Grazia4514 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 :shake:[quote name='mari23']może guzki nie są złośliwe.... oby![/QUOTE] sa male przezyty chce axelkowi zrobic usg ale czy on da sobie moze to go boli nie mam slow Quote
Grazia4514 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 axelek jest na zdjeciach nasz kochany skarbek pozdrawia wszyskich i zyczy wam wszystkim domku lapcie od axelusia.,.,,. cmokkkkkkkkkkkkk dziekuje za opieke w azylu i za dobre okazane mu serduszka.,., axus.,., Quote
Grazia4514 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 serce sie kroi axelkowi sie udalo a wy biedaki zal mi was bardzo.,,. Quote
Grazia4514 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 axelus jest sliczny i kochany znalzl domek i pancie ktora go bardzo kocha i nie odda nikomu,,,. Quote
Grazia4514 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 kochany axelus najslodsza kruszynka ma swoj upragniony domek axelku musisz byc silny masz dla kogo zyc pancia tak bardzo cie kocha., Quote
noe312 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Axelku jesteś taki słodki i kochany wszystko się ułoży ,i będzie dobrze ! Trzymam łapki.. Pozdrawiam.. Quote
mari23 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 musi być dobrze! otoczony tak wielką miłością i troską - nie podda się chorobie ! wciąż jest pełen energii, chętnie biega na spacerkach, tuli się do swojej pani.... naprawdę miał szczęście, że trafił na takie dobre serce pani Grażynki ! Quote
Grazia4514 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 axelek jest calym moim zyciem po smierci sandrusi axelus nie opuszcza mnie na krok on wie kto go uratowal od smierci to taka duza przytulanka jak mogli go tak skrzywdzic tak axelkowi sie udalo a tamte biedactwa nadal czekaja na domek starsze pieski sa kochane i tak sie szybko przywiazuja do czlowieka.,,.axelus przesyla lapcie ,..,,,. Quote
Grazia4514 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 axelus przesyla dla pani kasi do wroclawia swoja nowa foteczke bedzie tez w gazecie chwila dla ciebie na konkursie najpiekniejszy psiak on jest kochany i sliczny lapeczki od axelka i cmok.,,. on kocha was wszystkich.,, Quote
Grazia4514 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 axelus dziekuje wszystkim ma juz prawie rok nowy domek bardzo nas kocha i my go kochamy to duza przytulanka axelkowi sie udalo i niech uda sie wszystkim.,.,lapeczki przyjaciele Quote
Grazia4514 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 witam serdecznie axelus byl dwa dni temu u weterynarza i cud sie dzieje guz robi sie plaski a to dobrze mowi weterynarz on czuje i wie ze tak bardzo kocham tego biedaka i rozumie ze musi byc dlugo z nami axelek je paroweczki drobiowe jogurciki nieraz uda mu sie porwac kosteczke ale nie moze wszystko jada drobiowe jest kochany axelus pozdrawia i lapeczki .,., Quote
mari23 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Grazia4514 napisał(a):witam serdecznie axelus byl dwa dni temu u weterynarza i cud sie dzieje guz robi sie plaski a to dobrze mowi weterynarz on czuje i wie ze tak bardzo kocham tego biedaka i rozumie ze musi byc dlugo z nami axelek je paroweczki drobiowe jogurciki nieraz uda mu sie porwac kosteczke ale nie moze wszystko jada drobiowe jest kochany axelus pozdrawia i lapeczki .,., to cudownie!!! żyj nam Axelku długo i szczęśliwie!!! w takim wspaniałym domku, tak bardzo kochany - MUSISZ być zdrowy!!!! Quote
Grazia4514 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 witam serdecznie pancia mnie kocha i ja ja kocham calym psim serduszkiem i chcialem pozdrowic pania kasie ktroa mnie zawiozla do tego domku lapeczki cmok dla wszystkich wasz kochany axus.,,. cmok cmok cmok .,. Quote
