Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

....

[FONT=Comic Sans MS]Madziore !!!! gdzieżeś Ty - Panienka Indi w Twoim typie[/FONT]

Lolitek :loveu: wykańczający torcika :evil_lol:

ciekawe gdzie On upaćkał te łapki :mad: i w co je wytarł :cool3:

Dziś byliśmy na dłuuuugim spacerku i Loluś po powrocie bez problemów trafił do swojej bramki, nie tak jak Ingusia :cool3:

Posted

Dziś byliśmy na dłuuuugim spacerku i Loluś po powrocie bez problemów trafił do swojej bramki, nie tak jak Ingusia

Bo Ingusia jest blondynką, a One tak mają.;)
Za to codziennie bezbłędnie namierza w ogrodzie jeża, dzieki czemu mogę go troche podpaść. Ostatnio ważył 280 gr. Dużo mu jeszcze brakuje....

Ta Lolkowa mina na przedostatnim zdjeciu. Pełna ekstaza ....:lol:

Posted

[quote name='kado']
Panna Indi to chyba najbardziej w typie Energy:cool3::evil_lol::siara:

[quote name='ona03']....

[FONT=Comic Sans MS]Madziore !!!! gdzieżeś Ty - Panienka Indi w Twoim typie[/FONT

Stęskniłyście się za mną???:crazyeye:nie może być :multi::evil_lol:

Jestem Oneczko, jestem ale jakoś nie miałam weny do pisania:oops:taki jakiś do kitu mam czas:roll:

Panienka Indi śliczna:loveu:

A Lolito to po prostu cudo:loveu:jaki smakołyk wspaniały ma:lol:nie wierzę, że się wcale nie podzielił:cool3:

Posted

Zapodziała sie nam Energy, to fakt.

A mnie Lolo jakoś średnio podoba sie taki wygolony.( Oneczko , nie bij...;)) Pielucha nadmuchana jak balon. Wygląda jak sirota....
Już mi sie ckni za Nim. Moja gwiazdeczka kochana.

Posted

Serce mam pojemne jak worek bez dna .
Mało , że kocham tą słodką popierdółke , to jeszcze kocham Basie za takie wyznania .
Iwonuś wyściskaj mocno to słoneczko moje ukochane .

Posted

[quote name='togaa']Zapodziała sie nam Energy, to fakt.
.

No się już odnalazła, a przynajmniej się stara;)

Mnie się Loluś w każdej fryzurce podoba:lol:ale nie ukrywajmy podwozie łatwiej obcięte obsługiwać;)

Posted

Jest mi strasznie, strasznie przykro.
Lolito zawziął się na jednego z kotów oneczki03 i tak go prześladował, że kot zniknął....
Nie ma go już kilka dni, co się wczesniej nie zdarzało.. Iwonka sie martwi, szuka.. Okropność !

Posted

Ojej, biedna kicia i Oneczki. Może to nie wina Lolka? może po prostu poszedł na dłuższą wyprawę. Wracaj maluchu, wystarczy łazęgowania.

Posted

Straszny ten rok jest dla Onków...sprawy rodzinne,powódź,zwierzaczki...ech szkoda słów:shake:
Oneczko, na całe szczęście ten rok powoli będzie się kończyć, a miejmy nadzieję, że kolejny będzie tylko lepszy:)

Dla Onków i Czikusia:loveu:

Posted

Pomponik dziękuje za próbki pieluszek :) własnie drepta w zielonych :)

Posted

Jesteśmy :), Czikuś w trakcie leczenia, dziękujemy Wam Wszystkim za ciepłe myśli :loveu:
Lolcio jak na swoje możliwości całkiem ;), całkiem ;).
W piątek jechaliśmy do ZG zrobić Czikusiowi RTG, Lolcio miał zostać w domu z RM i się zbuntował, zrobił taką grandę, jak to Onnnn z RM, sam na sam, a jak go pożre, tak się wił pod nogami :evil_lol: tak się plątał, skakał, piszczał :diabloti:, że dla spokojności pojechał z nami :evil_lol:.
A w samochodziku aniołeczek, pod warunkiem, że siedzi na przednim siedzeniu :diabloti:, żaden inny fotel go nie interesuje :evil_lol:, więc z Czikusiem usadowiliśmy się z tyłu, bo ja i dwa piesy na przednim siedzeniu to troszkę za ciasno :cool3:.
Dzisiaj dostaliśmy zapas pieluch na nastepne dwa miesiące, więc togusiu :loveu: jak nie podoba Ci się Lolcio w krótkiej fryzurce :evil_lol: do zobaczenia w grudniu, kudełki troszkę odrosną :evil_lol:.
I muszę się pochwalić, że podtuczyłam troszkę tego chuderlaczka, w sobotę ugotowałam piesom kurze łapki i teraz mają na troszkę jako dodatek do jedzonka, Lolcio tylko wali łapką w michę RM, że tam na pewno coś zostało i mam mu zestawić na dół /micha na stojaku/, on sobie sprawdzi i dokończy :diabloti:.
On nie da się skrzywdzić ;) cwana bestyjka :loveu:.

[FONT=Comic Sans MS]mniammmmmmmmmmmmmmm, jakie to pyszne :sabber:[/FONT]

....