zuzlikowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 I jak nasze chłopisko? W domu jeszcze,czy już został wyprowadzony?...bardzom ciekawa jego zachowania... Quote
Luna123 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 deklaruję 100 zł na Marcelka. Będę wpłacać po Matce Bożej Pięniężnej;). tzn 1-wszego. (Za ten miesiac wpłacę, jak dostanę dane na PW ). Quote
madcat1981 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Zaraz podam konto.... anioły... Quote
LadyS Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Doszły pieniądze na wyróżnienie Allegro do madcat - dziś do niego siądę Quote
agata51 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cioteczki, trzeba chyba nowe rozliczenia zacząć robić. Wszyscy "starzy" deklarowicze powiadomieni. Podtrzymują stałe deklaracje: KubaP, Bambino, Zachary. No i ja i madcat. Pominęłam kogoś? A zuzlikowa, jak się weźmie do roboty, to raz w tygodniu bazarek wystawi :evil_lol: Quote
madcat1981 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Teraz wyjeżdzam, ale wieczorem poproszę moderatora o przeniesienie na mnie wątku - jeżeli oczywiście cieplutka Justy$ka:evil_lol: nie ma nic przeciwko. Quote
Bjuta Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Oj Marcelku, ależ musisz być rozczarowany :oops: Quote
madcat1981 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Yorija - wpłata zaraz po adopcji - 15 zł Madcat1981 - deklaracja listopadowa - 10 zł Zachary - deklaracja listopadowa - 20 zł Razem 45 zł Quote
MakS Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='agata51']Oj, zuzlikowa, komiczka z ciebie Wysłałam PW do wszystkich stałych deklarowiczów. Mało! Trzeba się uśmiechnąć do "niestałych" ;) a mnie pominęłaś:placz: a ja tak chętnie odpowiadam na maile (pod warunkiem, że mi synek da wolne;)) Quote
MakS Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ulka18 napisał(a):... Nie mnie oceniac, ale chlodnym okiem z boku widac brak wspolpracy w rodzinie, ktora oddala Marcela. Szkoda, bo ta sytuacja zburzyla jaka taka baze bezpieczenstwa, jaka stworzyli Murkowie. I trzeba zaczynac wszystko od nowa. z psem to trochę jak z egzaminem z matematyki- nie wystarczy przeanalizować zadania, trzeba je też zrobić- teoria to jedno. praktyka i dobre chęci przesądzają o sukcesie. WSZYSCY członkowie rodziny powinni z otwartym sercem i umysłem przyjąć Marcela- sama Marta, mimo ogromnego entuzjazmu i sympatii do psa nie mogła sprawić, że adopcja byłaby sukcesem :-( Agata51- Ty w ogóle sypiasz?;) Quote
Madzik77 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 słuchajcie a może został jakiś nr telefonu po ogłoszeniu w gazecie? Quote
agata51 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Sypiam, Kasiu, sypiam, tylko trochę inaczej niż większość ludzi :evil_lol: Dziękuję, że odpowiadasz :lol: Mizianko dla synka :loveu: madcat, uzupełniam listę: agata51 - 50zł MakS - 20zł KubaP - 10zł Bambino - 10zł zuzlikowa - bliżej nieokreślona opłata stała ;) Mureczko, napisz coś o Marcelku. Quote
Ra_dunia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Luna123 napisał(a):deklaruję 100 zł na Marcelka. Będę wpłacać po Matce Bożej Pięniężnej;). tzn 1-wszego. (Za ten miesiac wpłacę, jak dostanę dane na PW ). O Lunie nie zapominajcie :cool3: Quote
mru Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 przelałam na marcelka kasę z bazarku szkoleniowego :) wczoraj wieczorem! do mad. :) Quote
lapo Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 hej wszystkim rozmawiałam z Bico i mówiła że podtrzymuje swoją deklarację na Marcelka!! Quote
agata51 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ra_dunia napisał(a):O Lunie nie zapominajcie :cool3: O matko, przepraszamy! Jak mogłam przeoczyć :oops: Yorija - wpłata zaraz po adopcji - 15 zł Madcat1981 - deklaracja listopadowa - 10 zł Zachary - deklaracja listopadowa - 20 zł agata51 - 50zł MakS - 20zł KubaP - 10zł Bambino - 10zł zuzlikowa - bliżej nieokreślona opłata stała ;-) Luna123 - 100zł bico - 10zł anado - 1zł Razem - 236!!! :multi::loveu: mru, wielkie dzięki :loveu: lapo napisał(a):hej wszystkim rozmawiałam z Bico i mówiła że podtrzymuje swoją deklarację na Marcelka!! bico, dziękuję. A co z tobą się dzieje, że pośrednikiem się wysługujesz? Nie mów, że wciąż chorujesz. Cioteczki, pamiętacie, kto robił Marcelowi bannerki? Nie mogę się doszukać. Quote
Ulka18 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Radunia i Isadora robia piekne banerki. Quote
anado Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ten psiak lezy mi na sercu,nie mam kasy jestem pusta bardziej niz mozna sobie wyobrazic.Mam stala deklaracje 1zl na Gorke,jeali na cos sie przyda to ja 1 zl deklaruje az nie znajdzie sie domek,wiecej niestety nie moge,przepraszam......Poza ;tym polecam pomysl Basi ta 1 zlotoweczke kazdy znajdzie a dzieki temu pies bedzie bezpieczny... Quote
bico Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 lapo napisał(a):hej wszystkim rozmawiałam z Bico i mówiła że podtrzymuje swoją deklarację na Marcelka!! Dzięki lapo za przekazanie wieści - tak, jeszcz raz potwierdzam - swą deklarację miesięczną na Marclka podtrzymuję;) teraz jestem rzadko na dogo, bo mam zepsutego kompa, czekam na jego naprawę i okazyjnie korzystam z kompa cudzego:roll: Quote
Marczia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witam! Tak jak juz napisalam, ja rozumiem Wasze podzielone zdania. Jednakze - ulozenie Marcela trwaloby jakis czas. Ja niestety nie moglam dac mu tego czasu - z tego wzgledu, ze mam male dziecko. Nie wiadomo kiedy - mogloby sie cos stac, nie wybaczylabym sobie tego nigdy. Ja rozumiem, ze sa tacy "dogomaniacy" dla ktorych sa inne priorytety - ale dla mnie... Niestety, jak jest tak jest i to sie nie zmieni. Na zazdrosc tez nie moglam sobie pozwolic w tak malym mieszkaniu, bo rywalizacja pomiedzy tymi dwoma "samcami" czyli moim mezem i Marcelem - byla beznadziejna. Tym bardziej, ze w gre wchodzilo - poraz kolejny powtarzam - dziecko. Na nauke psa - poswiecilabym czas, i byc moze nie skontaktowalabym sie z 2, ale z 15 specjalistami, gdybym miala taka mozliwosc! Na studia psa nie zabiore, a nie chce za kazdym razem przeliczac strat.. Poza tym, pies MUSI zostac w domu, bo to kwestia pol godfziny czy max 2 godzin. Jest to smieszny czas. Wiec - tak jak juz wspomnialam, szukalam psa - dla dziecka, dla siebie, dla rodziny, Marcel - nie spelnil oczekiwan. Byc moze moglam cos jeszcze zrobic, lecz - perspektywa oczekiwania - byla dla mnie po prostu - NIE DO zniesienia! Wiec... chyba tyle na ten temat.. I.. pozdrawiam Marta Quote
agata51 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 anado, wielkie dzięki Już wysyłam nr konta. Quote
madcat1981 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 100 zł - Luna123 200 zł - Mru Razem 345 zł WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts