majka50 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 dzień dobry pieseczku:loveu:Pamiętam o Tobie Quote
akadiana Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 dzieńdoberek Axelku .... do góry kochany :) Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Proś Axelku, bo ja już nie wiem, czy się modlić, czy pakt z szatanem podpisać byle Ci się udało!!! :-( Quote
Wet-siostra Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Pakt z szatanem???Za duże ryzyko...:shake: Psinko,w górę...:loveu: Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Wet-siostra napisał(a):Pakt z szatanem???Za duże ryzyko...:shake: (...) Jest ryzyko, jest zabawa. :evil_lol: Quote
iwa77 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dzisiaj miałam pierwszy telefon w sprawie Axelka od Pani z Karakowa. Jeszcze nic nie jest ustalone . Pani chciała tylko dopytać o parę rzeczy i ma oddzwonić z ostateczną decyzją ... Quote
akadiana Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Cudnie by było jeśliby sie znalazł właściciel dla Axelka.... do góry mały :) Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 iwa77 napisał(a):Dzisiaj miałam pierwszy telefon w sprawie Axelka od Pani z Karakowa. Jeszcze nic nie jest ustalone . Pani chciała tylko dopytać o parę rzeczy i ma oddzwonić z ostateczną decyzją ... Mam nadzieję, że ta pani nie będzie nas trzymała długo w niepewności. :-( Tak cholernie zależy mi na tej kruszynie. :-( U czubków skończę jeśli się dowiem, że włos mu spadł z ogona. Quote
akadiana Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Axelku a Ty jeszcze śpisz gdzieś w ogonie wątków ???? do góry kolego :) Quote
ania_s Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Całuski w pycholka przesyłam:loveu: na dobranoc.Bądźmy dobrej mysli. Musi się znaleźć jakieś dobre serducho:cool3: Quote
majqa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Serce pęka z żalu, że on tam jeszcze tkwi. :-( Quote
akadiana Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 ciężko znależć domek dla starszego pieska :( czy nie znacie jakiegoś człowieka w podeszłym wieku który zaopiekowałby sie Axelkiem ? Ci których ja znam już albo mają pieski albo ich nie chcą :shake: Quote
kikou Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 zrobiłam kilka nowych zdiec chlopczyka....niestety bardzo marnych:-( Axelek bardzo sie rusza, nawet 5 sekund nie ustoi w jednym miejscu... no i jest dość duży... waży ok. 14 kilo, wczoraj pierwszy raz widzialam go na żywo...to nie jest psiak na kanape... jest bardzo żwawy, poszczekuje i na smyczy to starsza panią mógłby jeszcze zdrowo pociągnąć... najlepiej by mu było gdyby mógł biegać sobie w dzien po pdwórku a w nocy przycupnąć w ciepłej kuchni....takie odnioslam wrażenie.... Quote
majqa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Mam nadzieję, że uda Ci sie Axelku ustać, by ciotki mogły zrobić nieco lepsze zdjęcia. Quote
ania_s Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Piękne ujęcie z przodu trzeba przyznać, że Axelek jest bardzo fotogeniczny Quote
majqa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 To póki co tak wygląda Axel w pigułce: "AXELEK, średniej wielkości terierkowaty seniorek; szorstkowłosy, średni, terrierkowaty, czarny podpalany, wiek ok.10-12latek, znaleziony 16.02.09, nr ewid. 291/09, nr na szyi 999. skacze z cieszącą mordką, płaczem, piszczeniem, szczekaniem, byle go zabrać, miłe, nie zgredowate stworzonko, milusińki dziadek, bardzo ruchliwy, waży ok. 14 kilo, to nie jest psiak na kanapę, bardzo żwawy, poszczekuje i na smyczy to starsza panią mógłby jeszcze zdrowo pociągnąć... najlepiej by mu było gdyby mógł biegać sobie w dzień po podwórku a w nocy przycupnąć w ciepłej kuchni kontakt: moj telefon: 0792 333 938 mail: info@sewo-life.com " Z tego trzeba zrobić jakiś tekścik i ruszyć z Axelkiem. Quote
Recommended Posts