Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam informację, że w Sosnowcu, w opuszczonym baraku bezdomna suka urodziła szczenięta. Szczenięta mają teraz 6 tygodni, w miarę możliwości pani, która codziennie je dokarmia, są socjalizowane z ludźmi. Pani szuka szczeniętom domów, 2 z 7 już je znalazło. Ich matką jest mała, czarna suczka, bardzo przyjazna.

Pilnie potrzebny jest DT, przynajmniej dla dorosłej suni !!!

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dodo, kochana, może mogłabyś wziąć jakiegoś szczeniaka na DT? :oops: Albo dorosłą suczkę? :oops: Może "zgodziłby się" na to Twój owczarnik? :diabloti:

Posted

Cekinko, dorosłą sukę nie mogę, a szczeniaczka nie wiem. To zalezy, a czy ta pani nie mogłaby podesłać Ci zdjęcia? Łatwo mi by było ich znaleźć, bo teraz to nie wiem w ogóle jak wyglądają. Jeśli znajdę czas podjadę tam

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Co sądzicie o zabraniu gromadki do hoteliku? Deklaruje ktoś pomoc finansową?

Zobacz co się dzieje na wątkach,gdy do hoteliku jadą sunie z dziećmi:shake:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/sara-jej-dzieci-mamy-ogromny-dlug-w-hotelu-prosimy-o-pomoc-127868/

http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczki-porzucone-przez-tosie2-u-pati-prosza-o-pilne-oglaszanie-dlug-800-zl-rosnie-121493/index47.html

To są MEGA koszty utrzymania...nie damy chyba rady:-(
W pierwszym wątku jest dług ileś setek,a u Pati ponad 1700zł!!!

Posted

podnoszę.....
gdzie to dokładnie-poprosze o dokładny adres na PW postaram sie podjechać chociaż jakieś jedzonko zawieść i zdjecia moze uda mi się zrobić

Posted

W takim razie weźmiemy dorosłą suczkę do hoteliku, dobrze? Ona jest mała, koszty będą niewielkie. Nie można dopuścić do tego, żeby znowu miała szczenięta. Deklaruje ktoś pomoc finansową?

Skoro nie ma kasy na hotelik dla szczeniąt, nie ma DT, to musimy szukać im domów teraz.

Martyno, zaraz wyślę Ci pw. Zrób zdjęcia pieskom, opisz ich charaktery, proszę.

Posted

podnosze wazne!!oby szczeniorki trafily do dobrych domkow..doda a ty w koncu mozesz chociaz jedengo wziac?kiedy beda zdjecia suni?

Posted

Cekinko, pojechaliśmy, szukaliśmy i nic nie znaleźliśmy. Co prawda, były kilka opuszczonych budynków. Jeden na innej ulicy i wstęp wzbroniony, drugi- jest na posesji na której jest takze nowy ladny dom i samochody stoja wiec ktos tam mieszka, trzeci-weszlismy na posesje, kilka malych domkow, nie bylo wejscia do domku ale za chwile zapalilo sie swiatlo obok tego domku (tez na tej samej posesji) wiec wyszlismy, w srodku wszystko zburzone, szczeniakow nie ma. Jezdzilismy z trzy razy na tej ulicy i nic nie znalezlismy.. Jeszcze spadl snieg i z samochodu widocznosc byla utrudniona..

MartynoP - jeśli znajdziesz szczeniaków, zrób zdjecie tez domek w którym przebywają i dokładny adres podaj. Możliwe ze znowu tam pojedziemy. Zabraliśmy ze sobą takze dogomaniaka, był na 100% pewny ze szczeniaki sa w tym trzecim domu, ale nie moglismy ot tak sobie wejsc do domu bo prawdopodobnie tam ktos mieszka skoro swiatlo sie zapalilo.

Jest u nas zimno, biedne szczeniaki :placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...