Nula28 Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 ... niemiecki!!! Jest slodkim tygryskiem, kreci kuperkiem i przewarca sie o wlasne lapy, jak za szybko biegnie. nie moge go wyciagnac z miski z jedzeniem, za to spacerki sa beee! Zostaje nam ogrodek. Ma na imie Dayton. No i kocha mnie :D Pozdrawiam Korone i dziekuje wszystkim za rady. Zdjecia nastąpia, jak bede miala wolna chwile ...... :roll: Quote
kasiaak Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 wspaniale, że się na niego zdecydowałaś no i przede wszystkim: ŻE JUŻ JEST :angel: :angel: usałuj fafelki, daj mu buziaka w nosalka i wymiziaj za uszkiem ( :D ale nam się narobiło ostatnio dożych dzieci:D) Quote
KORONA Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 :multi: Foooooty!! Foooty!! :D Bardzo sie cieszę i zastanawiam się czy przypadkiem nie mamy dogowego rodzeństwa na forum? Mazek i Nula przyznajcie się :wink: Quote
Mazek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 ale nie doczytałem nigdzie jakiej masci ten dozek, bo na literkę D to w tym roku troche doziow bylo :) Tym bardziej z niecierpliwościa czekam na foty. Monia, jak zwykle wytarmoś maluchy :P Quote
KORONA Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Ja wnioskuje że skoro nula pisze o słodkim tygrysku to musi być pręgusek... :) Quote
Mazek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 z wnioskowania jesteś lepsza :) ja dopiero teraz na to zwrocilem uwagę :) Quote
KORONA Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Rety, ale nam się fajne dogowisko zrobiło :sweetCyb: :angel: Quote
Mazek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 chyba NAJLICZNIEJSZA ekipa... i dobrze bo te cuda musza miec oddanych opiekunow... ale ja jeszcze musze sie duuuuuzo uczyc, bo doswiadczenia za malo ;p Quote
Mazek Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 a jak tam u Ciebie Beatko, bedą maluchy?? Quote
byc_moze Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Tego jeszcze nie wiem. W kazdym razie Alka nie jada ogorkow i nie ma porannych mdlosci :) Quote
Mazek Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 znaki na niebie i ziemi nakazują optymizm :) tylko co na to "szczesliwy" ojciec ???;) Quote
Nula28 Posted December 8, 2004 Author Posted December 8, 2004 Jasne, ze to brat i siostra. Mazku - pozdrowienia! Potem napisze wiecej, foty potem, ide na spacer z DOGIEM, papapa!!!! Quote
Nula28 Posted December 8, 2004 Author Posted December 8, 2004 Zaraz szlag mnie trafi :evil: juz dwa razy wysylalam wam mesydz i w tym czasie mnie wylogowalo. Wiec pisze krotko. Dayton jest najslodszym misiem w okolicy. Troche grymasi przy jedzeniu, smakuja mu rozne dziwadla, wiec nie chce jesc nic standardowego, typu sucha karma czy gotowane mieso. Nie chce sie zalatwiac na dworze, jest caly zaaferowany, dopiero u nas czuje sie bezpiecznie. W zwiazku z czym wlasnie przelazl pod plotkiem i nasiusial u mojej kolezanki w ogrodku 8) Napisze wiecej potem. Jest bosko :D Quote
Onnna Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 :angel: biało-czarny kumpel życzy wszystkiego dobrego w nowym domku :angel: :multi: gratulacje Nula :multi: Quote
Nula28 Posted December 10, 2004 Author Posted December 10, 2004 ..dziekuję i nawzajem. Trwa kokoszenie się pręgusa w domu. Wszystko jest obwąchiwane, obgryzane i zwiedzane :D Nie wiem, jak Wy, ale MY lubimy, żeby było miękko (najlepiej na moim ulubionym grubym kocyku wełnianym) i wysoko - jeszcze nie potrafimy się wdrapać na łóżko, ale już próbujemy. No cóż, mamy z nim dużo radości, czego i Wam i Waszym piesom życzę. Quote
