kikou Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 męczę wszystkich o sprawdzenie biedulka na koty... może w weekend sie uda.... jeśli ten domek przepadnie....to juz naprawde dostane zawału.... Quote
kikou Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 niestety nadal nie wiem:-(:-( we wroclawiu mamy taka sytuacje, ze brakuje wolontariuszy, ta garstka jaka jest dwoi sie i troi ... ale nie nadaza nadal czekamy.... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Axel na dzisiejszym spacerze był lekko zaciekawiony kotami, ale nie agresywny.Nie próbował ich gonić gdy uciekały. Jadwinia z kolei w ogóle na nie nie reagowała. Quote
iwa77 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 O widzę ,że Aga juz napisała o stosunku Axelka do kotków . Dzisiaj to sprawdzałyśmy. Wygląda na to ,że nie stanowią dla niego problemu - o ile takie sprawdzanie w warunkach schroniskowych jest miarodajne ... Quote
Bambino Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 iwa77 napisał(a):O widzę ,że Aga juz napisała o stosunku Axelka do kotków . Dzisiaj to sprawdzałyśmy. Wygląda na to ,że nie stanowią dla niego problemu - o ile takie sprawdzanie w warunkach schroniskowych jest miarodajne ... Zawsze to lepsze niż nic - mój Neviuś szczeka, ba ujada na kota nawet jak ten stoi jak słup soli. :razz: Quote
kikou Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 po informacji o stosunku Axelka do kotów..... pare dni nie miałam informacji od Pani Ewy... miała problemy ze swoim stadkiem...ale już sie odezwała i czeka na Axela.... Dziewczyny, bardzo prosze o pomoc z transportem do Piaseczna!!! Szkoda teraz każdego kolejnego dnia żeby marnował sie w schronisku, skoro dom czeka! Quote
GoskaGoska Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 to super tylko zeby teraz sie transport znalazl - rozumiem ze kolo W-wy Quote
GoskaGoska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 i jak z tym transportem ? jest cos czy dalej cisza? Quote
ania_s Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Jesteśmy juz tak bliziutko...trzymam kciuki oby szybciutko ktoś się znalazł ja nie mam samochodziku :shake: Quote
GoskaGoska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Kikou i jak z tym transportem daj znac bo się wykoncze :roll: - jest już moze na wątku transportowym Quote
GoskaGoska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 widzę , ze wątek transportowy już jest , ale pochodzę po wątkach i się popytam i moze jakoś się uda znalazlam 20 czerwca pociagiem, jakby się nic innego nie znalazło : http://www.dogomania.pl/forum/f521/dam-wroclaw-katowice-katowice-wroclaw-wroslaw-warszawa-warszawa-wroclaw-138156/#post12389255 Quote
kikou Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 jest pewna szansa na niedzielę...ale trzebaby pieska do ostrowa dowieźc w sobote wieczorem? czy ktoś mógłby pomóc? Quote
kikou Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 w sprawie transportu nikt mi nie odpowiada.... ale za to dostałam właśnie maila w sprawie adopcji Axelka z Rawicza.... mieszkanie - pani mieszka z dwoma suczkami i kotem.... hmn... miejsce u Pani Ewy wprawdzie dogadane...ale to domek gdzie mieszka już sporo psiaków... więc byc może mniejsze gron byłobylepszym wyjściem.... Quote
kikou Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 no niby zdecydowany... zobaczymy na razie nie widze na mapie dogo nikogo z Rawicza do ewentualnej wizyty.... Quote
GoskaGoska Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 hm...ale ten Rawicz juz zdecydowany czy tylko tak zapytajá? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 bez watpienia propozycja z Rawicza jest lepsza opcja, moim skromnym zdaniem :oops: Quote
beka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Myślę że P. Ewa sie nie pogniewa jak Axelek znajdzie inny domek :) Quote
GoskaGoska Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 zeby nie bylo tak, ze gdzie kucharek 6 tam nie ma co jesc :roll: Quote
kikou Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 GoskaGoska napisał(a):zeby nie bylo tak, ze gdzie kucharek 6 tam nie ma co jesc :roll: no cóż... jakoś ma pod górke nasz chłopak.... jest transport niby w niedziele.... ale i tak nie ma go kto podwieźc do ostrowa, a nawet jeśli znowu ja wybrałabym sie na wycieczke do ostrowa, nie ma kto odebrac psa rano o 5.00 koło warszawy... Pani z Rawicza nie zadzwoniła.... może jeszcze nie odczytała poczty..:shake: Quote
GoskaGoska Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 kurcze niby do W-wy i okolic nigdy nie bylo ciézko a teraz cos nie tak sie uklada -oby skonczylo sie to szczésliwie Quote
Recommended Posts