdjęcia opitolonego JPG:loveu::mad::evil_lol:

A togaa, to przepraszam, ale czym jutro przyjeżdża????TIREM???:crazyeye:

Posted

No przecie jest opitolony z domkami :cool3: zdjęcia dzisiejsze :evil_lol:, troszkę niewyrażne aby ukryć stan ofutrzenia :evil_lol:

mniammmmmmmmm :evil_lol: jak ja to lubię :loveu:

pyyycha :evil_lol:

szykujemy bazarek z psimi gadżetami :evil_lol:, nawet Czkuś oddaje swój kubraczek, bo dostał za mały :evil_lol:

i zabaweczki, którymi nie może się bawić :placz:

...

Posted

Nikaragua napisał(a):
Żyrafka cudo! moja Nika uwielbia takie zabawki :) kiedy ten bazar będzie?

Myślę, że po niedzieli ruszymy, prezenty będą potrzebne na Mikołajki i Święta :evil_lol:.
Będziesz mogła pooglądać jutro :evil_lol:, kaskę możesz wziąć :lol:, idę tulić JPG :loveu:

Posted

Ciekawe jak Loluś dojechał do domu z takim bagażem ?
Dzię mnie zaszczyt kopnął ,bo Loluś sam podbiegł do mnie i zaczął się łasić i domagać głasków. Wcale nie jest mocno ostrzyżony.Ona03 się zlitowała i nie zrobiła z niego golaska. Powalające spojrzenie jak zwykle. Loluś wcale nie jest taki groźny. Natomiast kurdupelek Czikuś jakby mógł, to by mnie pożarł.

Posted

Ale miałyście super. A ja nie dosyć tego, że nie mogłam zobaczyć Lola, to jeszcze wczoraj cały dzień na DOGO wejść nie mogłam...wrrr

Posted

Poker napisał(a):
Ciekawe jak Loluś dojechał do domu z takim bagażem ?
.

Ciekawe jak togaa to wyładowała z tym chorym kręgosłupem, mógł ktoś z nią jechać pomóc wyładować :evil_lol:.

Smutno, cicho, nie muszę drzwi pilnować :evil_lol:, Lolitku :loveu: jak spałeś.