Smyku Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Kado wiem , że damy radę . Martwię się tylko , że Togaa sama się szarpie , słówkiem nie piśnie , a księciunio wspólny jest . Quote
togaa Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 "a księciunio wspólny jest ." Tiaa....dobro narodowe, można powiedzieć.:evil_lol: Rodzinka nas nawiedziła , oczywiście wałkowanie tematu nadliczebności naszych (maż mówi "moich" ) psów a tu dzwonek dzyń, dzyń.. Przy furtce pan Kurier z wielką paką od Kochanej kado, a w środku ... 2 opakowania pieluch starego typu !!!! Przynajmniej sie przekonali że Lolito naprawdę tylko tymczasuje....:razz: Kaduniu !!! bardzo, bardzo dziekuję. Nawet nie wiesz jak bardzo.! Quote
kado Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Bardzo się cieszę, że paka już dotarła:) Wyczaiłam te 2 ostatnie stare paki u nas w carrefourze to od razu buch je z półki dla Lolita:loveu::loveu: Michał je spakował i pojechał wysłać ( w niedziele):evil_lol:,, żeby jak najszybciej były u naszego maluszka:loveu: Smyku kochana dobrze napisała...że Lolito:loveu: nasz wspólny jest!!! Quote
Smyku Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 " wszystkie dzieci nasze są " - Lolito dzicia nasza mała zapieluchowana . Quote
ihabe Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Witajcie cioteczki i nasz kochany wspólny Lolitku:-) Juz piszę do Pani Kasi z Belli, może nam pomoże i cos podeśle:-) Quote
kado Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='ihabe'] Juz piszę do Pani Kasi z Belli, może nam pomoże i cos podeśle:-) ihabe, a myślisz, że jest szansa na pomoc w formie pieluszek? cudnie by było.... Lolito:loveu: ależ dzisiaj upał prawda? ciotka kado dopiero ma chwilkę dla siebie, rozsyła zaproszenia na Twój bazarro i popija redsa( ale ciiiii:evil_lol:, to tak między nami:loveu:) Quote
ihabe Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='kado']ihabe, a myślisz, że jest szansa na pomoc w formie pieluszek? cudnie by było.... Lolito:loveu: ależ dzisiaj upał prawda? ciotka kado dopiero ma chwilkę dla siebie, rozsyła zaproszenia na Twój bazarro i popija redsa( ale ciiiii:evil_lol:, to tak między nami:loveu:) no juz dwa razy nam przysłali:-) Napisałam ale Pani nie odpisuje, może jest na urlopie. a czy to są te pieluszki? bo znalazłam je po 19,58 zl ( czy to dobra cena)? Quote
togaa Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 czy to dobra cena Nie dobra... Najtaniej jest zamówic bezpośrednio w Bella. Jeszcze paczkę husteczek dołożą gratis... Quote
kado Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 togaa napisał(a):Nie dobra... Najtaniej jest zamówic bezpośrednio w Bella. Jeszcze paczkę husteczek dołożą gratis... Bardzo niedobra, bo drogo jak cholera. Bez paru groszy 20,00 zł za 21 sztuk?:crazyeye: Rozbój w biały dzień:mad: Quote
togaa Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Taka paczka u Lolka idzie na 3 dni ... Bazarek Lolusiowy taki senny....Pewnie sie chłopak juz opatrzył. Bez wzgledu na jego wynik,dzisiaj muszę zamówić karmę bo jesteśmy na zero. Quote
kado Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='togaa']Taka paczka u Lolka idzie na 3 dni ... Bazarek Lolusiowy taki senny....Pewnie sie chłopak juz opatrzył. Bez wzgledu na jego wynik,dzisiaj muszę zamówić karmę bo jesteśmy na zero. Rozesłałam tyle zaproszeń...:shake: Ale się nie poddaję, jak mała pójdzie spać popołudniu, to będę rozsyłać dalej... Quote
Igiełka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Witam Lolusia i Lolitowe Ciotki :lol: dostałam odpowiedz że tu każdy potrzebny i oto Jestem :lol: Quote
togaa Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Witamy pięknie Igiełko . :lol: Zostań z nami... Lolito z miastowych spacerów chyba przywlókł pchłę bo w nocy była akcja polowania na insekta. W dodatku to cos podgryzało Lolka pod pieluchą. A że Lolek to histeryk, było po spaniu... O 3 w nocy w łazience , na czworakach i z z lupą przy oku próbowałam wypatrzeć cokolwiek żywego w Lolkowych kołtunkach.... Quote
Poker Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 i co? jaki efekt wypatrywań wroga? znalazłaś? u nicestwiłaś co by to coś doopki księcia nie podgryzało ? Quote
ihabe Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Biedny Loluś ibiedna Togaa:-( Caly dzień na nogach i jeszcze w nocy nie pośpi:-( Quote
kado Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 A cóż to naszego cięciunia( jak to zwykła mawiać ciocia Smyku) gryzło w doopsko???? Quote
Poker Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='kado']A cóż to naszego cięciunia( jak to zwykła mawiać ciocia Smyku) gryzło w doopsko???? podobno jakaś zabłąkana pcheła.Takie były podejrzenia i dochodzenie zostało wszczęte. Quote
ihabe Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 kado napisał(a):Bardzo niedobra, bo drogo jak cholera. Bez paru groszy 20,00 zł za 21 sztuk?:crazyeye: Rozbój w biały dzień:mad: kurcze a ja taka niekumata w tych cenach jestem:-) ale będę szukać. To jakie są dobre ceny ? Quote
ihabe Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 przy okazaji zapraszam na bazarek dla innego psiaka pod opieką Stowarzyszenia:smile: zapraszam na bazarek dla Colinka:smile: pierwszy z serii " spłacamy dług:smile:" super autko dla malucha oraz książki do egzaminu z gimnajzum:smile: http://www.dogomania.pl/threads/2113...5#post17272035 Zapraszam!!! i proszę o udostepnianie:smile: Quote
kado Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 A my tresujemy kotka Lucka;) I przy okazji sprawdzamy, czy młodzieży alergiczką nie jest( bo marzy nam się jeszcze kotek w domu;)) Quote
kado Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nasza Iwonka03:loveu: chyba na stałe zaległa przy konfiturkach:evil_lol: albo zaczyna wykopywać pół ogródka na Lolciowy :loveu:bazarek:evil_lol: Lolito:loveu::loveu: może chociaż Ty skarbie trafisz na pogodę, kiedy będziesz się wakacjować:diabloti: Quote
togaa Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 bo marzy nam się jeszcze kotek w domu) A czarno-ruda kociczka 3 miesięczna może byc ? Nasza Iwonka03 chyba na stałe zaległa przy konfiturkach "Zaległa", ale na szczytach...Kiedy zejdzie, nie wiadomo ? Oto dowód; Quote
Poker Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ruda Maupa pożywia się na szlaku. A Czikuś u mamusi na kolankach, temu to dobrze. A jak zejdą z szczytów , to wywiozą Lolitka na wakacje? Quote
togaa Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 A jak zejdą z szczytów , to wywiozą Lolitka na wakacje? Raczej spłynęli.... Iwonka ledwo żywa, woda wdarła sie na posesję. Ratowała przerażone koty . Piwnica zalana. . Całą noc nie spała ... Mam nadzieje że teraz już u Niej nie pada . Koszmar ! Quote
Igiełka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 nie ma jak to wypoczynek w dobrym towarzystwie :) Togaa wymiziaj Lolusia ode mnie :) Quote
Recommended Posts