sylwia4 Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Onna jeszcze Cię nie przywitałam a szczególnie Twojego malucha. Całuski w fafelki :D Bardzo się cieszę że następny wielbiciel się zapisał na listę dożków. Napisz dlaczego płaszcowy? Pozdrawiam Sylwia i Cali Quote
Nula28 Posted December 13, 2004 Author Posted December 13, 2004 Mamy zagwostke, bo Dayton nie lubi , gdy robimy mu zdjecia. Szybko sie nauczyl, co oznacza szmer otwieranego aparatu, i zaraz idzie do siebie i odwraca sie buzią do sciany. Protestuje. Wiec dopoki tego nie rozpracujemy, zdjec nie bedzie. I juz. :cry: Z newsow: dopisuje sie do postu dogomaniaczki, ktora napisala, ze ma kurę, a nie psa. Ja tez mam kure :lol: Cala kuchnia jest "wydziobana" :D , za to miska stoi pusta. Czy wy tez tak mieliscie z Waszymi dozkami??? Quote
Onnna Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Sylwio witaj :) A dlaczego płaszczowy? Bo wygląda jakby miał na sobie kapotkę :-) Zobacz sobie na stronce : http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18996 Tam wkleiłam kilka adresów z płaszczakami to sama się przekonasz, że wyglądają jakby je kto ubrał :-) Pozdrawiam Quote
sylwia4 Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Jak będę miała warunki to trzeci dożek to będzie właśnie płaszczowy :D Zapytałam się dlatego, że moja koleżnaka zadała mi kiedyś mi to samo pytanie. Co do płaszczyków to nie raz przeglądałam stronki a najbardziej cieszy moje oko z hodowli " Moloseum" Pozdrawiam Sylwia Quote
Olund Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Witam i ja , serdecznie nową dogomaniaczke. Jak zwykle wtam z nuta zazdrości i tesknoty w głosie. Życze maluchowi i Tobie Nula duzo zdrowia i radości. Pozdrowienia dla wszystkich dogomaniaków , których wciąż przybywa :D Quote
Nula28 Posted January 5, 2005 Author Posted January 5, 2005 Kociaki!!! (sic! ) :evilbat: zycze Wam wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku. I waszym pieseczkom takze. Oby zawsze cieszyly sie Waszą miloscią, którą tak sowicie je obdarzacie. Pozdrawiają Was Nula i Dayton. Długo nas nie było, musieliśmy sie wyszaleć i trochę podrosnąć, ale już jesteśmy z powrotem. Nasze zdjęcia będą już niedługo na forum. Jest ich masa, ale nie ma kto się nimi zająć :evil: Dozio rośnie, jest śliczny, kochany, pięknie pachnie i dużo biega. Szkoda tylko, że cholera zatruł się czymś feee, co szybciutko pochłonąl na spacerku. :o Bardzo sie martwiliśmy :cry: Ale już jest OK. Niedługo robimy badania, morfologię i ogólnie go "przewałkujemy" pod względem medycyny oraz profilaktyki itp. Na razie tyle...... Quote
andzia4424 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 witam jestem tutaj nowa i tez chcialabym sie pochwalic ze w marcu odbiore swojego dozka ktory ma na imie Doran i pochodzi z hodowli Mały Smok urodzil sie 24.12.2008. czekalam na niego prawie rok i nie moge sie doczekac kiedy bedzie w domu razem z nami:loveu:zaraz wstawie zdjecia to bedzie mozna go zobaczyc,jest jeszcze maly bo ma dopiero 25 dni ale taki slodki:loveu:pozdrawiam DORAN 23 dni DORAN 4,5 tygodnia Quote
andzia4424 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 z przyczyn nam bardzo przykrych piesek nie bedzie u nas w domu:placz: mam nadzieje ze trafi do wspanialych ludzi i bedzie mial dom taki jaki ja mu chcialam stworzyc:Dog_run: Quote
Recommended Posts