andzia69 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Axel - psiak w typie pudelka, o ślicznym nietypowym czekoladowym umaszczeniu. Axel jest bardzo mądrym i karnym psiakiem. Idealnie chodzi na smyczy, uwielbia spacery, puszczony ze smyczy bardzo się pilnuje. Pies spragniony kontaktu z człowiekiem. Axel bardzo ładnie się dogaduje i bawi się ze starszymi dziećmi (takimi ok. 10 letnimi). Pies został wykąpany i ostrzyżony. Jest odrobaczony, odpchlony i po wizycie u weterynarza. Axel, błąkał się na osiedlu kilka tygodni, był bardzo zaniedbany (skołtuniona sierść, masa pcheł, które spowodowały łyse placki na skórze, na oku ma bielmo, spowodowane jakimś urazem). Axel miał zdiagnozowane zwichnięcie siatkówki i owrzodzenie rogówki - jest leczone zachowawczo, ale jest poprawa. Przydałaby się konsultacja okulistyczna...ale u nas nie ma takowego... Axel musiał nieźle wcześniej dostać od życia..jest nieufny do obcych, ale jak już pozna to odda całego siebie! kontakt w sprawie ew. adopcji: ewelinkamataninka@tlen.pl [SIZE=3]0504-749-558 Quote
ewelinka_m Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 a meil może być do mnie ;) ewelinkamataninka@tlen.pl Quote
Kashdog Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Widzę, że wątek naszego Axela :p To może pare zdjęć :cool3: Tak się czaimy na pigułę :razz: A tak skaczemy Quote
kika22 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Andzia wrzuc do pierszego postu kontakt telefoniczny do Elwiry:loveu: Quote
beka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Widze że się nie doczekałaś aż ja wątek założe... przepraszam gasze pożary w domu...:shake: Czy on ma allegro? Quote
Linssi Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Co jest z noskiem? Bo widac jakas rane na zdjeciu? Quote
ewelinka_m Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Aniu, Axelek ma dlatego zdarty nosek, bo on zakopuje sobie jedzonko w śniegu ;) a przy tym zdziera skórę na nosie.. Quote
andzia69 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Beka - założyłam mu wątek żeby pozbyć się kolejnego doła...ale chyba ten dół coraz większy się robi:-( Quote
paros Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 andzia69 napisał(a):Beka - założyłam mu wątek żeby pozbyć się kolejnego doła...ale chyba ten dół coraz większy się robi:-( Zrobie ogłoszenia chłopakowi :lol: Quote
ewelinka_m Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 paros napisał(a):Zrobie ogłoszenia chłopakowi :lol: :modla::modla::modla: dziękujemy! a tak Axel wyglądał po znalezieniu: taki byl chudziutki Quote
beka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Super by było gdyby tarfił do merta.... Jeśt śliczny :) Quote
kika22 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Przepraszam za offa :oops: Bardzo serdecznie proszę wszystkich o głosowanie na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w marcowej ankiecie Dogo, która ma wyłonić na kogo głosujemy na Krakvecie. Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców: Krakvet - ankieta - wybieramy kandydata dogo na marzec!! Z góry dziękujemy za każdy głosik Quote
andzia69 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 ludziom, którzy z Metra dzwonili o Filkę proponowałam Axelka i Majkiego -takiego małego czarnuszka....i nic, nawet nikt nie zadzwonił powtórnie:-( Quote
Isadora7 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Nie do pojęcia, że tak śliczne cukierki są bez domu :( Quote
beka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 andzia69 napisał(a):ludziom, którzy z Metra dzwonili o Filkę proponowałam Axelka i Majkiego -takiego małego czarnuszka....i nic, nawet nikt nie zadzwonił powtórnie:-( Bo nie widzieli zdjecia, jakby zobaczyli to napewno by chcieli Quote
paros Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Może widzieli, bo Axel jest na cafeanimal :lol: http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Axel,16575 i na allegro :lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=577252966 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
magenka1 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Axel jest prześliczny, musi znaleźć szybko dom!!! Quote
andzia69 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 beka napisał(a):Bo nie widzieli zdjecia, jakby zobaczyli to napewno by chcieli ja zdjęcia im meilem wysyłałam:-(....i nic.... Quote
beka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 andzia69 napisał(a):ja zdjęcia im meilem wysyłałam:-(....i nic.... Ślepaki pewnie. Jak można nie chciec takiej czekoladki ??? Quote
Recommended Posts