Natussiaa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ........................................... Quote
Natussiaa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ogłoszenia CUDOWNY, terierkowaty W KOLEJCE �MIERCI! / Psy > Pozosta�e - Wroc�aw CUDOWNY pies W KOLEJCE ŚMIERCI! SZUKA DOMU! PILNE :: (S002053) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl CUDOWNY, terierkowaty W KOLEJCE ŚMIERCI! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne CUDOWNY, terierkowaty W KOLEJCE ŚMIERCI! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Quote
majqa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 iwa77 napisał(a):Przydałoby się Allegro .... Zdecydowanie tak. :-( Quote
Lionees Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ja nie zrobię... [SIZE="3"]Kto zrobi allegro? Tekst mamy...prosimy:modla: Quote
bumel Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wyróżnione allegro dla Seniorka: CUDOWNY, terierkowaty w kolejce do śmierci! (576912533) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Lionees Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 bumel napisał(a):Wyróżnione allegro dla Seniorka: CUDOWNY, terierkowaty w kolejce do śmierci! (576912533) - Aukcje internetowe Allegro Bumel kochana dziękujemy z całego serca za allegro:loveu: Quote
majqa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wspaniałe allegro :lol:, pozostaje zacisnąć kciuki, by przyniosło domek. Quote
Lionees Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 majqa napisał(a):Wspaniałe allegro :lol:, pozostaje zacisnąć kciuki, by przyniosło domek. Zaciskamy,zaciskamy:bigok:,bo czasu niewiele mamy:shake: Quote
Bambino Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 :placz:Piękny ten terierek, ale niestety mój Nevio by mu pokazał, że Ho, Ho. :mad: A ten DS z podpisu Wet-Siostry nie mógłby być? Quote
Wet-siostra Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Kochana,nie dają mi żadnego psa...:shake: Niemniej-nie tracę nadziei i mimo wszystko oferuję,co oferuję...;) Quote
majqa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Wet-siostra napisał(a):Kochana,nie dają mi żadnego psa...:shake: (...) Wiesz dlaczego Nadiu. Główną przyczyną, oboczne pomijam, jest fakt zbędnego ryzyka życiem psa. Jeden niefart może sprawić, że kolejny pies zostanie otruty. Nie dopuszczam myśli, żeby następny miał umierać w takich męczarniach. Sprawca ostatniej tragedii, o ile wiem (chyba, że coś mi umknęło), nie został do tej pory wykryty. Quote
Lionees Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jeju ale dogo mi wolno chodzi:placz::pissed: A psiaki czekają na odwiedziny:-( Quote
kikou Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 zebralam wszystkie ogloszenia Maluszka na pierwszej stronie.... moze nadamy mu jakies imie? Quote
majqa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 kikou napisał(a):(...) moze nadamy mu jakies imie? Szorti? Takie luźne skojarzenie od szorściaczka... ;) Quote
majqa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Słuchajcie, odezwała się do mnie przeeekochana Istota :loveu:, nie wiedzieć czemu, czymś sobie zasłużyłam, że właśnie o mnie pamiętała. To są takie momenty, że łza się w oku kręci. Dała znać, piszę w dużym skrócie, bym podesłała jej info o dowolnym psiaku w potrzebie, a zostanie on przez 15 dni wypromowany na nowych 4łapach (o powody mniejsza). Przerobiłam piorunem Skarbusia na Axelka, sprostowałam pewne rzeczy i wysłałam jej jego ogłoszenie + fotki. Hm...prośba moja z kolei taka, bo czas ruszyć niuńka, czy jesteście w stanie wyczarować parę jego nowych fotek? Czas byłoby ruszyć z poogłaszaniem. Quote
Wet-siostra Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Artykuł w prasie?Szansa dla psiaka.Super! :loveu: :multi: Majga,kochana-tylko króciuteńko.Wiem,czemu się boicie..Ale wszystko się od tamtej pory zmieniło,niejeden psiak był.Jest strach i zostanie,ale życie toczy się dalej.Muszę być po prostu 10000000000 razy ostrożniejsza.Poza tym tak naprawdę żaden dom nie jest na 100% bezpieczny.Nikt z nas nie wie,co i kiedy się wydarzy...Przestępstwem jest to,że posłanko stoi puste podczas gdy tyle psów w potrzebie.Dlatego szukam psa.Nie tylko na dogo...Mam już Bajkę,ale jest jeszcze jeden pusty koc... Nie wiem,czy ktokolwiek skorzysta z mojej oferty,ale nie wycofam jej... Sorki za off...:oops: Quote
majqa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Wet-siostra napisał(a):(...) Ale wszystko się od tamtej pory zmieniło (...) Wszystko, czyli co Nadiu? Jeśli pozwolisz, dopytam. Sprawę otrucia pominę. Jak stoicie z pracą (Ty i TZ)? Wybacz, że o to dopytuję ale jak wiesz kolejny pies to koszty utrzymania, ewentualnie leczenia, a tu (na wątku) nie widzę, na ten moment oczywiście, mocnych/ stałych deklaracji finansowo - pomocowych. Ostatnia już sprawa, a wcale nie mniej istotna i też ośmielam się zapytać, bo było to wałkowane na innych wątkach - jak wygląda wiadoma sprawa problemów Twojego TZ? Co tu się zmieniło na korzyść? Quote
xmartix Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 się wpisałam i śledzę temat czekam na zdjęcia do allegro Quote
Wet-siostra Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Majgo,wysłałam Ci pw.Dogo już mnie nauczyło,by nie zwierzać się publicznie... Poza tym nie chcę zaśmiecać wątku psiaka. W górę,mały! Quote
Recommended Posts