ania_s Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Jutro nowy dzień, może przyniesie dobre wieści:pTrzymaj się Axelku:multi: Quote
kikou Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 cos nasz szorstki pysio nie ma jeszcze ciagle szczescia.... Pan z Warsztawy nie zadzwonil ponownie.... Pani, ktora mailowala w jego sprawie napisala, ze maz sie nie zgdza na starszego pieska... byl jeszcze jeden starszy Pan, ktory juz byl zdecydowny na 100%, (nawet wpychalam Axelka na sile do kolejki do kastracji w schronisku-teraz Panie ze schronu urwa mi glowe;)) ....niestety zadzwonil i z powodu jakis klopotow rodzinnych tez zrezygnowal..... ale gdzies ten wymarzony domek musi przeciez byc...tylko jak odnalezc do niego droge? Quote
Selenne Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 W wolnym czasie zajmuję się robieniem bannerów Zrobiłam i dla Axelka 250x100 100x100 Quote
mari23 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 byl jeszcze jeden starszy Pan, ktory juz byl zdecydowny na 100%, (nawet wpychalam Axelka na sile do kolejki do kastracji w schronisku-teraz Panie ze schronu urwa mi glowe;)) ....niestety zadzwonil i z powodu jakis klopotow rodzinnych tez zrezygnowal..... ale gdzies ten wymarzony domek musi przeciez byc...tylko jak odnalezc do niego droge?[/quote] .................................................................... Szukam, szukam, szukam!!! z panem nie wyszło, bo on naprawdę ma problem w domu,ale się nie poddam - wydrukowałam rozwiesiłam "plakaty" (już raz tak właśnie "udomowiłam" starego psiaka) a gdyby była taka konieczność - to u mnie znajdzie dom (choć jedynakiem nie będzie - mam już pięcioro "dzieci ":)) Pozdrawiam wszystkich! (i podziwiam!!!!) Quote
ania_s Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Tak najważniejsze to nie poddawać się.W górę Axelku:) Quote
ihabe Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Axelku do góry psiaczku!!! Jeszcze troszke cierpliwości :loveu: Quote
rita60 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Dzien dobry skarbie,pokazuj swoj pycholek na gorze....... Quote
majqa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Mam nadzieję, że jeszcze uda Ci się wyjść poza bramę schroniska. :-( Quote
kikou Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Axelek siedzi w izolatkach, bo stracił jajeczka na tę adopcje co w końcu nie doszła do skutku.... może bez jajuszek jakoś mu sie posczęści.... a może trzebaby już poodnawiac jakies ogloszenia, bo one dosc szybko spadają..... Quote
Neris Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dopiero Was wypatrzyłam. Znowu "mój" typ a ja znowu nic nie mogę... Quote
majqa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 xmartix napisał(a):ja mu uaktualniam allegro cały czas Bardzo, bardzo dziękuję!!! :lol: :loveu: Quote
kikou Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 hop, hop.... a ja ciągle jeszcze bez domku... i tak długo nikt do mnie nie zaglądał..... Quote
rita60 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 kikou napisał(a):hop, hop.... a ja ciągle jeszcze bez domku... i tak długo nikt do mnie nie zaglądał..... :oops:sorry Axelku,juz nadrabiam z wizyta u ciebie... Quote
Erazm Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 xmartix napisał(a):uważajcie na hopkanie... zobaczcie nowy regulamin.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeczytaj moja sygnature:evil_lol: Nikt nie krzywdzi bezbronnych i przyjaznych zwierzat Quote
xmartix Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 uważajcie na hopkanie... zobaczcie nowy regulamin.. Quote
ania_s Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dawno tu nie zaglądałam, ale widzę że na razie nic się nie zmieniło:shake: taki ładniutki psiaczek.Czekamy dalej cierpliwie na domek:multi: Quote
rita60 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Axelek czeka na swoja szanse,nie ma duzo czasu:shake: Quote
Recommended Posts