Koperek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 1. kikou masz niepodlinkowany banerek- nie miałam, jak dostać się na wątek:razz: 2. AXELEK czuje się dobrze, jak na warunki schroniskowe. Dzisiaj się do mnie uśmiechał, choć przez psa pilnującego kości nie wymizialiśmy się. Unika psich awantur i nie wciska wszędzie nosa. Świetny, psi kompan życia! ...leniwy ten dzisiejszy dzień... Quote
kikou Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Koperek napisał(a):1. kikou masz niepodlinkowany banerek- nie miałam, jak dostać się na wątek:razz: 2. AXELEK czuje się dobrze, jak na warunki schroniskowe. Dzisiaj się do mnie uśmiechał, choć przez psa pilnującego kości nie wymizialiśmy się. Unika psich awantur i nie wciska wszędzie nosa. Świetny, psi kompan życia! ...leniwy ten dzisiejszy dzień... ale ładne zdięcie.... tak Axelka mam niepodlinkowany bo z linkiem nie chciały mi sie zmieścic wszystkie w podpisie Quote
xmartix Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 odnowione allegro : Axelek - walka o życie! (632233388) - Aukcje internetowe Allegro Quote
majqa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Zdjęcie bomba, szkoda tylko, że piesio nie trafił jeszcze na swego ludzia. Quote
Koperek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Wiecie co, różnie to u nas w schronie bywa- raz pies za stary trafia do młodych, raz pies młody trafia do staruszków, bo się komuś coś zdawało..., ale AXELEK ewidentnie mi na staruszka nijak nie wygląda:roll: Nigdzie siwizny, chód młodego psa- chyba sama muszę zaglądnąć mu w zęby, żeby się przekonać. Quote
REJA Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Na dziadzia nie wygląda, ale kanapa by się przydała. Quote
marysia55 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 REJA napisał(a):Na dziadzia nie wygląda, ale kanapa by się przydała. a przynajmniej jakiś miękki fotel i telewizor :evil_lol: Quote
rita60 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 marysia55 napisał(a):a przynajmniej jakiś miękki fotel i telewizor :evil_lol: No i pilot w łapke:razz:do gory Axelku........ Quote
kikou Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 zglosila sie Pani spod Warszawy, ktora ma sporo pieskow ale chcialaby ewentualnie dac Axelkowi dom tymczasowy.... nie jest zmotoryzowana, potrzebny bylby transport i ktos kto wpadnie do Pani z wizyta.. czy ktos moze pomoc? Quote
marysia55 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='kikou']zglosila sie Pani spod Warszawy, ktora ma sporo pieskow ale chcialaby ewentualnie dac Axelkowi dom tymczasowy.... nie jest zmotoryzowana, potrzebny bylby transport i ktos kto wpadnie do Pani z wizyta.. czy ktos moze pomoc? ja nie dam rady , bez auta i z Krakowa :shake::shake: Quote
xmartix Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 a dokładnie gdzie pod Warszawa? to wtedy się do kogoś na pw napisze z okolic, a transport ktoś tam jeździ co jakiś czas do Wawy.. na transportowym się da, trzeba zmienić tytuł wątku że szukamy kogoś do wiyty przedadopyjnej Quote
GoskaGoska Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Oj no tak proszę zmianić tytuł a warszawianek tu tyle, ze na pewno się ktoś znajdzie, ale warto wiedzieć jaka dzielnic. Trzymam kciuki Quote
kikou Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 no niezbyt super..... od dwoch dni niemal nikt nie zajrzal.... Quote
GoskaGoska Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 i co dalej nie ma nikogo? Toż, to nie trzeba czekac az sama znajdą tylko podeslac link do warszawianek Quote
beka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [Chodzi o sprawdzenie domu w Piasecznie??? Jakby co to się zgłaszam :) Quote
kikou Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 wyslalam do Beki namiary Pani czekamy jak na szpilkach co nam opowie... i szukamy transportu!!! Quote
rita60 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 beka napisał(a):Dziś sie spotykam z p. Ewą :) Trzymam kciuki,ale napewno zakocha sie w Axelku:lol: Quote
beka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Pytanie, odpowiedź na nie zdecyduje o losie Axelka. Czy Axselek toleruje koty? U p. Ewy mieszkałby z 8 kotami i nie może ich ganiać.... Mozna to sprawdzić? Quote
ania_s Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Widzę, że coś się ruszyło.Wspaniale Axelku tylko ciekawe jak z tymi kotkami...Ja tez miałam obawy co do swojej Hopki która też była tu ogłaszana i w końcu została u mnie. Wydawało się,że nie znosi kotów bo jak widziała jakiegoś na horyzoncie to goniła ile sił, ale jak miała okazję spotkać sie prawie nos w nos to krzywdy nie zrobiła.Wykazywała tylko ogromną ciekawość.Tylko jak to sprawdzić u Axelka jak to z nim jest? Quote
Recommended Posts