Lionees Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 kikou napisał(a): ale nie ma mowy o żadnym wyrzucaniu...oddawaniu do przypadkowych schronisk... . Jestem uspokojona,uff...bo bałam się,że czasami może to się tak skończyć:roll: Quote
Wet-siostra Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 .................................................... Quote
majqa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Oko ucieszone tylko, co dalej...:-( Biedny psiak. Nie ma farta. Quote
majqa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 gagata napisał(a):Faktycznie piękny psiak..... Równie piękny i równie "bezdomkowo" samotny. Quote
ania_s Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Kurczę to naprawdę fajny psiak...u mnie trzeci to nawet w grę nie wchodzi, tym bardziej że jeszcze są trzy koty:-( a on jest taki sympatyczny. Odzew na ogłoszenia niewielki:-( Przydałaby się jakaś dobra duszyczka co by go wzięła pod swoje skrzydełka:shake: Axelku do góry obyś znalazł domek:multi: Quote
ania_s Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dałam ogłoszenie Premium na Petworld . Może teraz jakoś się komuś rzuci w oczka :lol: wybrałam najpiękniejsze pozy naszego Axelka tak mi sie przynajmniej wydaje;) ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl i jazda po domek:mad: Quote
kikou Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 minimalnie cos drgnelo.... dzwonil jeden Pan z Warszawy...troche tak dziwnie bo po moim napomknieciu o ewentulnej wizycie przedadopcyjnej powiedzial, ze musi porozmawiac z zona i sie odezwie... przyszedl tez jeden mail, bardzo zdawkowy: "w ktorym miescie w schronisku jest Axelek?" nic konkretnego ale kto wie? Quote
ania_s Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Światełko w tunelu:lol: mocno trzymam kciuki:fadein: Quote
majqa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ania_s napisał(a):Światełko w tunelu:lol: mocno trzymam kciuki:fadein: Tylko niech ono wreszcie rozbłyśnie na dobre! Quote
kikou Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 no niestety jeszcze nie tym razem... pan nie zadzwonił ponownie:shake: Quote
majqa Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Może te święta sprawią, że ktoś przysiądzie do kompa i... Quote
Recommended Posts