akadiana Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Axelku, jaki z Ciebie przystojniak :) i pełen wigoru seniorek .... no to pięknie :) tylko gdzie ta ciepła kuchnia ? :( Podnosze Quote
ania_s Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Cholercia na 4 lapach 525 odsłon i nic. Nie jest łatwo:shake: ale może nowe zdjęcia cos pomogą... Quote
ania_s Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 14 kilo to nie mało:) ale na zdjęciach wyglada jak taki tzw "naręczny" piesek:lol: dla miłośników mniejszych okazów super a że wigor jeszcze ma to tylko na plus widać młody duchem:loveu: Quote
majqa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Modlitwa terrierkowatego Axelka o życie... Jakimś przypadkiem, koszmarnym zrządzeniem losu, być może za sprawą okrucieństwa ludzkiej decyzji, śliczny, 10 letni, terierkowaty i szorstkowłosy piesio, stał się bezdomny. Stracił wszystko: dom, rodzinę, którą kochał wierno-poddańczą miłością, ciepły kąt, zawsze pełną miskę i pewność, że ma dla kogo żyć. Z bagażem smutnych wspomnień, przyprawiających o dreszcz, wkroczył w świat schroniska i reguł tam panujących. Gdy usłyszał szczęk metalu bramy, przywitał go skowyt, pieśń psów rezydentów. Jej przesłanie było jedno - stąd wychodzą nieliczni. Kolejne dni, tygodnie, zdawały się potwierdzać tę mrożącą krew w żyłach prawdę. Axel, uroczy, miły, pełen życia czterołapek zdaje się niedowierzać. Nie stracił jeszcze zapału i woli zabiegania o ludzkie względy i uwagę. Jakże bardzo pragnie wyłowić w tłumie odwiedzających schronisko, tę jedną parę oczu, której spojrzenie zatrzyma się właśnie na nim. Być może będzie to, tak marzy Axelek, właśnie ten przełomowy moment dla niego, chwila, która przesądzi o szczęśliwym zakończeniu jego historii. Grozą napawa myśl, że ta cudna istota, może mieć pecha i nikt jej modlitwy nie wysłucha. Osoby zainteresowane losem Axelka proszone są o kontakt z Panią Katarzyną, dzwoniąc na numer 0792 333 938 lub pisząc na adres mailowy info@sewo-life.com Quote
majqa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ogłoszenia są tutaj: ale.gratka.pl zoonet.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl pineska.pl eoferty.pl neeon.pl dwukropek.pl telezoo graand.com animalia.pl vegie.pl petsy.pl eoferty.com.pl gumtree.pl petworld.pl adopcjapsa.pl ojoj.pl ojej.pl zwierzeta.i-bazar.pl wa.stacja.biz anonseogloszenia.pl rozglos.net oglosze.pl/ aleokazja.pl darmobranie.pl ogloszenia.jard.pl najpewniej.pl Quote
xmartix Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 i allegro: Axelek - walka o życie! (593525095) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Lionees Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Witaj Axelku,długo mnie nie było,ale u Ciebie żadnych zmian.Nadal jesteś w schronie...:-( Quote
ania_s Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Dodałam Axelka także na cafeanimal.pl tam jest sporo miłosników zwierząt:) Quote
ania_s Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Im więcej nas będzie tym wieksze szanse dla tego bidulka:p Quote
ania_s Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl (oops nie zauwazyłam że Majeczka juz tam zadziałała cóz będą 2 :) ) Quote
ania_s Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [url=http://www.kupiepsa.pl/detail.php?siteid=39538]Kupi Quote
ania_s Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [url=http://zwierzeta.low.pl/cat1935-adopcje.htm]Adopcje Og Quote
ania_s Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 sprzedasz.pl i zwierzęta pilne.net czekają na aktualizację Quote
kikou Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 ania_s napisał(a):sprzedasz.pl i zwierzęta pilne.net czekają na aktualizację na moim mailu była tylko jedna aktualizacja, którą aktywowałam... wszystkie ogłoszenia zebrałam na pierwszej stronie żeby było wiadomo kiedy i gdzie psiunio coś miał: 24.03.2009 ale.gratka.pl zoonet.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl pineska.pl eoferty.pl neeon.pl dwukropek.pl telezoo graand.com animalia.pl vegie.pl petsy.pl eoferty.com.pl gumtree.pl petworld.pl adopcjapsa.pl ojoj.pl [center]ojej.pl zwierzeta.i-bazar.pl wa.stacja.biz anonseogloszenia.pl rozglos.net oglosze.pl/ aleokazja.pl darmobranie.pl ogloszenia.jard.pl najpewniej.pl 25.03.2009 Axelek - walka o życie! (593525095) - Aukcje internetowe Allegro Axel - Zwierzaki - cafeanimal.pl ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl [url=http://www.kupiepsa.pl/detail.php?siteid=39538]Kupi cudowna porcja!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: wielkie dzięki!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
ania_s Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Do porcyjki dodaje sprzedasz.pl tam Axelek też już się ujawnił :lol: Quote
ania_s Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Jesli cos mi jeszcze wpadnie do głowy to dopiszę i czekamy teraz na odzew Trzymaj sie Axelku:loveu: Quote
Lionees Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='ania_s']Jesli cos mi jeszcze wpadnie do głowy to dopiszę i czekamy teraz na odzew Trzymaj sie Axelku:loveu: Oj czekamy,czekamy i kciuki trzymamy:happy1: Quote
ania_s Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Axelek zupełnie nie wyglada na swoje lata na tych zdjęciach. Ja przynajmniej nie zauważyłam żadnych siwych włosków na pyszczku.Na tym pierwszym zdjęciu wyszedł bardzo dostojnie:lol: cudo:loveu: Quote
majqa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dobrze by było dać te nowe fotki, jako wiodące, do allegro. Quote
Recommended Posts