zu75 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 ania_s napisał(a):Axelek zupełnie nie wyglada na swoje lata na tych zdjęciach. Ja przynajmniej nie zauważyłam żadnych siwych włosków na pyszczku.Na tym pierwszym zdjęciu wyszedł bardzo dostojnie:lol: cudo:loveu: Mi się wydaje,że Akselek jest młodszy niż go oceniono...No chyba,że wiadomo że ma tyle? Mój Skarbuś miał mieć 14-16 (też z Wrocka przecie) a on 10 nawet nie ma - z tego co mówia w Poznaniu weci, no i wniskując po zachowaniu, zdrówku itp...Może Pan wet wrocławski Axelkowi też dodał troszku... Tak czy owak 3mam mocno kciuki za Malucha. Pozdrówka i hopsa Quote
akadiana Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 ten Axelek to naprawdę bardzo fajny pieseczek. Trzymam kciuki za znalezienie mu domku. Świetnie ze został ogłoszony w tylu miejscach. Może choć jedna dobra duszka sie znajdzie.... do góry zapraszam :) Quote
majqa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 akadiana napisał(a):(...) Może choć jedna dobra duszka sie znajdzie (...) Tylko niech ta dusza zechce wreszcie wkroczyć na drogę Axelcia. Quote
rita60 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Witaj Axelku,pokaz swoj sliczny szorstki pycholek,ktos musi cie pokochac... Quote
akadiana Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Axelku jak możesz się ukrywac ? do góry !! :) Quote
majqa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Aż trudno uwierzyć, że nie było ni jednego telefonu w Twojej sprawie. Quote
Wet-siostra Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ..............................................:shake: Quote
Lionees Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 majqa napisał(a):Aż trudno uwierzyć, że nie było ni jednego telefonu w Twojej sprawie. Oj tak,oj tak...to przecież taka śliczna kochana psinka:-( Quote
majqa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Renata5 napisał(a):(...) to przecież taka śliczna kochana psinka:-( Musi ją tylko wypatrzeć właściwy ludź! Quote
majqa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Brakuje mi już pomysłu, jak tu dalej ugryźć jego sprawę. :-( Quote
Lionees Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 majqa napisał(a):Brakuje mi już pomysłu, jak tu dalej ugryźć jego sprawę. :-( Nie tylko Tobie:shake: Quote
kikou Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 szukamy, szukamy czegoś dla Axelka.... jedno co dobre strasznego przepełnienia nie ma staruszkowego, a Axelek jest w niezłej formie więc nie jest zagrożony.... z ogłoszenia Axelka dzwonił Pan, że chce terierka do polowań...niestety nie zdecydował sie na Axelka bo nie doczytał że psiunio jest starszy chłopczyk, a on chce młodego żeby go przyuczyć.... jedno co dobre z tej historii to to, że weźmie innego terierka dwulatka z naszego schronu... a swoją drogą to kolejny mit pokutujący w naszym kraju, że dorosłego psa nie można niczego nauczyć... uważam że niemal w każdym wieku można psiunia wiele nauczyć...może już nie takiego jak np Promyk z demencją, głucho-niewidomy... ale nawet 10latek jest w stanie sie czegoś nauczyć... od mądrego człowieka oczywiscie.....;) Quote
ania_s Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote=kikou;12067728 jedno co dobre strasznego przepełnienia nie ma staruszkowego, a Axelek jest w niezłej formie więc nie jest zagrożony.... to jakaś pocieszająca wiadomość, ale domek by się przydał:-( bidulek Quote
Lionees Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 kikou napisał(a):dzwonił Pan, że chce terierka do polowań... Wszystkich zwierzaków żal...tych co na nie polują też:-( Quote
kikou Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Renata5 napisał(a):Wszystkich zwierzaków żal...tych co na nie polują też:-( niestety masz racje.....aż mi sie odechciewa wszystkiego jak o takim czymś słysze.... ale zrobiłam dobrą mine do złej gry.... przynajmniej ten piesek biedny będzie miały dom.... dużo trzebaby jeszcze zmienic na tym świecie.... Quote
Lionees Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='kikou']niestety masz racje.....aż mi sie odechciewa wszystkiego jak o takim czymś słysze.... ale zrobiłam dobrą mine do złej gry.... przynajmniej ten piesek biedny będzie miały dom.... dużo trzebaby jeszcze zmienic na tym świecie.... Kurcze a co będzie jeżeli psiak nie spełni jego oczekiwań??Facet może sie go pozbyć,bo przecież jemu chodzi generalnie o psa do polowań.Cholercia tak źle i tak niedobrze:roll::shake: Quote
kikou Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Renata5 napisał(a):Kurcze a co będzie jeżeli psiak nie spełni jego oczekiwań??Facet może sie go pozbyć,bo przecież jemu chodzi generalnie o psa do polowań.Cholercia tak źle i tak niedobrze:roll::shake: nie, nie spokojnie.... tam niedaleko mieszka ta pani Marysia, cudowna kobieta która kilka miejscowości oplakatowała ogloszeniami Czarliego i Axela i te domy sa przez Nia sprawdzone (dla Czarliego, tego bezimmiennego i foxa) ona zna tych ludzi ...jeśli jakaś z tych adopcji sie nie uda ...pies może wrócić na chwilę do Niej...no a my wtedy bedziemy musieli sie ostro spinać...żeby wybrnąć z sytuacji.... ale nie ma mowy o żadnym wyrzucaniu...oddawaniu do przypadkowych schronisk... rozmawiałam o tym z tymi wszystkimi trzema rodzinami...a Pani Marysia obiecała zaglądać do tych trzech piesków co jakiś czas... i powiadomi mnie jak się miewają... Quote
Recommended Posts