Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1. kikou masz niepodlinkowany banerek- nie miałam, jak dostać się na wątek:razz:

2. AXELEK czuje się dobrze, jak na warunki schroniskowe. Dzisiaj się do mnie uśmiechał, choć przez psa pilnującego kości nie wymizialiśmy się. Unika psich awantur i nie wciska wszędzie nosa. Świetny, psi kompan życia!

...leniwy ten dzisiejszy dzień...

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koperek napisał(a):
1. kikou masz niepodlinkowany banerek- nie miałam, jak dostać się na wątek:razz:

2. AXELEK czuje się dobrze, jak na warunki schroniskowe. Dzisiaj się do mnie uśmiechał, choć przez psa pilnującego kości nie wymizialiśmy się. Unika psich awantur i nie wciska wszędzie nosa. Świetny, psi kompan życia!

...leniwy ten dzisiejszy dzień...

ale ładne zdięcie....

tak Axelka mam niepodlinkowany bo z linkiem nie chciały mi sie zmieścic wszystkie w podpisie

Posted

Wiecie co, różnie to u nas w schronie bywa- raz pies za stary trafia do młodych, raz pies młody trafia do staruszków, bo się komuś coś zdawało..., ale AXELEK ewidentnie mi na staruszka nijak nie wygląda:roll: Nigdzie siwizny, chód młodego psa- chyba sama muszę zaglądnąć mu w zęby, żeby się przekonać.

Posted

zglosila sie Pani spod Warszawy, ktora ma sporo pieskow ale chcialaby ewentualnie dac Axelkowi dom tymczasowy....

nie jest zmotoryzowana, potrzebny bylby transport i ktos kto wpadnie do Pani z wizyta..

czy ktos moze pomoc?

Posted

[quote name='kikou']zglosila sie Pani spod Warszawy, ktora ma sporo pieskow ale chcialaby ewentualnie dac Axelkowi dom tymczasowy....
nie jest zmotoryzowana, potrzebny bylby transport i ktos kto wpadnie do Pani z wizyta..
czy ktos moze pomoc?

ja nie dam rady , bez auta i z Krakowa :shake::shake:

Posted

a dokładnie gdzie pod Warszawa? to wtedy się do kogoś na pw napisze z okolic, a transport ktoś tam jeździ co jakiś czas do Wawy.. na transportowym się da, trzeba zmienić tytuł wątku że szukamy kogoś do wiyty przedadopyjnej

Posted

Pytanie, odpowiedź na nie zdecyduje o losie Axelka.
Czy Axselek toleruje koty? U p. Ewy mieszkałby z 8 kotami i nie może ich ganiać....
Mozna to sprawdzić?

Posted

Widzę, że coś się ruszyło.Wspaniale Axelku tylko ciekawe jak z tymi kotkami...Ja tez miałam obawy co do swojej Hopki która też była tu ogłaszana i w końcu została u mnie. Wydawało się,że nie znosi kotów bo jak widziała jakiegoś na horyzoncie to goniła ile sił, ale jak miała okazję spotkać sie prawie nos w nos to krzywdy nie zrobiła.Wykazywała tylko ogromną ciekawość.Tylko jak to sprawdzić u Axelka jak to z nim jest?