Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cos nasz szorstki pysio nie ma jeszcze ciagle szczescia....

Pan z Warsztawy nie zadzwonil ponownie....
Pani, ktora mailowala w jego sprawie napisala, ze maz sie nie zgdza na starszego pieska...

byl jeszcze jeden starszy Pan, ktory juz byl zdecydowny na 100%, (nawet wpychalam Axelka na sile do kolejki do kastracji w schronisku-teraz Panie ze schronu urwa mi glowe;)) ....niestety zadzwonil i z powodu jakis klopotow rodzinnych tez zrezygnowal.....

ale gdzies ten wymarzony domek musi przeciez byc...tylko jak odnalezc do niego droge?

Posted

byl jeszcze jeden starszy Pan, ktory juz byl zdecydowny na 100%, (nawet wpychalam Axelka na sile do kolejki do kastracji w schronisku-teraz Panie ze schronu urwa mi glowe;)) ....niestety zadzwonil i z powodu jakis klopotow rodzinnych tez zrezygnowal.....

ale gdzies ten wymarzony domek musi przeciez byc...tylko jak odnalezc do niego droge?[/quote]

....................................................................
Szukam, szukam, szukam!!!
z panem nie wyszło, bo on naprawdę ma problem w domu,ale się nie poddam - wydrukowałam rozwiesiłam "plakaty" (już raz tak właśnie "udomowiłam" starego psiaka)
a gdyby była taka konieczność - to u mnie znajdzie dom (choć jedynakiem nie będzie - mam już pięcioro "dzieci ":))

Pozdrawiam wszystkich! (i podziwiam!!!!)

Posted

Axelek siedzi w izolatkach, bo stracił jajeczka na tę adopcje co w końcu nie doszła do skutku....

może bez jajuszek jakoś mu sie posczęści....

a może trzebaby już poodnawiac jakies ogloszenia, bo one dosc szybko spadają.....

Posted

kikou napisał(a):
hop, hop.... a ja ciągle jeszcze bez domku... i tak długo nikt do mnie nie zaglądał.....

:oops:sorry Axelku,juz nadrabiam z wizyta u ciebie...

Posted

xmartix napisał(a):
uważajcie na hopkanie... zobaczcie nowy regulamin..

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przeczytaj moja sygnature:evil_lol: Nikt nie krzywdzi bezbronnych i przyjaznych zwierzat

Posted

Dawno tu nie zaglądałam, ale widzę że na razie nic się nie zmieniło:shake: taki ładniutki psiaczek.Czekamy dalej cierpliwie na domek:multi: