moni12 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Oneczko przesyłam Tobie i Czikusiowi dobre mysli. No i Lolitowi tez, ale widzę , ze chłopak dobrze sobie daję rade :diabloti: Quote
Poker Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Patrzę na tego łobuza i gęba mi się sama śmieje od ucha do ucha. A jak Czikuś się czuje? Quote
Smyku Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 No kocham , bardzo kocham tego skarba , moje cudo słodkie , skarby moje kochane . Iwonuś wszystkiego dobrego życzę . Prooooszę , pięknie proszę weź popierdólkę na apa i mocno , mocno wyściskaj . Quote
ihabe Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Cudoku nasz kochany, ciootki stęsknione za Tobą są strasznie:-) Patrze na ten twój pychol i takie miłe ciepełko przepełnia moje serce:-) Quote
togaa Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Juz bym go chciała wytulić, wykochać, wytarmosić... Moja zgaga najkochańsza. Cudne zdjęcia....:lol: Quote
Smyku Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 No i będę musiała pokochać Basie za takie wyznania . Quote
moni12 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Smyku Basię i Iwonkę tu to kochamy bezwarunkowo, za wszystko dobre co zrobiły dla Lolita i innych psiaków. Quote
Smyku Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Moni oczywiscie , że kocham te urocze kobiety . Ale po takim wyznaniu Basi , ja też mogę na forum wyznać jej swoje uczucia . Quote
Anula Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Tak na tym wątku wszystkie Cioteczki są Kochane i o wielkim sercu!Gdyby nie to co się by stało z naszym Lolusiem!Lepiej nie myśleć! Quote
Energy Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 feliksik napisał(a):Cudny Lolcio na tych zdjęciach Lolcio jest cudny zawsze:multi:nawet jak charakterek pokazuje to się podoba:evil_lol: Quote
moni12 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Oneczko jak Czikuś? pozdrowienia dla Lolita Quote
togaa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Myslałam że Lolito wróci bardziej wyedukowany , a on nadal w zerówce... Co dzwonię do oneczki to słyszę w słuchawce jego ; "Aaaaa" i "Aaaa."... zaciął się i koniec ! Irysek z Radomia o którego tak się martwiłam, ma cudowny dom w Krakowie.Tak sie cieszę.:multi: Quote
ona03 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Wypuściliśmy się z Lolciem w niedzielę na spacerek, a on albo nos w trawce, albo nóżka w górze :cool3: i jak tu robić fotki :evil_lol:, wyszły całkiem nieciekawe :placz:, ale lepsze takie niz żadne ;) Czekam cierpliwie :) może nie całkiem cierpliwie :evil_lol: ale czekam :evil_lol: nie wiem dlaczego mnie przywiązała do tej ławki :cool3: no kiedy ona wróci :mad: ..... Quote
ona03 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 ... odpocznę troszkę ;) i w drogę no chodź już :cool3: ile mam czekać :evil_lol: no to sobie :evil_lol: tego no :diabloti: wiecie :evil_lol: ....... Quote
ona03 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 .. ale się zmęczyłem :evil_lol: tyle zapachów :evil_lol: aż mnie nóżka boli :diabloti: ... Quote
Smyku Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Iwonuś wycałuj to slodkie pysio moooocno . Quote
kado Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Lolo:loveu: jest lekarstwem na wszystkie smutki...No poprostu nie sposób się nie uśmiechnąć patrząc na niego:p Nawet Karola już Go poznaje i mówi dzisiaj...o Lolo!:evil_lol: Quote
Energy Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Słodki skarbek:loveu:, takiego widoku mi było potrzeba :multi: Ode mnie poproszę o buziaka w sam nochalek:lol: Iwonka podejrzałaś może:cool3:czy tam cuś pod tą podniesioną łapką kapie?:cool3: A jak Indianinek??? Quote
togaa Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Fotorelacja cudowna... Iwonka podejrzałaś możeczy tam cuś pod tą podniesioną łapką kapie? Energy, na pewno kapie ale juz w marszu i po łapach....;) Quote
Funky Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Wracam do dogomaniackiego życia po długiej przerwie, ale za to z jaką radością!!!! Zwłaszcza kiedy TAKIE (!) foty tu zastałam :D Duże buziaki :* Quote
ona03 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Lolito :loveu: po niedzielnym spacerku zażył kąpieli :diabloti:, więc jako pachnący osobnik został wyściskany na wszystkie strony :evil_lol:. Pod łapką kapie i to jak :evil_lol:, a później zapaszek :crazyeye:, że tylko nóżki szorować :diabloti: Indianinek w trakcie leczenia. Lolito poznał kolegę nawet troszkę się pobawili :evil_lol: .... Quote
ona03 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 .. później było dwóch kolegów :evil_lol: wystraszyłem się :diabloti: tylko troszeczkę ;) ... Quote
Recommended Posts