kikou Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Grazia4514 napisał(a):witam serdecznie pancia mnie kocha i ja ja kocham calym psim serduszkiem i chcialem pozdrowic pania kasie ktroa mnie zawiozla do tego domku lapeczki cmok dla wszystkich wasz kochany axus.,,. cmok cmok cmok .,. dziękujemy :lol: i cały czas trzymamy kciuki za Axelka żeby choróbsko dało mu spokój:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Grazia4514 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 trzymajcie lapeczki za zdrowko axelka ,,,.. .,.,, axelek chodze z moja pancia 2km na grila tam gdzie spi sandrunia biegam bez smyczy w duzej trawie mam odblaskowa obrozke na kleszcze pierwszy raz jak pancia mi sie schowala bylem w strachu a teraz juz znam droge biegam a potem dostaje paroweczki i miche wody a kapac sie boje i samancia tez chodzi wychowalem ja jak pancia ja przywiozla mial2i pol miesiaca i siusia tak jak ja nozke podnosi pilnuje to psie dziecko i zawsze biegamy razem a perelka i martusia z nami nie chodza bo perelka nieraz warczy one ida osobno.,,. pozdrawia pancia wszystkici i lapeczki od axelka dla wszystkich przyjaciol i lapeczek z azylu wroclaw mam nadzieje ze nikogo wielka woda nie porwala axelek zyczy wszystkim aby znalezli takie domki jak ja mam kochajaca pancie i sobie spie z pancia samanta i kotem szeryfem lapeczki axelek i panciaa na drugie imie dostalem od mlodszego wacus rano zawswze pancia mowi waclawie usiadziesz zemna przy kawie i siadam ale na kolanach panci teraz siedze obok..,,,.,.,.,. Quote
mari23 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 od pani Axelka dostałam na naszej-klasie pozdrowienia dla Kasi i taką wiadomość: ____________________________________ witam serdecznie przesyłam coś o axelku sandruni samancie i martusi właśnie ukończyli edukację dla psiaków axelek otrzymal gratulacje od debi pani dyrektor proszę przesłać pani kasi jaki nasz axelek zdolny i pilny, zdał maturę ________________________________________ no, dziadeczek nasz na starość jeszcze maturzystą został!:evil_lol: wspaniałą panią ma nasz Axelek!!!! miał naprawdę szczęście! a ten pan, który wtedy zrezygnował z adopcji Axelka jest bardzo poważnie chory, więc dobrze się stało, że go nie wziął.... psiak straciłby pana i znów szukał domu.... Quote
Grazia4514 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 6 lipca 2010 moja pierwsza rocznica u panci w domku cmok lapeczki od axelka axelus wszystkich pozdrawia lapeczki Quote
Grazia4514 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 w prezencie dostalem na wychowanie samante miala 2 i pol miesiaca niedostepuje mnie na krok razem jemy i chodzimy na spacerki samancia podnosi nozke do siusiania tak jak ja teraz ma roczek zyjemy w zgodzie Quote
Grazia4514 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 witamy serdecznie co dziennie macam axelka i tak jak by guz zanikl nie dowiary musze wam o tym napisac axelek sie stara dla mnie on tak bardzo chce zyc moj pysiolek on jest szczesliwy i rozumie jak bardzo go kocham,,.,. to istny cud napewno sandrunia tego dokonala po swej smierci niechce zebym znowu plakala.,., lapeczki od axelka cmok buziolki dla was kochani i prosze przekazac te wiadomosci pani kasi wojciechowskiej bo dzieki niej axelus jest tu zemna .,,. Quote
kikou Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 super!!! badzo sie cieszymy że Axelek ma sie lepiej... Quote
Grazia4514 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sJS8bsjBnxk,.,.od debusi axelek przesyla buziolki i lapeczki dla was kochani.,., cmok cmok,,.,..,. axelek i brygadka a od panci buziolki Quote
Grazia4514 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sJS8bsjBnxk,.,.od debi axelek przesyla wszystkim filmik i zaprasza do obejrzenia buziolki i lapki Quote
Grazia4514 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sJS8bsjBnxk,.,.od debi axelek przesyla wszystkim filmik i zaprasza do obejrzenia buziolki i lapki Quote
Recommended Posts