Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj miałam pierwszy telefon w sprawie Axelka od Pani z Karakowa.
Jeszcze nic nie jest ustalone . Pani chciała tylko dopytać o parę rzeczy i ma oddzwonić z ostateczną decyzją ...

Posted

iwa77 napisał(a):
Dzisiaj miałam pierwszy telefon w sprawie Axelka od Pani z Karakowa. Jeszcze nic nie jest ustalone . Pani chciała tylko dopytać o parę rzeczy i ma oddzwonić z ostateczną decyzją ...

Mam nadzieję, że ta pani nie będzie nas trzymała długo w niepewności. :-(
Tak cholernie zależy mi na tej kruszynie. :-( U czubków skończę jeśli się dowiem, że włos mu spadł z ogona.

Posted

ciężko znależć domek dla starszego pieska :( czy nie znacie jakiegoś człowieka w podeszłym wieku który zaopiekowałby sie Axelkiem ? Ci których ja znam już albo mają pieski albo ich nie chcą :shake:

Posted

zrobiłam kilka nowych zdiec chlopczyka....niestety bardzo marnych:-(

Axelek bardzo sie rusza, nawet 5 sekund nie ustoi w jednym miejscu...
no i jest dość duży... waży ok. 14 kilo, wczoraj pierwszy raz widzialam go na żywo...to nie jest psiak na kanape...
jest bardzo żwawy, poszczekuje i na smyczy to starsza panią mógłby jeszcze zdrowo pociągnąć...
najlepiej by mu było gdyby mógł biegać sobie w dzien po pdwórku a w nocy przycupnąć w ciepłej kuchni....takie odnioslam wrażenie....

Posted

To póki co tak wygląda Axel w pigułce:
"AXELEK, średniej wielkości terierkowaty seniorek; szorstkowłosy, średni, terrierkowaty, czarny podpalany, wiek ok.10-12latek, znaleziony 16.02.09, nr ewid. 291/09, nr na szyi 999.

skacze z cieszącą mordką, płaczem, piszczeniem, szczekaniem, byle go zabrać, miłe, nie zgredowate stworzonko, milusińki dziadek, bardzo ruchliwy, waży ok. 14 kilo, to nie jest psiak na kanapę, bardzo żwawy, poszczekuje i na smyczy to starsza panią mógłby jeszcze zdrowo pociągnąć... najlepiej by mu było gdyby mógł biegać sobie w dzień po podwórku a w nocy przycupnąć w ciepłej kuchni

kontakt:
moj telefon: 0792 333 938
mail: info@sewo-life.com "

Z tego trzeba zrobić jakiś tekścik i ruszyć z Axelkiem.