Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

axelek jest na zdjeciach nasz kochany skarbek pozdrawia wszyskich i zyczy wam wszystkim domku lapcie od axelusia.,.,,. cmokkkkkkkkkkkkk dziekuje za opieke w azylu i za dobre okazane mu serduszka.,., axus.,.,

Posted

musi być dobrze!
otoczony tak wielką miłością i troską - nie podda się chorobie !
wciąż jest pełen energii, chętnie biega na spacerkach, tuli się do swojej pani....
naprawdę miał szczęście, że trafił na takie dobre serce pani Grażynki !

Posted

axelek jest calym moim zyciem po smierci sandrusi axelus nie opuszcza mnie na krok on wie kto go uratowal od smierci to taka duza przytulanka jak mogli go tak skrzywdzic tak axelkowi sie udalo a tamte biedactwa nadal czekaja na domek starsze pieski sa kochane i tak sie szybko przywiazuja do czlowieka.,,.axelus przesyla lapcie ,..,,,.

• 3 weeks later...
Posted

axelus przesyla dla pani kasi do wroclawia swoja nowa foteczke bedzie tez w gazecie chwila dla ciebie na konkursie najpiekniejszy psiak on jest kochany i sliczny lapeczki od axelka i cmok.,,. on kocha was wszystkich.,,

Posted

axelus dziekuje wszystkim ma juz prawie rok nowy domek bardzo nas kocha i my go kochamy to duza przytulanka axelkowi sie udalo i niech uda sie wszystkim.,.,lapeczki przyjaciele

• 2 weeks later...
Posted

witam serdecznie axelus byl dwa dni temu u weterynarza i cud sie dzieje guz robi sie plaski a to dobrze mowi weterynarz on czuje i wie ze tak bardzo kocham tego biedaka i rozumie ze musi byc dlugo z nami axelek je paroweczki drobiowe jogurciki nieraz uda mu sie porwac kosteczke ale nie moze wszystko jada drobiowe jest kochany axelus pozdrawia i lapeczki .,.,

Posted

Grazia4514 napisał(a):
witam serdecznie axelus byl dwa dni temu u weterynarza i cud sie dzieje guz robi sie plaski a to dobrze mowi weterynarz on czuje i wie ze tak bardzo kocham tego biedaka i rozumie ze musi byc dlugo z nami axelek je paroweczki drobiowe jogurciki nieraz uda mu sie porwac kosteczke ale nie moze wszystko jada drobiowe jest kochany axelus pozdrawia i lapeczki .,.,

to cudownie!!!
żyj nam Axelku długo i szczęśliwie!!!
w takim wspaniałym domku, tak bardzo kochany - MUSISZ być zdrowy!!!!

Posted

witam serdecznie pancia mnie kocha i ja ja kocham calym psim serduszkiem i chcialem pozdrowic pania kasie ktroa mnie zawiozla do tego domku lapeczki cmok dla wszystkich wasz kochany axus.,,. cmok cmok cmok .,.

Posted

Grazia4514 napisał(a):
witam serdecznie pancia mnie kocha i ja ja kocham calym psim serduszkiem i chcialem pozdrowic pania kasie ktroa mnie zawiozla do tego domku lapeczki cmok dla wszystkich wasz kochany axus.,,. cmok cmok cmok .,.

dziękujemy :lol:
i cały czas trzymamy kciuki za Axelka żeby choróbsko dało mu spokój:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

trzymajcie lapeczki za zdrowko axelka ,,,.. .,.,, axelek chodze z moja pancia 2km na grila tam gdzie spi sandrunia biegam bez smyczy w duzej trawie mam odblaskowa obrozke na kleszcze pierwszy raz jak pancia mi sie schowala bylem w strachu a teraz juz znam droge biegam a potem dostaje paroweczki i miche wody a kapac sie boje i samancia tez chodzi wychowalem ja jak pancia ja przywiozla mial2i pol miesiaca i siusia tak jak ja nozke podnosi pilnuje to psie dziecko i zawsze biegamy razem a perelka i martusia z nami nie chodza bo perelka nieraz warczy one ida osobno.,,. pozdrawia pancia wszystkici i lapeczki od axelka dla wszystkich przyjaciol i lapeczek z azylu wroclaw mam nadzieje ze nikogo wielka woda nie porwala axelek zyczy wszystkim aby znalezli takie domki jak ja mam kochajaca pancie i sobie spie z pancia samanta i kotem szeryfem lapeczki axelek i panciaa na drugie imie dostalem od mlodszego wacus rano zawswze pancia mowi waclawie usiadziesz zemna przy kawie i siadam ale na kolanach panci teraz siedze obok..,,,.,.,.,.

• 3 weeks later...
Posted

od pani Axelka dostałam na naszej-klasie pozdrowienia dla Kasi i taką wiadomość:
witam serdecznie przesyłam coś o axelku sandruni samancie i martusi właśnie ukończyli edukację dla psiaków axelek otrzymal gratulacje od debi pani dyrektor proszę przesłać pani kasi jaki nasz axelek zdolny i pilny, zdał maturę

no, dziadeczek nasz na starość jeszcze maturzystą został!:evil_lol:
wspaniałą panią ma nasz Axelek!!!! miał naprawdę szczęście!

a ten pan, który wtedy zrezygnował z adopcji Axelka jest bardzo poważnie chory, więc dobrze się stało, że go nie wziął.... psiak straciłby pana i znów szukał domu....

• 2 weeks later...
Posted

w prezencie dostalem na wychowanie samante miala 2 i pol miesiaca niedostepuje mnie na krok razem jemy i chodzimy na spacerki samancia podnosi nozke do siusiania tak jak ja teraz ma roczek zyjemy w zgodzie

• 3 weeks later...
Posted

witamy serdecznie co dziennie macam axelka i tak jak by guz zanikl nie dowiary musze wam o tym napisac axelek sie stara dla mnie on tak bardzo chce zyc moj pysiolek on jest szczesliwy i rozumie jak bardzo go kocham,,.,. to istny cud napewno sandrunia tego dokonala po swej smierci niechce zebym znowu plakala.,., lapeczki od axelka cmok buziolki dla was kochani i prosze przekazac te wiadomosci pani kasi wojciechowskiej bo dzieki niej axelus jest tu zemna .,,.

• 2 weeks later...